• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki ben

Güçlü insanlar biraz mutsuzdurlar unutma. Seni sen yapan hataların gunahların kim mükemmelki herkes biraz sen gibi aslında. Ama kendilerine bile itiraf edemezler. Güçlü ol demicem mutlu ol inşallah bilirim zordur tek basına savasmak

Ya böyle konular beni sıkıyor hiç de birşey anlamıyorum.
Kısa kısa yazılar her sayfayı okumak lazım soru cevap şeklinde :işsiz:

Güçlü insanlar biraz mutsuzdurlar unutma. Seni sen yapan hataların gunahların kim mükemmelki herkes biraz sen gibi aslında. Ama kendilerine bile itiraf edemezler. Güçlü ol demicem mutlu ol inşallah bilirim zordur tek basına savasmak
Tüm cabam mutlu olmak ama biliyorum ki beni mutlu edicek sey güçlü olmak zor evet Allah daha kötü günlerden korusun ama kenara cekilip ilerleme lüksüm yok..

Ya böyle konular beni sıkıyor hiç de birşey anlamıyorum.
Kısa kısa yazılar her sayfayı okumak lazım soru cevap şeklinde :işsiz:
Anlaşılması zor biliyorum ama düşümdüklerimi söylememekten yoruldum burda yazma imkanım var rahatlatıyo buda beni..

Mesela yasadigin olaylardan seni hala rahatsiz edenlerden baslayabilirsin anlatmaya;)
Zira birazdan damarina basacaklar:))

Her şey ailede başlar annen ve baban güçlü ve bilinçliyse seni her tehlikeden korur ama etrafımda gördüğüm kadar bu özelliğe uymayan ailelerde var parasızlık,cehalet bununla birlikte çocuk sayısındaki çokluk insanı ürpertiyor bu kadar çocuğu takip etmek çok zor bunun okulu beslenmesi hayata hazırlığı epey zor bir süreç sanırım senin anlatmak istediklerin buna benzer yaşam öyküsü ama epey gizlemişsin gerçek yaşam öykünü umarım sen kendin yaşadıklarını çocuklarına yaşatmazsın

İnsan hayatında böle dönemlere girebiliyo yapabilsen bi şehir değişikliği iyi bi arkadaşla güzel bi tatil ev değişikliği tabi bjnlara enerjin yoktur çözüm ğretebilecek samimi bi arkadaşın varsa knunla konuş derim

Benim buraya yazma amacım birisi okusun veya bana bi çıkar saglasın degıl ki be yazmaktanda vazgevmicem güzel yorum yapan dertlesme yanlısı olan herkese cok tesekkür ederim sıkılan veya kötü yorum yapanlara da zorla yazdıklarımı okutamam veya onlara tek tek acıklama yapamam begenmeğen sıkılan taniki konusmadan cıkabilir ben sadece yıllarca bazı dertlerimi biriktirdim bunları guzel yavas edebi ustueuplu bir sekilde yazmak içimi dökmek kimse okumasa bile kendimi terapimedip cümlelerimin dısarı cıkmadı için yazıyorum varsın kimse okumasın bu beni derinden üzmezki sağolaun bazıninsanlarda olayı tamı tamına bilmiyo ama dertleride bunu öğrenip kafalarında kurmaları degil dertlesmek rahatlatmak tecrübelerini anlatmak o yuzden kötü yorum yapanlara söyliceğim teksey bu cok uzun bi hikaye ve ben hep bu uslupla yazıcam gizemli olması için değil yasadıgım olayların utancını kıra kıra ilerlemek istediğim için be bu bana iyi geldi o yuzden yazmaktan da uyelikten de vazgecmicem..

Bu benim kacabiliceğim bişey değil ki nereye g
İnsan hayatında böle dönemlere girebiliyo yapabilsen bi şehir değişikliği iyi bi arkadaşla güzel bi tatil ev değişikliği tabi bjnlara enerjin yoktur çözüm ğretebilecek samimi bi arkadaşın varsa knunla konuş derim
idersem hidiyşm kafamdakilerde ailemde hayatımda benimlw birlikte gelicek eksiklerimi dolduramam ama üstünü kapatabilirim sayet bunu 7 yıldır yapıyorum dısardan birisiylw konustıgumda benı gayet duZgun bi aile de yasamıs olarak görüyo babam sagolsun ben ona 7 yıl yardımcı oldum oda beni olgunlastırdı yanlız ve bulundugum konumdan rahatsız değilim sadece eksiğim

Back