Süpersin işte bu, biraz kendine odaklanTamam canım şu vajinismus halledeyim, peşine ilk iş psikolog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin işte bu, biraz kendine odaklanTamam canım şu vajinismus halledeyim, peşine ilk iş psikolog.
Bende de cok umut yoktu aslında ama nisanlım biraz gözümü actı mesela nasılsın günün nasıl gecti diyor? Diyorum işte doktora gittik, annemin ilacları, yegenimi aldım yemek yedirdim vs vs diyor ki kendin için ne yaptın? Yani seni mutlu eden ne yaptın? Spor mu kitap mı artık herneyse. Ee ben kosturmacanın içinde hiç kendimi düşünmüyorum ki bişi yapayım =) aman neyse işte umarım becerebilirim =)
Dipsomani konusunda da atakları seyreklestirebilirseniz daha rahat olur esiniz sanıyorum bu arada utanmayın bu da bir hastalık. Bir arkadasımın esi de bu sekilde mesela onlar eve hiç alkol sokmuyorlar, doktora gitmeden kendileri atlattılar ama tabi arkadasım cok baskın bir karakter adam korkuyor su an =) sizde asacaksınız inanıyorum ben.
Süpersin işte bu, biraz kendine odaklan
Ne mutlu banaÇok teşekkür ederim. Çok iyi geldin ❤
Kesinlikle %100 tedavisi var kurtulmama şansiniz yok tedavinize sarilin ve bitsin bu iş hersey gönlünüzce olsunYaaa adınıza çok sevindim darısı başıma inşallah bende 2 haftadır psikiyatri ye gidiyorum. Cinsel terapi eğitimi de almış. Çok güveniyorum doktoruma. Diyor %100 tedavisi var, umarım yenerim bende
Kesinlikle %100 tedavisi var kurtulmama şansiniz yok tedavinize sarilin ve bitsin bu iş hersey gönlünüzce olsun