• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime kurt düştü düşüyor

İşte sadece bi rahatsızlık hissi var.
Anlam veremiyorum ben de...
Duygularınızda hamile olmanız muhakkak ki etkilidir. Fakat o Öğretmen arkadaş biraz iş güzar, patavatsız gibi geldi.. Yok eşini kimse üzmesin falan garip artı arabesk mesajlar..

Hanımefendi esinizle konusun, karsı tarafı itham etmeden,esınızı itham etmeden, olayın detayına girmeden sunu soyleyin bence; senın herhangi bır kadınla bir yere gidip gelmeni istemıyorum bu benı rahatsız ediyor.dogru bulmıyorum.ayse fstma kişi onemlı değil.bu davranış benı rahatsız ediyor. Aksi halde gerilşyorum huzursuz oluyorum bu durum sana da yansıyor.
Ee ne diycem ben kadına falan derse de , ugramam gereken yerler var bi süre desin bir sey desin zaten uc besten sınra sormaz kadın sorarsa da esim rahatsız oluyor diyebılır bence bu acıklama cok normal.
Siz bu duruma el atmalısınız,bu kadar psif olmayın evlılıkte. Ee ne var bunda gider işte diyenlere aldırıs etmeyin.
Her davranış baska bir samımıyeti dogurur gerci daha ne olacaksa.. mesajalsmalar haberlesmeler,arabada gidip gelme sohbet muhabbet. Hayır ben mesela öğretmen olsam, yan evde erkek bir oğretmen otursa ewlı.ne munasebet yanı gidrrim kendim banane yakın oturuyor olabılırız de yanı, süreklı bırlıkte gidp gelmek ne ya karıkoca gibi

Ben de kadın iç sesine güvenirim.Bisey var aralarında demiorum ama sizin huzursuz olmanız şahsen benim için yeterli bı sebep.Simdi o kadınla gitmiceksin artık demek de herkes tarafından dikkat çeker.Karsi tarafın aklına ister istemez farklı fikirler sokar.Ama beraber okula gitmeye devam etmeleri de sizi huzursuz edicek.Ben bu durumun çözümünü bilemedim😕Arkadaşlardan güzel fikirler mutlaka gelicektir🌸

Yazdıklarıma ekleme yapiorum.Konu sahibi bu durumun normal olduğu,endişelenecek bişey olmadığı yorumlarına muhteşem ifadesi bırakmış.Eger öyle hissediosaniz neden bu konuyu yoruma açtınız.Ben yersiz kıskanç biri degilimdir ama eşimin hergun bı kadınla kendi özel aracında seyahat etmesini istemezdim.Sahsen ben de kimseyle hergun ise gidemem.Kimse küçük çocuk değil.Herkes bı zahmet ise gitmenin bı yolunu bulsun.

Anlattıklarınızda birşey yok..
Fakat hisler genelde yanılmaz

Yazdıklarıma ekleme yapiorum.Konu sahibi bu durumun normal olduğu,endişelenecek bişey olmadığı yorumlarına muhteşem ifadesi bırakmış.Eger öyle hissediosaniz neden bu konuyu yoruma açtınız.Ben yersiz kıskanç biri degilimdir ama eşimin hergun bı kadınla kendi özel aracında seyahat etmesini istemezdim.Sahsen ben de kimseyle hergun ise gidemem.Kimse küçük çocuk değil.Herkes bı zahmet ise gitmenin bı yolunu bulsun.
Aynen öyle. Acil durumlarda aşırı yağmurda vs götürülür de bu devamlı bir görev haline dönüştürülemez. O hatayı ben çocuğumun sınıf arkadaşını götürerek yaptım 2 yıla yakın . Spora da götürdüm. Sonuç? Bir tek çocuğunu uyarmamla anne bana düşman oldu saydırdı. Bu sene çocuğumu götür diyenlere hayır dedim. Mutlaka sorun çıkıyor iyilik yapıyorum arkadaşlık yapıyorum sanmasın kimse

İşte kendimin kuruntu yaptığımı duymak istiyorum Belki? Ondandır

sırf karısı kıskandı diyecek diye evde sürekli huzursuz hissetmenizi anlamadım. Bir gün sabah eşimi hastaneye bırakacağım bir gün annemlerde kalacağız bir gün ben başka yoldan geliyorum derse dönüşte de markete gidiyorum vs. vs. gelmez bir daha kadın. Eşinize açık açık rahatsız oldum bu kadından diyebilirsiniz bence iki insan evliyse birbirlerinin bazı hassasiyetlerine saygı duymalı. Bunu her kadın için yapsanız tedavi olmalısınız derdim ama siz resmen rahatsız olmuşsunuz ve kadın normal olsa bile sizin arabanızla gidip gelmesini istememek en doğal hakkınız. Zaten iş arkadaşları aynı arabada niye gidip gelirler anlamam yolda kaza olsa bir sürü tazminat ödersiniz ailesine.

bu yorumun alnı olsa da öpsem.
Niye özel aracımla çalışma arkadaşlarıma serviscilik yapmak zorundayım ?
Birde rahatsız olduğunu söyleme demişler iyi de araç benim koca benim masraf da benim üstüne üstlük kaza durumunda mahkemeye bile gidebilir onunda riskini yaşıyorum ama susmak lazım çok saçma

vesveselenmeniz - hele de hamileyken- cok insancil,
ama soyle dusunun bence,
ben acikcasi kadin arkadaslari olan erkekleri cok cok sempatik buluyorum,
demek ki nerede ne konusacagini bilen biri, eli yuzu oynayan birisi degil,
yoksa hangi birimiz boyle biri ile arkadaslik yapiyoruz degil mi.

esiniz duzgun bir adam demek ki,
ne guzel, buna sevinin bence, uzulmeyin.
Hele de dusunun bir kiziniz olursa, ne kadar guzel bir ornek olacak baba olarak.

vesveselenmeniz - hele de hamileyken- cok insancil,
ama soyle dusunun bence,
ben acikcasi kadin arkadaslari olan erkekleri cok cok sempatik buluyorum,
demek ki nerede ne konusacagini bilen biri, eli yuzu oynayan birisi degil,
yoksa hangi birimiz boyle biri ile arkadaslik yapiyoruz degil mi.

esiniz duzgun bir adam demek ki,
ne guzel, buna sevinin bence, uzulmeyin.
Hele de dusunun bir kiziniz olursa, ne kadar guzel bir ornek olacak baba olarak.
ben olaya okula hergün götürülen kişinin cinsiyetinden bağımsız bakıyorum.şoför gibi olunuyor bir süre sonra.her gün her gün geldin mi geç mi kalacaksın aa bugün okula gitmiyor musunn izinlimisin tühh aa bu müziği hiç sevmem değiştirelim klimayı açarmasın yavaş gidermisin hızlanırmısın biraz araba da kirlenmiş mi kanka türü sohbetler çekilmez çekilmezzzzzz.anca köy okullarına giden öğretmenler toplu gidebilirler.onun dışında yetişkin insan.başının çaresine baksın derim ben.aynı maaşları alıyorlar minübüs otobüs sevmiyorsa alsın kendine de bir araba.ben bunu uyanıklık görüyorum maalesef

Hele şükür 👍 adam eşini aldatacak olsa emin olun okula gelen kadının aklını çelmesine hacet kalmaz. İnternetten istediği her şeye ulaşabilir nasıl olsa, muamelenin alasını bulabilir. Allah doğru yoldan ayırmasın
Buna katılmıyorum malesef ya. Yedi yirmi dört dip dibe bir kadınla özel araçta git gel vakit geçir tatlılar falan filan bi yerde kıvılcım olabiliyor işte bu çok ahlaksızca olsa da oluyor yani. şimdi burda hanımlar örnek vermiş bizde olmadı diye benimde arkadaşlarım var ama sınır önemlidir samimiyet de zamanla artmalı bence birden eşini üzmesinler yazık diyecek kadar vıcık vıcık ilişkiler sonu iyiye de gitmeyebiliyor. Yani aldatma olaylarında insanlar dünyanın en kötü insanı olmasına gerek yok bence

ben olaya okula hergün götürülen kişinin cinsiyetinden bağımsız bakıyorum.şoför gibi olunuyor bir süre sonra.her gün her gün geldin mi geç mi kalacaksın aa bugün okula gitmiyor musunn izinlimisin tühh aa bu müziği hiç sevmem değiştirelim klimayı açarmasın yavaş gidermisin hızlanırmısın biraz araba da kirlenmiş mi kanka türü sohbetler çekilmez çekilmezzzzzz.anca köy okullarına giden öğretmenler toplu gidebilirler.onun dışında yetişkin insan.başının çaresine baksın derim ben.aynı maaşları alıyorlar minübüs otobüs sevmiyorsa alsın kendine de bir araba.ben bunu uyanıklık görüyorum maalesef

orasi oyle,
ama ben benzin masrafini bolusuyorlardir diye dusundum.
Benim kardesim de ogretmen, ilden ilceye gitmesi gerekti bir donem boyunca, o zaman bir erkek is arkadasi ile anlastilar, ve masraflari bolustuler.

Dedigini kesinlikle ben sofor olarak istemem, kendi arabamla gidiyorsam rahat edeyim canim, serviscilik yapmayayim, dersim erken biter, erken cikarim, baska bir sey olur gece kalirim mesela. Ama bu ilden ilceye gitme vs olaylarinda otobus/minibus secenegi cok pahaliya patlayabiliyor, mecburiyet oluyor bir yerde yani.

orasi oyle,
ama ben benzin masrafini bolusuyorlardir diye dusundum.
Benim kardesim de ogretmen, ilden ilceye gitmesi gerekti bir donem boyunca, o zaman bir erkek is arkadasi ile anlastilar, ve masraflari bolustuler.

Dedigini kesinlikle ben sofor olarak istemem, kendi arabamla gidiyorsam rahat edeyim canim, serviscilik yapmayayim, dersim erken biter, erken cikarim, baska bir sey olur gece kalirim mesela. Ama bu ilden ilceye gitme vs olaylarinda otobus/minibus secenegi cok pahaliya patlayabiliyor, mecburiyet oluyor bir yerde yani.
işte köye gitmek il ilçe arası gitmek masraf bölüşülürse 2 tarafa da faydalı olabilir.ama aynı şehirde semtte evinin önünden ya da yol üstünden kimse alınmamalı aile yakını değilse.anca acil durumlarda olabilir.yoksa şoför nebahat den beter oluruzzz :KK45:

işte köye gitmek il ilçe arası gitmek masraf bölüşülürse 2 tarafa da faydalı olabilir.ama aynı şehirde semtte evinin önünden ya da yol üstünden kimse alınmamalı aile yakını değilse.anca acil durumlarda olabilir.yoksa şoför nebahat den beter oluruzzz :KK45:

yok o kadar da kibar olmasin bence de :olamaz::olamaz:

Buna katılmıyorum malesef ya. Yedi yirmi dört dip dibe bir kadınla özel araçta git gel vakit geçir tatlılar falan filan bi yerde kıvılcım olabiliyor işte bu çok ahlaksızca olsa da oluyor yani. şimdi burda hanımlar örnek vermiş bizde olmadı diye benimde arkadaşlarım var ama sınır önemlidir samimiyet de zamanla artmalı bence birden eşini üzmesinler yazık diyecek kadar vıcık vıcık ilişkiler sonu iyiye de gitmeyebiliyor. Yani aldatma olaylarında insanlar dünyanın en kötü insanı olmasına gerek yok bence
Yedi yirmi dört mü? Tatlılar mı? Kurmayalım isterseniz, bunlar doğru değil.

Hep söylüyorum kadın hisseder. Şüphelendiyseniz kadının ilgisi vardır.

Yerinizde olsam o kadınla birlikte seyahat etmesine izin vermezdim.

Aynı şeyi ben de yaşadım, iş artık kızımı da geçerken okuldan alıp bizi AVM'ye bırakiverirsin kıvamına gelince eeeeehhh dedim. Sonra bı daha binmedi ama küslük çıkardı işyerinde huzurum bozuldu. Hala araba alamadı garibim üzülüyorum da ama yapacak birşey yok

Yıllardır arkadaşlarını taşıyan biri olarak yorum yapayım
Bilirkişi sayılırım 😂😂
İnsan yolda sıkılıyor ya
Para versin vermesin yanında ses olsun istiyor yani
Eğer çok içedönük biri değilsen tabi

Back