- 26 Mart 2013
- 1.315
- 1.453
Valla hislerime tercuman olmussunuz, inatla ve iddaa ile esim hala ailesinin ve kendisinin en iyiyi yaptigini, benim herseyi istedigimi savunuyor ya, bu kinim daha da kabariyor. Her defasinda ailesinin yapmadiklarini, yaptiklarini yuzune vuruyorum, bir kere bile haklisin demiyor, bir kere bile ailesini ve kendisini savunmadan gecmiyor. Gecenlerde tr ye gittigimde ailesinin yaptiklarini anlattim, hala ve hala savunuyor. Demiyor ki haklisin, boynunu bukmuyor ki, inatla savunuyor ustelik. Hic mi zoruna gitmiyor bana yapilanlar, ben senin karinim ya dedim aglayarak, he he gidiyor dedi gecistirir gibi, ama hic ustune alinmiyor.
Evet ama -her ne kadar hakli da olsan- suclamalara devam ettigin icin, o da korumalara devam ediyor. Sonucta 20 yil o aileyle beraber buyudu, her ne kadar sen onun esi olsan da, o ailenin cocugu.. yani sen sucladikca, o da koruyacaktir. O yuzde, bence suclamaktan ve geriye yonelik elestirmekten vazgec, onun dusunup bulmasini sagla. Sen surekli suclarsan, o koruma dusuncesinden baska hic birsey dusunemiyor olacak cunku.
Hem, bugune kadar elestirdiklerin ne oldu ki, ikna oldu mu? Birde boyle deneyebilirsin.. Ve o da hatasini anlayabilir. Ayni sekilde devam ederse hic sansiniz yok sonucta..