• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ben

Her şey ailede başlar annen ve baban güçlü ve bilinçliyse seni her tehlikeden korur ama etrafımda gördüğüm kadar bu özelliğe uymayan ailelerde var parasızlık,cehalet bununla birlikte çocuk sayısındaki çokluk insanı ürpertiyor bu kadar çocuğu takip etmek çok zor bunun okulu beslenmesi hayata hazırlığı epey zor bir süreç sanırım senin anlatmak istediklerin buna benzer yaşam öyküsü ama epey gizlemişsin gerçek yaşam öykünü umarım sen kendin yaşadıklarını çocuklarına yaşatmazsın
Bunun olmaması için caba sarf ediyorum o kadına benzememek bi daha bu dünyaya gelmicem cehaletinden kacınmak annelikten eşlikten bir iş gibi istifa etmemek için cabalıyorum kışılıgımı yasanrımı düzgün tutmaya eksikliğimi veya kabul edilmicek aile yasantımı kusursuz göstermeye calısıyorum

Zaten hep boyle oluyor,kizcagizin yazacagi varsada yazmiyor...bir kerede atlamayin yahu ama nerdee:KK12:
Merak etmeyin kötü yorumların bin kat daha kötüsünü duydum ve önrümce hep de duyabilirim ama bunlara kulak tıkamayı pes etme lüksümün olmadıgını öğrendim dediğim gibi buraya içimi dökmek iyi geliyo anlasılmak veya dernan bulmak degıl derdim bana iyi gelen bir seyi yapmak hayatımda ilk defa cekinmeden içimi dökmek için yazmaya devam edicem...

Bir tek benim hikayem değil burda herkes içindeki insanı dökebilir herkesin gösterdiğinden farklı içinde yasadıgı bi kişilik vardır herkes hayal kurar herkes gizler bazı günahlarını herkes bazen seytanı dusunur bazen herkws hata yapar ama söylemez ben içimdeki kişiyi döküp biriktirdiklerimi bıçoşaltmak için yazıyorum eslik etmek isteyen varsa onlarda yazabilirler..

Bir tek benim hikayem değil burda herkes içindeki insanı dökebilir herkesin gösterdiğinden farklı içinde yasadıgı bi kişilik vardır herkes hayal kurar herkes gizler bazı günahlarını herkes bazen seytanı dusunur bazen herkws hata yapar ama söylemez ben içimdeki kişiyi döküp biriktirdiklerimi bıçoşaltmak için yazıyorum eslik etmek isteyen varsa onlarda yazabilirler..
İlk sayfaya uzuuunca yazsan? Okumak istemeyen okumaz zaten. Okuyan da yanında olur.

İlk sayfaya uzuuunca yazsan? Okumak istemeyen okumaz zaten. Okuyan da yanında olur.
Ama ben hepsini birden içimden atabilicegime inansaydım yardım bekleseydim belki yazardım ama bazen insan parca parca dökülüyo işte benimkide böyle bi yer olsun olmaz mı zaten ilk sayfada sufle verdim ben bunu bunu yasadım sonra basıma bu geldi demek yerine hislerimi dökmeye calısıyorum zaten aranızda terk edilmiş aileden yoksun bırakılmıs annesizler varsa benı hikayemi anlatmadan hislerimden anlar

Ama ben hepsini birden içimden atabilicegime inansaydım yardım bekleseydim belki yazardım ama bazen insan parca parca dökülüyo işte benimkide böyle bi yer olsun olmaz mı zaten ilk sayfada sufle verdim ben bunu bunu yasadım sonra basıma bu geldi demek yerine hislerimi dökmeye calısıyorum zaten aranızda terk edilmiş aileden yoksun bırakılmıs annesizler varsa benı hikayemi anlatmadan hislerimden anlar

Bu benim kacabiliceğim bişey değil ki nereye g

idersem hidiyşm kafamdakilerde ailemde hayatımda benimlw birlikte gelicek eksiklerimi dolduramam ama üstünü kapatabilirim sayet bunu 7 yıldır yapıyorum dısardan birisiylw konustıgumda benı gayet duZgun bi aile de yasamıs olarak görüyo babam sagolsun ben ona 7 yıl yardımcı oldum oda beni olgunlastırdı yanlız ve bulundugum konumdan rahatsız değilim sadece eksiğim

Cevap yazamadım alıntıya kaçmak değil kafa dinleöek kendini dinlendirmek için ben böle düşüncelerde boğulduğu da direk şehir değiştiririm ve çok iyi gelir herkezden herşeyden uzaklaşmak dışardan bakmak hayat malesef kolay değil senin başka benim başka onun başka sorunları var insan oğlu işte hepsiyle bi şekilde başa çıkıyo üstesinden bi şekilde geliyoruz sende böle güçlü kalmaya devam et çünkü daha yaşıyacağın çok fazla şey var umutsuzluğa hiçbi zaman kapılma inşallah çabuk atlatırsın bu ruh halini biraz bayağı olucak ama inan üstünde durmaman lazım

Back