• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime kurt düştü düşüyor

Şahsi fikrimdir...Komşunun çocugunu alırsın sabah aynı okula gıdıyorlardır cocuklar anlarımda hani o bile sürekli olmayabilir herkesin ev düzeni bir degıl belkı o gun gec kalmam gerekebilir vs vs...iki yetıskın kısı neden bırlıkte gıdıyorlar ne o kısı sıze guvenıp evını ordan tuttu ne de sız ona degıl mı? Gereksız bence ben ıstemezdım bunu net..!

Bence de öyle bir durum var. Rakip gormus olabilir. Yoksa benim eşim de kıskanç ama erkek iş arkadaşlarımla yolculuk da yapıyorum oğle arası yemeğe de çıkıyorum. Ortayaşlilar ve düzgun insanlar hep. Ama genç ya da düzgün olmayan birileri olsa rahatsız olurdu eşim. Eğer o tarz bir rahatsızligınız varsa esinize birlikte gutmeyin deyin yani

Kızlar eşim 7 senelik öğretmen.

Bugüne kadar bir sürü kadın arkadaşı oldu okuldan öğretmen. Ben de hepsini tanırım. Taktik olarak değil ama yapım gereği hepsiyle ben de arkadaş oldum. Beni rahatsız eden hiç olmadı bugüne kadar. Eşimle iletişimleri vs açısından. Hiç rahatsızlık duymadım.

Bu ara okullar açıldığından beri yeni gelen bi kadın öğretmen var. Onunla da tanıştık tesadüfen, avm de denk geldik eşimle. Beraber tatlı yedik vs.

O gün onu eve bırakırken arabayla, bizimle konuşurken sesi çok yakından geldi. Kafamı da çevirip bakmak istemedim rahatsız olmaması için. Ama sanki kollarını bizim iki koltuklara dayamış bize baya yakın duruyodu. O şekilde konuşuyordu. Ben o kadar yakın durmak istemem açıkçası. Arkada normal otur yani. Neredeyse başını bizim aramıza koyacak...

Neyse o gün rahatsız oldum ama bi şey demedim. Sonra eşime "Eşin çok iyi, onu kimse üzmesin" demiş. Eşim de "Ben varken onu kimse üzemez" demiş. Eşim anlattı. Ben de "beni kim, niye üzsün ki" dedim. Değişik geldi bana.

Sonra ben bikaç gün yoktum evde. Hiç yapmadığım şey eşimin teline baktım sabah. Sabahları, evi yakın olduğu için eşimle birlikte gidiyorlar okula. Mesajlar neredeyse her gün "Ben geldim, bekliyorum". "Çıkıyorum ben de" şeklinde normal konuşmalar.

Bilmiyorum yeni evli değilim ama ilk defa böyle bi rahatsızlık hissediyorum. Eşim okula ilk defa birilerini bırakmıyor ama içimde bi şey var. Huzursuzum... Hamilelikten mi acaba?

Eşimin bana karşı davranışlarında değişiklik yok bu arada...
Bence üzmeyin kendinizi, hamilelikte biraz daha hassas oluyor insan.
Siz yine de uygun bir dille eşinize o hanımı okula götürmesinden rahatsız olduğunuzu iletin..
Birsey olduğundan değil ama kadının muhabbeti de tuhaf biraz, çok samimi arkadaşıma bile “eşini kimse üzmesin “ dermiydim bilmiyorum.

Yok artık...20 yıldır öğretmenim , dagbasinda da çalıştım, merkezi okulda da, öğretmenler servis verilmeyen tek memur grubu olduğu için duruma göre mecburen birilerinin aracına da bindim, birileri benim aracıma da bindi... yani yüzlerce kez erkek-kadın meslektaslarimla yanyana yolculuk ettim, bir kez bile elektriklenme neyin olmadı. Bak bir kez bile diyorum...ne kadar kolay elektrikleniyosunuz siz ya, hayırdır ? Ben hiç anlamıyorum.
Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz de esas kimsiniz de siz hayırdır filan konuşma uslupsuzlugu.. Ben de dağ başı denilenibilecek yerlerde de çalıstım. Gayette pek çok flörtleşmeye sahit oldum. Terbiyeli konuşun.

Herkes "Kadın güzel mi?" vs yazmış arkadaşlarım ama güzel ya da değil diyemem. Herkesin kendine göre güzelliği vardır. Ekstra bir durum yok gayet normal bi kız benim gördüğüm. Zaten bu durumunda güzellikle alakası yok..

Bence olayı abartmışsınız. Kadının dediğinde yaptığında bir şey yok. Açıkçası ben de bazen arkada oturduğumda öyle duruyorum. Kimse onu üzmesin derken de “kocasını kapmasın kimse” demek istediğini sanmıyorum. Muhtemelen kadını çekici buldunuz ve kıskandınız. Bence kafaya takmayın eşiniz seviyeli bir insansa.

Bişey yok bunlarda. Kadina hemen yaftayi yapiştırmayın. Ne kadar ayıp. Erkek iş arkadaslarım var benim de. Esleri boyle dusünse ne kadar rahatsız okurum. Ayıp
İşte demek ki ne güzel siz mesafenizi bilen bi insansınız. Dediğim gibi benim eşimin de çok kadın arkadaşı var ama anlam veremediğim bi rahatsızlık hissettim ki umarım ben yanılıyorum

Bence olayı abartmışsınız. Kadının dediğinde yaptığında bir şey yok. Açıkçası ben de bazen arkada oturduğumda öyle duruyorum. Kimse onu üzmesin derken de “kocasını kapmasın kimse” demek istediğini sanmıyorum. Muhtemelen kadını çekici buldunuz ve kıskandınız. Bence kafaya takmayın eşiniz seviyeli bir insansa.
Kız gayet normal bi insan. Diğer kadın arkadaşlarında bi farkı yok 🤷‍♀️ sadece bi rahatsızlık hissettim. Dediğiniz ve benim de dediğim gibi benim kuruntum olabilir

Hangi okulda calistiysam hep erkek hocalarla cok iyiydi aram.Okulda full muhabbet,sohbet hatta köyde calisiyorken ilceye kadar hep beraber gelir giderdik araç olsun,dolmudsama ilceye geldigimizde farkli bir kisiye bürünür aninda ciddilesirdik hepimiz.Ben bu mesajlasmayi,samimiyeti yadirgayamiyorum cunku bende hemen hepsiyle oyleydim.🤷‍♀️

Eşimde ben de meslektaşız.bazen iş arkadaşı onu bırakır bazen de o değerlerini.kadin ve erkek..bunlar arasından hoşlanmadığım kimseler oldu zaman zaman açık bir dille eşime söyledim.Hatta bir hanımla ilgili eşime fazla söylendim demek ki yanımda zümresi olduğundan, programla ilgili konuşması gerektiği halde telefonu açmadı.ben de sizin gibi hamileydim.Rahatsizsaniz konuşun ,eş sizin eşiniz.bu da sizin en DOĞAL hakkınız.

Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz de esas kimsiniz de siz hayırdır filan konuşma uslupsuzlugu.. Ben de dağ başı denilenibilecek yerlerde de çalıstım. Gayette pek çok flörtleşmeye sahit oldum. Terbiyeli konuşun.
Arkadaşım yapacak olan ahlaksızlığını zaten her yerde yapar, "aynı arabaya binenler kesin elektriklenir" diyerek işyerine ulaşabilmek için zorunluluktan meslektaşlarının araçlarına binmeye veya almaya mecbur kalan tüm insanları zan altında bırakarak üslûp , terbiye bozan asıl sizsiniz, ben değilim. İşine gelmeyene hayırdır demek bile uslupsuzluk oldu ya , te allam

Son düzenleme:
Yersiz bir hareketi, çirkin bir sözü, davranışı filan olmamış aslında. Sırf kafasını uzatarak konuşmasından da bir anlam çıkmamalı. Belki ses frekanslarını çok iyi duymuyor ya da algılamıyor. Belki kendisi de farkında değil bu durumun. (öğretmenlerde rastlanabilen bir durumdur) Böyle kişiler ya normalden daha yüksek sesle konuşur ya da konuşulanı anlayabilmek için mesafe olarak yaklaşırlar. Bunun bir örneğini bir öğretmen arkadaşım yaşadı mesela 😊

Tabii sadece bir olasılık bu. Ama söylemek istediğim hiç aklınıza gelmeyen basit bir sebeple öne doğru uzanarak konuştu diye mimlemeyin kadını.

Bunun haricinde üzerime vazife olmayan bir konu ama komşu bile olunsa, iş arkadaşı da olunsa devamlı kişinin arabasıyla gitmeyi de hergün arabamla götürmeyi de tercih etmem ben. Elbette geç kalınmıştır olabilir, durakta bekliyordur olabilir, ne bileyim hastadır haberim vardır ya da hava yağışlıdır filan. Bu gibi durumlarda kapıda karşılaşır elbette "ben arabamla gidiyorum, bugün hava şartları kötü gibi, isterseniz buyurun arkadaşım derim, denir. Ama devamlı her gün birilerinin özel şöförü gibi istemem sıkılırım ben öyle. Başkası için de aynı düşünürüm. Hatta erkekse aman eşiyle filan sıkıntı olur diye düşünürüm. Teklif edilse bile teşekkür ederim " benim yolda uğrayacağım bir yer filan olabiliyor, siz her gün beni beklemeyin, arada bir denk geldiğinde olabilir elbette ama her gün gerek yok" gibi açıkça söylerim

Toplu taşıma sevmiyorsam kendim araba alayım. Alamıyorsam başkasının arabasında her gün neden bir detay olayım. Arada olur, iş arkadaşımdır ama her gün :KK43:

Eğer rahatsızlığınız geçmezse içinizi kemirip duracağına böyle bir açıklamayla konuşursunuz belki eşinizle. Kim olursa olsun bu şekilde devamlı doğru değil aslında, ben biraz rahatsız oluyorum bu durumdan gibi konuşursunuz

Son düzenleme:
Valla ilk değil diğer birlikte gitmiş olduğu arkadaşlarında bunu hissetmedim diyorsanız vardır onda bir bit yeniği. Ben hislerin kuvvetine her zaman çok inanırım. Haklı olabilirsiniz

Back