Evet kesinlikle, fazla detaya giremedim uzun olmasın diye ama eşimle saatlerce konuştum yapma etme biriktirir kendimiz yaparız kimseden isteme iyiyken kötü olucaz gene dedim. ama yok adam kendi bildiğini yaptı sonuç bu. Ama kv ve kp de yapması için okadar ısrar etti ki anlatamam . mustehak ama gerçek yüzlerini de görüp konuşmaya devam etmesi sinirime dokunuyorişte başka insanlara bel bağlamayacaksınız
hem eşinizin anne babasının dibinde oturup, hem de onlara güvenip iş yaparsanız, sonucunun iyi olması sadece şans.
Çoğu durumda da böyle kötü oluyor.
Evet kesinlikle, fazla detaya giremedim uzun olmasın diye ama eşimle saatlerce konuştum yapma etme biriktirir kendimiz yaparız kimseden isteme iyiyken kötü olucaz gene dedim. ama yok adam kendi bildiğini yaptı sonuç bu. Ama kv ve kp de yapması için okadar ısrar etti ki anlatamam . mustehak ama gerçek yüzlerini de görüp konuşmaya devam etmesi sinirime dokunuyor
Tamam da kendileri neden yapması için, eşime para vermek için bu kadar ısrar ettiler? Yapmıyor diye hain evlat bile oldu eşim. Geldi gitti hadi yapalım bitirelim biz arkandayız kendi işimizi yapalım dediler... diğer konularımda da var ben bu yüzden eşimle çok kavga ettim ama fayda etmediBaşta yakın oturmayacaktınız başkalarından yardım beklemicektınız ben bazen buna sinir oluyorum ya evlenmişsiniz bireysınız her seyde anne babadan para beklemek saçma bak siz de onlar ısteyınce sinir oluyorsunuz bu işler karşılıklı kımse bırbırınden bir şey beklememelidir. Hayır muhtaç olurlar anne babadır tabi yardımcı olmak görevi büyütüp beslemiş. Zaten kv nın herhalde evinde oturup bır de bel bağlamak saçma
Kesinlikle doğru ki evliliğimizin ilk 2 senesi yeme içme Birdi maaşı kvye veriyodu eşim zor gözünü açtı da ayrıldık. Ben çalışmıyorum maalesef biri 2 bucuk yaşında diğeri 8 aylık cocuklarin. Çok haklısınız kv resmen eşime güvenmiş yanisiz çalışıyor musunuz peki
çocuğunuz kaç yaşında?
ya bir de siz onu kayınvalide olarak görüyorsunuz ama o onları anne-baba olarak görüyor.
O nedenle sizin gibi hissetmesi zaten mümkün değil.
ama sizin ve çocuğunuzun hakkını kollamak zorunda.
ben zaten genel olarak -çok zor, beklenmedik durumlar; sağlık sıkıntıları olmadığı sürece- anne babanın çocuktan para istemesini çok yakışıksız buluyorum.
He baba hastalanır allah korusun, anne hastalanır onlar çok çok ayrı konular.
ama büyük çocuğum ilerde büyür, çalışır, küçükleri de o okutur gibi bir düşünce hiç etik değil.
Yapmasaydın o zaman kardeşim 4 çocuk? şimdi bu adam hiç mi evlenmeyecek hiç mi çocuğu olmayacak, bir insan hem annesi babası hem kardeşleri hem kendi çocuğuna bakamaz ki zaten.
Çok teşekkür ederim canım ❤ cidden hiç içimden gelmiyo yüzlerine bile gülmek ama bu seferde ne olduda değişti acaba mı diycekler diye düşünüyorum. zaten artık bişey sorarlarsa cevap veriyorum onun dışında konu açmıyorum yoksa onu bile kullanıyolsr bana karsiCanım dengeyi kurmaya çalış. Aile içinde küslük olmaz. Anne baba abi kardeş her iki tarafında aile bireyleriyle küsmesi hoş değil. Ölümlü dünya sonrasında pişman oluyorsun. Tavrını belli et mesafeli ol. Yüzlerine gülmek zorunda değilsin. Olduğun gibi davran saygı çerçevesi içinde.
Ne oldu da değişti diyemezler merak etme. Sen mesafeni ve saygını koru. Haklının yanında olduğunu belli et tavırlarınla. Mesafe iyidir...Çok teşekkür ederim canım ❤ cidden hiç içimden gelmiyo yüzlerine bile gülmek ama bu seferde ne olduda değişti acaba mı diycekler diye düşünüyorum. zaten artık bişey sorarlarsa cevap veriyorum onun dışında konu açmıyorum yoksa onu bile kullanıyolsr bana karsi
Ah bi yapabilsem yaBakın sevgili konu sahibi; sırf sizden 30 yıl önce doğdu diye kimsenin size saygısızlık yapmasına müsade etmeyin. Laf sokuyosa cevabını verin. Kendinizi ezdirmeyin.
Evet bunu yapmak çok iyi olur ama belli ki kv biraz dolduruşa getiriyor arkadaşın eşini. 1 yapar 1000 anlatır sonra kendi aralarında kavga çıkar. Bence en iyisi eşinle konuş hem sizin aranız daha kötü olmasın hem de ben arada kalmayayım çıkalım evden deNiye her gün alıyorsunuz eve? Müsait değilim deyin açmayın kapıyı. Zorla görüşmemiş olursunuz. Diğer konuda da eşiniz zaten anlıyor olayı bence karışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?