İçimden hiç temizlik yapmak gelmiyor

Atla gel almanyaya... oturumu al... sonra bye bye cek. Burda fareli ev düşünemiyorum bile. Benim kapi acma aparatim bozuldu... ev sahibi 12 saat icinde tamirci gönderdi. Sevabına oturmuyoruz yani catir catir kira veriyoruz

Bu ne böyle? Zaten hic sevmezdim benelux devletlerini şimdi iyice tiksindim... pis kokuşuklar. Epidemi sicricak vallah...

Evet malesef burdaki evler cok kötü.Yasam cok zor.Anversi biliyorum birkac kere gitmiltim anverse orda ırkclık daha cok gibi geldi bana.
Antwerpi yabancılar işgal etmiş gibi geliyor bana yanılmıyorsam 2000 milletten insan yaşıyor burada.Her millettin mahallesi var.Ben sokakta gördüğüm 10 kişiden 7 si yabansı öyle söyleyeyim.Hani ırkçılık pek sanmıyorum yapamazlar buralarda.Yabancıları sevmedikleri doğru o ayrı konu.

Pisliği seviyor burdakiler ben onu anladım Almanyayı çok düşündüm aslında bakalım geldik artık ama gerçekten anlat anlat bitmez.İlk geldiğimde hissettiklerimi anlatamam.Avrupanın göbeğinde bunu beklemezdim belediyede grev vardı çöpler İki hafta sokakta kaldı şehir merkezi çok pis sokaklara işiyorlar birde.İkinci sorun umumi wc yok gezmeye çıktın dışarda tuvalet bulamıyorsun.Kıyıya köşeye yapan çok hiç te çekinmiyorlar.Yeni geldiğim için bana bu ters tabi.Bazı şeylere alışmak çok zor.

Benim ev de tam aksi kocaman da kocaman bi baslayinca bitmiyor ise gidiyorum cogumla birlikte eve dönünce zaten enerjim bitmis oluyor haftasonu ya allah diyip baslamasam mümkün degil o is olmuyor bi kere ayaklanmak gerek bence... evi guzelce once kireçleyin sonra boyayin delikleri alciyla kapayin disarida konteyner yoksa siz buyuk bi kova alip icini posetleyip kapiya koyun gideceginzi zaman da en uzak çöp neresiyse oraya birakin. Farelerin girecegi yere yapiskan koyun. Bide bakabilirm derseniz eve kedi alin hem mustakilmis tuvaletini de disari yapar kedi olan eve hem fare girmez hemde bi yavruyu yuvali yapmis olursunuz. Temizlikte zaten ufak degisikliklee hallolunca yapasiniz gelir. Esyalari da azaltin derim

Ben burda büyüdüğüm icin artik alışdim.
Nişanlım italyan, ve gecen sene istanbulda o bana dedi...
Yaa türkler nekadar temiz diye... bede o an fark etdim.
Burda sadece avmlerde tuvalet var... yani yakinda varsa gitdin... yoksa mecbur bir cafeye filan girceksin.
Almanlarda ayni şekilde pis. Bulaşıklari asla durulamazlar. Köpüklü halde direkt kurularlar... el yikama huylari zaten yok...

Amaaaan, bağşiklik sistemimiz güçleniyor işde :) avrupa iyi hoş ama dünyanın heryerinde olduğu gibi paran varsa insansin.
Ben 2 yil boyunca 70 cinli erkekle yurtda kaldim. Tuvalet banyo karışıktı. Resmen duşun icinde jilet vurup killarini birakiyorlardi... bende mecbur temizleyip sonra yikaniyordum. Bunlari trde anlatinca kimse inanmiyor....
Mutfak yine ayni birdi... buzdolabında kurtlanmış etler... pişirip yiyorlardi... proteinmiş...
Yurtdan kurtuldum ama hâlâ cinli görünce tüylerim diken diken olur...

Welcome to Europe diyorum :)

Avrupalılarda hijyen 0 gerçekten. Bana kalırsa Almanlar kişisel hijyende de yaya kalır, adam gibi duş almayan pis kokan insan da çok. Murdarlık dizboyu yani hem kişisel hijyende hem yemek işinde. Kanlı kokuşmuş murdar şeyleri yiyen adamdan hayır gelmez zaten :) çinliler apayrı bir dünya zaten kimse ırkçı mırkçı yazmasın adamlar murdarlıkta bir dünya markası

Evler berbat , ben ufak bir servet ödüyorum millet şaşırıyor eee diğer türlü banyo kötü mutfak kötü insan tiksiniyor. Benim gelirim ortalama üstü olmasa asla burda durmazdım.

Almanyada genel olarak maaşlar düşük insanlar 3 kuruşa çalışıyor. Yani kendi vatandaşları da b.k gibi yaşıyor bence. Hava kötü, yiyecek bir şey yok...insanlar neden avrupa avrupa diyor ama gören geri kaçıyor
ben de taşınıp gidicem zaten.

Son düzenleme:

1000% haklisin.
Zamaninda annem hamburgda 1400 euro kira veriyordu boka benzemiyen eve. Ghetto olmadığı icin mecbur. Kadin her ay kiraya çalışıp alman kıçı siliyordu.

Ben küçük bir şehire taşındım...burda 800 euroya müstakil evler var. Kafam rahat. Kokmuş 80 değişik milletin işedigi trende oturmak piskolojimi bozmuştu. vallah hamburga gidince katil ruhum tepreşiyor.

İster irkci desinler... ister taşlasınlar. Umrumda değil...igrencler... pisler... bizim türklerin ayağını öpsünler. Sirf cinliler değil, bana hintlilerden pakistanlilardan gina geldi. Yedim kafayi... vallah cart diye diyorum kokuyosun diye !

Bende ayni şekilde, gelirim yüksek olmasa cokdan kaçmışdim. Zaten plandimda bu.
Asla kalmam burda ömür boyu.

Gercekten avrupada hiçbisey yok.Türkiyede yasam daha iyi.5 sene sonra bende türkyeye dönmek istiyorum insallah.Az maasım olur ama faturasız dertsiz hayatım olur.Burda yüksek maas alıyorum eski berbat yerde yasamak zorunda kalıyorum.Burda Evler hepsi eski dökülüyor binalar.Suan oturdugum yer araba gectmi ev sallanıyor.Allah korusun bi deprem olsun halim neolur bilmem.Yeni yapılan evlerde kirası 1000 euro.Hayat cok pahalı burda.

Evet belcikadada her milletten insan var.İşim geregi hergün o her milletten insanla ugrasmaktan gına geldi.Cahil cok burada.Keske hiç beni buraya getirmeseydi ailem.Türkyede okuyup bi yerlere gelirdim

Aynen. Yukarida yazdim zaten. Benim beğendiğim muhitte evler zaten 1400 1600 arasi. Oda 80qm. Yani palast değil.

Avrupa iyi hoş ama yaşam standarti paran varsa güzel. Yoksa trdnin köyü bıle daha iyi.

Burda sosyal yardim alip, ghettoda oyuncağıma babamin köyüne yerleşirim organik domates satarim daha iyi.

Yapmak istemediginiz birseyi yapmak zorunda degilsiniz ki çagirin bir temizlikçi temizlesin.

Madem ikinizde çalışıyorsun o yapsın temizliği.. sen yapmamakta haklısın cnm.. insanın içinden gelmez..

Bence grev yap yeni bir eve taşınana kadar yapmicam de.. ayrıca büyük konuşmak istemem ama eve fare girse eşimde başka yere taşınmak istemese fareler ile ona mutlu bi hayat dileyip çıkardım o evden...

Eşin çok titizmiş madem kendi yapsın temizliği nasıl fikir ama?

O evden soğumuşsun hevesin kaçmış ondandır mutlu etmiyor seni eski yıpranmış evi ne kadar temizlesende temizliğini göstermez bınu eşinle otur konuş yoksa seni anlamaz sürekli seni suçlar

Valla inşallah çocuğunuz olmaz terliği yiyen fare çocuğun kulagini burnunu filan da yer yani hastalık bulaştırır.
Bence eşiniz boşanmayı kafaya koymuş o nedenle yeni bir eve çıkmıyor yeni başlangıç yapmak istemiyor adam.
Ama adam da haklı ben de tüm hanzoluguma rağmen beni seven bir kadın bulsam totom kalkar.
Size iyi sevmeler.

Evet belcikadada her milletten insan var.İşim geregi hergün o her milletten insanla ugrasmaktan gına geldi.Cahil cok burada.Keske hiç beni buraya getirmeseydi ailem.Türkyede okuyup bi yerlere gelirdim

Kusura bakmada bosa hayal kurma. Fare'li evde kalan sen, ister skandinav ülke olsa yine ayni seyleri yasardin. Belcikada birsürü imkan var. Ayrilmak istersen, tek kaldiginda kira parasina yardim var, toplu tasima'ya yardim var. Bircok sey. Hatta bircok egitimi devlet ödüyor. Hem maas alip, hem hemsire egitimi bile alabilirsin.

Ama yok, sen gidip en gecekondu mahalesinde, büyük ihtimal ile yasak ve rühsatsiz olan tek kisilik stüdyo'da delik desikli yasa ve sonrada devleti sucla. Yahu adam sana zerre deger vermiyor. Paran oldugu halde oradan cikmak istemiyorrsun, devlet ne yapsin?

Ha en fazla bina sahibini sikayet edebilirsin o zaman el atilir olaya. Ancak onu yapmak yerine, sana zerre deger vermeyen bir kisi ile niye evli kaliyorsun? Yarin villa'ya tasinsan adamin karakteri degisecekmi? Halen sana deger vermez. Hos sen kendine deger vermiyorsun, adam niye versin?

Temizleme! Kocana baskı yap kavgayla olcaksa olsun cinnet getir boşancam de ! Başka eve çıkarsın seni ne bu böyle .. kocanada ne zmn gerçek bi eve geçersek o zmn temizlerim de.
Bide çalışıyorsun .. yerinde olsam çalışmam bile. Evlenirken şöyle güzel olcak bundan alcam şundan alcam diyen kocan e...gibi bakacakta alacakta. Ay bu ne ya walla sinirlendim

Hiç bir erkeğe değmez bu sefaleti cekmek.
Buna benzer durumlar cektim ve giden gencliğime çok pişmanim.
Bu adam seni ezmeye ve eğitmeye çalişiyor.Sen onunla evlenmeden önce daha iyi durumdaymişsin ve şimdi sanki onun hesabini yapiyor.
Adamin karekterinden değil sana bilincli eziyet ediyor .
Aşk nedir ki? Yarin birgün şimdi çok sevdiğin eşinden nefret etmeye başlayacaksin .içindeki bütün heveslerin kirilacak hatta yaşamak bile zor gelecek .
Kendini geliştirmeyi ilerlemiyi düsünmeyen biriyle hayati gecirmek eziyet .
Yerinde olsam ailemle barişirim kendimi afettiririm ve hayata yeniden başlarim.
Ohhh tertemiz misgibi ortam istediğin zaman geztoz hayati yaşa ...
Hangi zamanda yaşiyoruz da avrupanin içinde farelerle beraber yaşamayi kendine laik görüyorsun?
Biliyorum ayrilmak okadar kolay değil sancili acili bir durum ama bir anne olmak içinde önce bir sanci ve aci cekiyorsun ve sonu mutluluk.
Sen daha fazla beklersen alişirsin bağimlilik başlar ve hiçbir zaman kurtulamazsin .
Yazik sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…