• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime kurt düştü düşüyor

Okul uzak bir köy okulu ise genelde gidiş gelişler toplu olur. Araba sahibine ücret ödenir. Bazıları çok yadırgamış ama bu bizim meslekte çok yaygın. Biz toplu giderdik. Eşiniz sadece o bayanı mı alıyor sabah? Benim eşimin de okulu biraz uzak. Hergün sırayla birinin arabasıyla gidiyorlar. Yine toplu. Bence kadının tavrı hoşunuza gitmedi. Biraz rahat bir tavrı olduysa böyle hissetmeniz normal. Ama endişelenecek bir durum yoktur bence. Biraz da hormonlar etkilemiştir. İçinizi ferah tutun. Eşinize de yansıtmayın bence. Belki o bayanla biraz daha zaman geçirseniz fikriniz değişir hem.

Bizim okulda da var karı koca. Oturdukları ilçeden bayanları toplayıp bizim okula geliyorlar hep beraber😊 kadının dersi olmayınca aynı kişileri eşi getiriyor. Biri geçen sabah ön koltuktaydı hatta ikisi yalnızdı. Ama burdan bir şey çıkmaz. Kadının da rahatsız olduğunu sanmıyorum. Örnekleri var sadece siz değilsiniz babında yazdım. Zaten hemen tanışıp tatlı yiyerek siz de samimi davranmışsınız ki o da samimi şekilde konuşmuş. rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum göremedim yazdıklarınızda

Kadın hisseder lafında gerçeklik payı yok. Vesvese denen bir şey var sonuçta, öyle her şey hissiyatla olsaydı ohoo... evhama kapılmayın gerçek kanıt yoksa elinizde

kadın güzel mi?
bazen kıskançlığımız gerçekten buna bağlı oluyor kendimizi kandırmayalım
çok güzel bi kadınsa daha çok huzursuz olabiliyoruz üstüne de hamilelik hormanlar vs

Kadın hisseder diyenlerdenim ben. Ayrıca kocanızla kadının konuşmaları ve kocanızın bunu size anlatmasıda bana biraz tuaf geldi. Yani ben bir iş arkadaşımın eşi ile tanışsam neden karını üzme diyeyim ki? En fazla eşin çok tatlı iyi falan denir. Bu lafı söyleyecek haddi bulmak için ilk olarak o insala onların aile hayatına karışma haddi bulacak bir samimiyetim ve adamın yanlış birşey yaptığına ya da yapacağına ilişkin birşeyler olması lazım. Eşinizin cevabıda ve kadına tepki koymamasıda çok manidar , bunu size anlatması ayrıca manidar. Sanki kadın nabız yokluyor gibi geldi. Bence alın eşinizi karşınıza konuşun ve açık olun. Eşinizin tepkilerinden anlarsınız birşeyler.

Kızlar eşim 7 senelik öğretmen.

Bugüne kadar bir sürü kadın arkadaşı oldu okuldan öğretmen. Ben de hepsini tanırım. Taktik olarak değil ama yapım gereği hepsiyle ben de arkadaş oldum. Beni rahatsız eden hiç olmadı bugüne kadar. Eşimle iletişimleri vs açısından. Hiç rahatsızlık duymadım.

Bu ara okullar açıldığından beri yeni gelen bi kadın öğretmen var. Onunla da tanıştık tesadüfen, avm de denk geldik eşimle. Beraber tatlı yedik vs.

O gün onu eve bırakırken arabayla, bizimle konuşurken sesi çok yakından geldi. Kafamı da çevirip bakmak istemedim rahatsız olmaması için. Ama sanki kollarını bizim iki koltuklara dayamış bize baya yakın duruyodu. O şekilde konuşuyordu. Ben o kadar yakın durmak istemem açıkçası. Arkada normal otur yani. Neredeyse başını bizim aramıza koyacak...

Neyse o gün rahatsız oldum ama bi şey demedim. Sonra eşime "Eşin çok iyi, onu kimse üzmesin" demiş. Eşim de "Ben varken onu kimse üzemez" demiş. Eşim anlattı. Ben de "beni kim, niye üzsün ki" dedim. Değişik geldi bana.

Sonra ben bikaç gün yoktum evde. Hiç yapmadığım şey eşimin teline baktım sabah. Sabahları, evi yakın olduğu için eşimle birlikte gidiyorlar okula. Mesajlar neredeyse her gün "Ben geldim, bekliyorum". "Çıkıyorum ben de" şeklinde normal konuşmalar.

Bilmiyorum yeni evli değilim ama ilk defa böyle bi rahatsızlık hissediyorum. Eşim okula ilk defa birilerini bırakmıyor ama içimde bi şey var. Huzursuzum... Hamilelikten mi acaba?

Eşimin bana karşı davranışlarında değişiklik yok bu arada...
Çok rahatsız oluyorsanız söyleyin eşinize bırakmasın.
Hamilelikten de olabilir ama kadınlar hisseder sanki

Ben bu bırakmalara karşıyım. Normal karşılayan olur belki ama ben aracım olsa bir erkeği her gün getirip götürmem, ben de kimseyle bu şekilde gidip gelmiyorum. Eşimin de böyle davranmasını isterim. Bir kadını her gün getirip götürmesini istemem.
Kadınlar sezer bence. Üzülmesin demesi falan altında bir şey aratır. Eşinize güveniyorsanız zaten o mesafeyi koyar.

Hamilesiniz ve duygularınızı çok yoğun yaşıyorsunuz.
Lakin bir kadın birşeylerden huzursuz oluyorsa mutlaka doğrudur.kadınlar hisseder.eşinizden yana sıkıntı olmasada kadın rahat durmayacak o çok belli.eşinize rahatsızlığınızı belirtin ama çokta abartıp kurdun aklına kuzuyu sokmayın.Kadından hoşlanmadıpınızı fazla laubali bir tip olduğunu ve mesafeli olmak istediğinizi söyleyin.

Ben bir gariplik görmedim sadece "eşini kimse üzmesin" ne alaka onu anlamadim. Bazi insanlar birini "iyi bulunca" onu üzmeyin vs der ya belki öyle bir şeydir.

Eşinize güveniyorsaniz sorun edecek bir şey görmedim ben. Başka abuk sabuk davranışı olursa eşiniz de fark eder herhalde ve mesafe koyar. 🙄

Bişey yok bunlarda. Kadina hemen yaftayi yapiştırmayın. Ne kadar ayıp. Erkek iş arkadaslarım var benim de. Esleri boyle dusünse ne kadar rahatsız okurum. Ayıp

Ben bu 'Eşini üzmesinler' lafına takıldım. Bazı kadınlar evli yada ilişkisi olan adamlarla beraber olmayı partnerlerine karşı bir mücadele olarak görüyorlar. Belki öyle bir ruh hastasıdır?
Dokunsal bir insan olsa da benim eşime dokunmasın arkadaş! Herkesi olduğu gibi kabul ederiz ama mesafemizi de ayarlayabliriz. Ben de rahatsız olurum bu tür bir durumda.
Kadının güzel olmasıyla da hiç alakası yok bu işlerin. (Bkz. Hülya Avşar vs Feraye Tanyolaç) Kıskanmak için illa güzel olması gerekmiyor.

Belki hormonlardandır, belki hissetmişsinizdir. Ne olursa olsun bence eşinize bir kez söyleyin o kızın tavırlarından hoşlanmadım diye bir daha da hiç toz kaldırmayın. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok. Kıskandığını belli edince adamın bir egosu kabarıyor, hoşuna gidiyor. Kendi kendine fark edemeyeceği ilgiyi gözüne sokmaya lüzum yok.

Bence sizin yapabileceğiniz en iyi şey, aldatırsa hayatının kayacağını eşinize hissettirmek :)

Bence sizin yapabileceğiniz en iyi şey, aldatırsa hayatının kayacağını eşinize hissettirmek :)
Hele şükür 👍 adam eşini aldatacak olsa emin olun okula gelen kadının aklını çelmesine hacet kalmaz. İnternetten istediği her şeye ulaşabilir nasıl olsa, muamelenin alasını bulabilir. Allah doğru yoldan ayırmasın

Arabayla yan yana koltukta. Kesinlikle elektriklenme olur.
Yok artık...20 yıldır öğretmenim , dagbasinda da çalıştım, merkezi okulda da, öğretmenler servis verilmeyen tek memur grubu olduğu için duruma göre mecburen birilerinin aracına da bindim, birileri benim aracıma da bindi... yani yüzlerce kez erkek-kadın meslektaslarimla yanyana yolculuk ettim, bir kez bile elektriklenme neyin olmadı. Bak bir kez bile diyorum...ne kadar kolay elektrikleniyosunuz siz ya, hayırdır ? Ben hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bilemiyorum

Yani benim boyle bir tanidigm vardi
Cok minnet duyuyordu, yazik
Ben ona benzettim
Yani muhtemelen arabaniza aldiginiz icin cok minnet duydu ve arka koltuga oturup sizden uzaklasmak yayilmak gibi geldi ona ve bu yuzden biraz size yakin ve tedirgin oturmus olabilir aslinda.

Karin iyi biri vs demesi de aksine hosuma giderdi.
Asilacak kadin neden karin iyi desin ki
Benim annem de hemen hemen her tanistigi adama karisindan bahseder
Maksadi beni yanlis anlama abi demektir aslinda.

Tabi siz hoslanmak zorunda degilsiniz bu tarzdan da bu tarz muhabbetlerden de ama kadin hakkinda hemen kotu dusunmek size zarar.
Bence iyi yanindan bakin.
Esiniz de guzelce cevap vermis zaten, yeterli.

Kadınlar bir şey hissediyorsa mutlaka bir bit yeniği çıkıyordur. Eşinize bire şey diyemem ama evli adamlara kancayı takan çok kadına şahit oldum maalesef :(

Ben de maalesef başka bir öğretmenin aracıyla gidiyorum.Okulum araç sıkıntısı olan bir mahallede.Hatta eşim aracına bindiğim ögretmeni tanıyor o önerdi filan hocaya sor yol masrafına ortak ol onla git diye.Ben arka koltukta otururum.Hocam sagolsun götürür getirir.Yol boyu ya okuldan ya da kendi çocuklarımızdan bahsederiz.Eşi ile de tanıştım.Sınırlarını bildikten sonra gidiş geliş sorun olmaz.Okuldaki çogu arkadaş birileri ile gidip geliyor.Eşinizle giden öğretmenin yapısı öyledir belki girişken ya da rahat .Ben yanlış anlamaya karşı hep davranışlarımı dizginlerim ağır abla moduna alırım arabada gidip gelirken.

Back