• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime kurt düştü düşüyor

Buna katılmıyorum malesef ya. Yedi yirmi dört dip dibe bir kadınla özel araçta git gel vakit geçir tatlılar falan filan bi yerde kıvılcım olabiliyor işte bu çok ahlaksızca olsa da oluyor yani. şimdi burda hanımlar örnek vermiş bizde olmadı diye benimde arkadaşlarım var ama sınır önemlidir samimiyet de zamanla artmalı bence birden eşini üzmesinler yazık diyecek kadar vıcık vıcık ilişkiler sonu iyiye de gitmeyebiliyor. Yani aldatma olaylarında insanlar dünyanın en kötü insanı olmasına gerek yok bence
Ben de bunu diyorum, bu gözler neler gördü, yapacak olan her yerde yapar , çalişmasa evde otursa bile yapar, yeter ki ahlaksız olsun ama sırf aynı araca biniyorlar diye herkesi zan altında bırakmak saçma. Ayrı arabaya binmek veya binmemek konudan o kadar bagimsiz ki anlatamam burda, konu sahibinin eşinin niyeti varsa yapar zaten, ha ahlakı duzgunse dönüp bakmaz hiçbir koşulda.

Ben de bunu diyorum, bu gözler neler gördü, yapacak olan her yerde yapar yeter ki ahlaksız olsun ama sırf aynı araca biniyorlar diye herkesi zan altında bırakmak saçma. Ayrı arabaya binmek veya binmek konudan o kadar bagimsiz ki anlatamam burda, konu sahibinin eşinin niyeti varsa yapar zaten, ha ahlakı duzgunse dönüp bakmaz hiçbir koşulda.
Ya aynı araca binen herkes sevgili olur ya da kadınla erkek başbaşa kalmamalı değil demek istediğim erkek arkadaşlarım çok mühendis olduğum için çalıştığımız yerde kadın yok nerdeyse ama bu illaha araçla birlikte gitme mevzusunu anlayamıyorum. Benim kafamda mı kalıplar net yoksa bilmiyorum iş arkadaşı işte kalır ona "karın saf iyi onu çok üzerler" samimiyeti kurmak tuhaf. Ben belki özel planım var niye hayatımın her ayrıntısını o insana vereyim ki bugün erken çıacağım çünkü vs vs.. gereksiz arabamda makyaj malzemem var neden başka bir kadın benden çok eşimle vakit geçiriyor özel olarak her gün çok ilginç geliyor bu bana. Yani emin olun hemcinsim bile olsa ben bunu yapmazdım

Ben de bunu diyorum, bu gözler neler gördü, yapacak olan her yerde yapar yeter ki ahlaksız olsun ama sırf aynı araca biniyorlar diye herkesi zan altında bırakmak saçma. Ayrı arabaya binmek veya binmemek konudan o kadar bagimsiz ki anlatamam burda, konu sahibinin eşinin niyeti varsa yapar zaten, ha ahlakı duzgunse dönüp bakmaz hiçbir koşulda.

Bir ara eşimi alan şofor kadindi. Ama servis degil bir tek eşimi aliyordu. Uzun bir süre kadin soforle " baş başa" gidip gelmişti. 😁 Şimdi elektiriklenme olur degistirin yerine erkek yollayin mi deseydi? Arkada oturuyordu belki arkada elektirik çekmemiştir, önde olsa elektirik filan olur muydu bilemedim. 😭 😁😁😁

Bence de kimse kimsenin taşimaciligini yapmak zorunda degil, rahatsizsa yapmasin o ayri mevzu da arabaya hergun birlikte bindiler diye elektrik tutmasi filan cok paranoyakca geliyor bana da. Ha cidden elektirik tutuyorsa yan yana oturdu diye o adam zaten firsat bekliyormuştur başka bir şey değil.

Bir ara eşimi alan şofor kadindi. Ama servis degil bir tek eşimi aliyordu. Uzun bir süre kadin soforle " baş başa" gidip gelmişti. 😁 Şimdi elektiriklenme olur degistirin yerine erkek yollayin mi deseydi? Arkada oturuyordu belki arkada elektirik çekmemiştir, önde olsa elektirik filan olur muydu bilemedim. 😭 😁😁😁

Bence de kimse kimsenin taşimaciligini yapmak zorunda degil o ayri mevzu da arabaya hergun birlikte bindiler diye elektrik tutmasi filan cok paranoyakca geliyor bana da.
Ben yorumumda arabada hergün bir aradalar diye elektrik olacak diye yazmadım. Bir kullanıcı insanlar aldatmak istede internette bulur demiş bende normal insanlar sürekli bir arada bulunursa aralarında bir elektriklenme olabilir dedim.

Ben yorumumda arabada hergün bir aradalar diye elektrik olacak diye yazmadım. Bir kullanıcı insanlar aldatmak istede internette bulur demiş bende normal insanlar sürekli bir arada bulunursa aralarında bir elektriklenme olabilir dedim.

Ben sizi alintilamadim ki. Elektrik yorumu da sizden once de yapilmisti zaten. 🙄
Ama yine de bir arada bulunmak elektriklenme nedeni değil bence. Arabayi geçtim butun gun dip dibe calisan insanlar da var muhakkak, bu durumda hepsinin sadakatsizlik yapmasi gerekir.

Aranmayan insani elektrik tutmaz bence.

Kimse babasının hayrına her gün götürmez mutlaka kız bir ücret veriyordur . Bende 3 yıl köye gidip geldim . Dört erkek tek kadınım . Hiç etkilenme falan olmadı . Araba da yan yana otururken de etkilenen ne bilim 🙄🙄
Ne insanlar gördük aynı araba da gidip gelmiyorlardı ama bos sınıflar da çay ocaklarında gayet elektriklendiler 🤣🤣
Yanı böyle ufak şeylerle kendinizi yıpratmayın bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🌸🌸🧿🧿

Kadının lafları sizi rahatsız etmiş muhtemelen. Eşiniz size anlattığına göre o ters bir durum sezmemiş söylenişinde.

Aslında durum anormal değil. Mesafeyi bilmiyorum ama benim eşim de 40 km uzakta ilçede çalışıyordu. Minibüs ters yerden geçiyordu onlar da 1.5 sene başka arkadaşın arabasıyla gitti sonra 2 sene de bizim arabamızla gittiler. Ama mesela gelen arkadaşlar dolmuş parasını araba sahibine veriyordu. Kadın erkek bir çok arkadaşını taşımıştır.

Olmuyor bacım vallahi de olmuyor billahi de olmuyor :confused: Bak yıllardır ayda 4-5 kez 24 saat nöbetin de dahil olduğu çok yoğun bir işyerinde çalışıyorum, az da olsa ahlakı bozuk kadın ya da erkekler de var evet, onlar isyerine de olta atar, oturdukları apartmana da olta atar, eminim nereye gitseler aranıyorlardir, ama çoğunlukta olan düzgün meslektaslarimla hiç elektriklenen görmedim. İçlerinde manken gibi güzeli de Brad Pitt gibi yakışıklısı da var , bazen 7/24 beraberler ama herşeyden önce eşlerine sevgililerine laf getirmezler. Herkes ekmeğinin derdinde zaten, olta atana gel diyen zaten niyeti bozmuştur, aramızda barinamaz kolay kolay.

Ha bı de şunu soyliyim, yoğun çalışılan yerlerde bekarlar bile birbirine dönüp bakamıyor, bu kadar uzun süre stres altında birlikte çalışıp bı de dışarda tekrar birbirlerini görmek istemiyorlar garibanlar haklı olarak :-) böyle böyle evde kalan çok oldu bizim orda

Son düzenleme:
okulda arabası olan rastladığını götürüyor
aynı yerden gelenler de keza beraber geliyor
ne var ki bunda
arabada olmasa zaten tüm gün okulda ne isterlerse yaparlar
istedikten sonra engel olamazsınız iş ki istemesinler
bi de böyle yasakların kısıtlamaların eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olduğunu düşünüyorum

Olmuyor bacım vallahi de olmuyor billahi de olmuyor :confused: Bak yıllardır ayda 4-5 kez 24 saat nöbetin de dahil olduğu çok yoğun bir işyerinde çalışıyorum, az da olsa ahlakı bozuk kadın ya da erkekler de var evet, onlar isyerine de olta atar, oturdukları apartmana da olta atar, eminim nereye gitseler aranıyorlardir, ama çoğunlukta olan düzgün meslektaslarimla hiç elektriklenen görmedim. İçlerinde manken gibi güzeli de Brad Pitt gibi yakışıklısı da var , bazen 7/24 beraberler ama herşeyden önce eşlerine sevgililerine laf getirmezler. Herkes ekmeğinin derdinde zaten, olta atana gel diyen zaten niyeti bozmuştur, aramızda barinamaz kolay kolay.

Ha bı de şunu soyliyim, yoğun çalışılan yerlerde bekarlar bile birbirine dönüp bakamıyor, bu kadar uzun süre stres altında birlikte çalışıp bı de dışarda tekrar birbirlerini görmek istemiyorlar garibanlar haklı olarak :-) böyle böyle evde kalan çok oldu bizim orda
Piraye hanım demek istediğim kadın ve erkek bir arada çalışınca kesiiin birileri birilerine yürür değildi. Ben her şeye rağmen bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Ya yoksa kimse kimseyi aldatmazdı ki çok insancıl bir durum geliyor bana evet yanlış ahlaksızlık ama . Ya zaten bi insanın amacı aldatmaksa evet her türlü yerde olta atar. Bahsettiğim şey o değildi kadın ve erkek bir arada gayette çalışabilir ama bazı insanlar sınır koymayı beceremiyor bu sınır konulmadığında işlerin farklı yerlere evrileceğini düşünüyorum. Yoksa her kadın ve erkek çalışan sürekli çalıştığı için eşini aldatması lazım benim de çalışmamam eşimin de çalışmaması lazım.

Ben sizi alintilamadim ki. Elektrik yorumu da sizden once de yapilmisti zaten. 🙄
Ama yine de bir arada bulunmak elektriklenme nedeni değil bence. Arabayi geçtim butun gun dip dibe calisan insanlar da var muhakkak, bu durumda hepsinin sadakatsizlik yapmasi gerekir.

Aranmayan insani elektrik tutmaz bence.
Bende sabahtan akşama bir çok erkekle çalışıyorum benim de sadakatsizlik yapmam gerekir bu mantıkla sürekli bir arada bulunmadan kastımı yukarıda yazmıştım arada sınır olmadan devam eden ikili ilişkilerden bahsediyordum

Bende sabahtan akşama bir çok erkekle çalışıyorum benim de sadakatsizlik yapmam gerekir bu mantıkla sürekli bir arada bulunmadan kastımı yukarıda yazmıştım arada sınır olmadan devam eden ikili ilişkilerden bahsediyordum

İyi de konu sahibi veya başka kimse yedi yirmi dört arabada tatlılarla filan gecen cilgin bir yolculuktan bahsetmemiş ki. 😁 Oyle bir durum söz konusu değil zaten şuan. Niye arabada tatli yiyorlar. 🤭

her gun neler duyuyoruz ben istemezdim sahsen esimin karsi cins birileriyle gitmesini gelmesini surekli olarak.. bunun gerikafalilikla ilgisi yok. Insanlar kotu niyetli ve fesat.. bu yuzden

İyi de konu sahibi veya başka kimse yedi yirmi dört arabada tatlılarla filan gecen cilgin bir yolculuktan bahsetmemiş ki. 😁 Oyle bir durum söz konusu değil zaten şuan. Niye arabada tatli yiyorlar. 🤭
Aslında arabada tatlı yiyorlar yazmamıştım. Yeni gelen iş arkadaşımla dışarda oturup eşle tatlı yemeli şu saatte kapıda olacağım beni al olan ilişkileri birden samimi olarak görüyorum benim görüşüme göre iş arkadaşı iş arkadaşıdır arabam özeldir gideceğim geleceğim sabah akşam birine uydurmak tuhaf ve manasız geliyor. İş arkadaşım bana eşin iyi niyetli kötü şeyler yaşamaz umarımlı boş muhabbetlere giremez çünkü onane ki eşimden bundan bahsediyorum. 7/24 den kastım da iş boyu birlikte eve gidiş dönüşte baş başa falan gereksiz samimiyet bunu istememekte eşlerin doğal hakkı bence.

Ben şeyi anlamadım, avm de karşılaştığınızda niye beraber tatlı yediniz, beraber çıktınız, bayanı evine bıraktınız? Biz de sık sık avm de eşimin iş arkadaşlarıyla karşılaşıyoruz, ayak üstü konuşuyoruz, tanımadığım biriyse eşim tanıştırıyo, sonra herkes kendi işine bakıyo, hiç biriyle oturup bişey yiyip içmedik🙈 Acaba biz mi soğuk insanlarız derdim de eşim çok sıcakkanlıdır

Aslında arabada tatlı yiyorlar yazmamıştım. Yeni gelen iş arkadaşımla dışarda oturup eşle tatlı yemeli şu saatte kapıda olacağım beni al olan ilişkileri birden samimi olarak görüyorum benim görüşüme göre iş arkadaşı iş arkadaşıdır arabam özeldir gideceğim geleceğim sabah akşam birine uydurmak tuhaf ve manasız geliyor. İş arkadaşım bana eşin iyi niyetli kötü şeyler yaşamaz umarımlı boş muhabbetlere giremez çünkü onane ki eşimden bundan bahsediyorum. 7/24 den kastım da iş boyu birlikte eve gidiş dönüşte baş başa falan gereksiz samimiyet bunu istememekte eşlerin doğal hakkı bence.

Bu samimiyeti karsidaki kadin tek başina kurmuyor ki. AVM de tatli yerlerken konu sahibi de birlikteymiş zaten. Kadin tatliyi zorla yedirmemiş ya.
Hem samimiyet kurup sonradan da kadina kurulmak doğru degil. Çok mesafeli bir insansan baştan öyle olursun sorun cikmaz.
Birlikte tatli yemeye oturup sohbet muhabbet ettigin insan arabada kafasini öne uzatti diye takilmak...
Dedigim gibi ufak tefek hareketlerden nem kapacak olan çiftler hiç o toplara girmesin oturup tatli yemesin.

Piraye hanım demek istediğim kadın ve erkek bir arada çalışınca kesiiin birileri birilerine yürür değildi. Ben her şeye rağmen bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Ya yoksa kimse kimseyi aldatmazdı ki çok insancıl bir durum geliyor bana evet yanlış ahlaksızlık ama . Ya zaten bi insanın amacı aldatmaksa evet her türlü yerde olta atar. Bahsettiğim şey o değildi kadın ve erkek bir arada gayette çalışabilir ama bazı insanlar sınır koymayı beceremiyor bu sınır konulmadığında işlerin farklı yerlere evrileceğini düşünüyorum. Yoksa her kadın ve erkek çalışan sürekli çalıştığı için eşini aldatması lazım benim de çalışmamam eşimin de çalışmaması lazım.
Canım anladım ben seni ve evet haklısın, bazen sınırlar zorlanabilir, çalışan veya çalışmayan her insan yaşamıştır bunu, benim de özellikle gençliğimde başıma çok geldi ama sınırı geçene kibarca höst dedin mi anlıyor genelde , anlamayana da anlatmanın binbir yolu var anlayana kadar...

Ha iki taraf da o sınırı geçmekten memnunsa - ki evet nadiren de olsa iş veya aile ortamında bulurlar birbirlerini bazen böyle iki kansız- o zaman yapacak birşey kalmıyor. Ama özetle şöyle söyleyeyim , ahlaksızlık yapmayı kafasına koyanlar icin bile - spesifik mesleği olan ve gerçekten geçinmek için çalışanlar adına konuşuyorum- işyeri en son düşünülecek yer oluyor .

Son düzenleme:
Canım anladım ben seni ve evet haklısın, bazen sınırlar zorlanabilir, çalışan veya çalışmayan her insan yaşamıştır bunu, benim de özellikle gençliğimde başıma çok geldi ama sınırı geçene kibarca höst dedin mi anlıyor genelde , anlamayana da anlatmanın binbir yolu var anlayana kadar...

Ha iki taraf da o sınırı geçmekten memnunsa - ki evet nadiren de olsa iş veya aile ortamında bulurlar birbirlerini bazen böyle iki kansız- o zaman yapacak birşey kalmıyor. Ama özetle şöyle söyleyeyim , ahlaksızlık yapmak isteyenler icin bile - spesifik mesleği olan ve gerçekten geçinmek için çalışanlar adına konuşuyorum- işyeri en son düşünülecek yer oluyor .
Katılıyorum size kesinlikle

Bu samimiyeti karsidaki kadin tek başina kurmuyor ki. AVM de tatli yerlerken konu sahibi de birlikteymiş zaten. Kadin tatliyi zorla yedirmemiş ya.
Hem samimiyet kurup sonradan da kadina kurulmak doğru degil. Çok mesafeli bir insansan baştan öyle olursun sorun cikmaz.
Birlikte tatli yemeye oturup sohbet muhabbet ettigin insan arabada kafasini öne uzatti diye takilmak...
Dedigim gibi ufak tefek hareketlerden nem kapacak olan çiftler hiç o toplara girmesin oturup tatli yemesin.
Ya ben de buna takıldım, onları taniştirip dakka bir gol bir beraber AVM ye götürüp tatlı ismarlayan eşi, kadının söylediğini kadına taşıyan da eşi... arabayla işyerine gidip gelmelerinden çok şu laf taşıma huzursuz etti beni de... yani evet işyerinde hepimiz eslerimizden çocuklarımızdan bahsediyoruz,çoğunu tanıyoruz, selam yollayıp alıyoruz ama özellikle yanlış anlaşılabilecek yoruma açık cümleleri gelip kelime kelime anlatmiyoruz ... Burada eş kişisi nereye varmaya çalışıyor ben de anlamadım...

Son düzenleme:
Back