İçimdeki ben

Snmz74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
54
27
3
Hiç plan yapmadığım,hiç beklemediğim,yaşadığımı hiç fark edemediğim bi hayatı yaşıyorum
Bir film izler gibi izliyorum başkası gibi yaşadığım hayatı
Hani derler ya hayatta her istediğin olmazmış diye..Ben daha ne istediğimi bilmeden hayatın bana sunduğu tüm bu yaşantıdan şikayet ediyorum..
İçimde birden fazla M.var
Ben hangisiyim,hangisi olmak istiyorum hangisinden utanıyorum bilmiyorum..
Tek bildiğim etkisiz biri olduğum..

Kişilik bölünmesi mi yaşıyorsunuz?
Bir uzmandan yardım alın.

Hikayemi anlatsam ya karakter sayısı yada okumaktan sıkılıcagınız kadar uzun bir cevap olur sanırım.. okuyanları birden melankoli komasına sokmamak için yavasca anlatsam.. Terkedilmiş bir aile.. o aileyi bir tutmak için 14 yasında 3 kişinin annesi olmus bi kız cocugu.. bu kız cocugunun hayatı ilgi çeker mi bilmiyorum ama anlatmanın iyi olucagına inanıyorum fedakarlıkların,çilelerin,günahların,hataların yarım kalmışlıgın kısa kısa notları saklı onları paylaşırsam belki yanlızlıga care olur..

bazen yasadıklarımı güzelliklerimi heycanlatımı sevdiklerimi ihanetlerimi haklılık haksızlıklarımı günahlarımı o kadar cok düşünüyorum ki sen nasıl bişeysin diyorum sen nasıl bu hale geldin sen bumısunnmilyonlarca soru cevap koca bi hiç..
Sonra dıyorum kızım sen bu kısacık ömre nasıl 78 senelik bir ömür sıgdırdın neler yaptın hayrete düşüyorum kac insan var benim kadar diyorum sanki kendime yandas ariyorum..

Allah yardimcin olsun

78 senelik derken?

Neden 78? Ne alaka.anlamadim

Allah yardımcınız olsun

Belki de sadece yaşayabilmektir marifet.. Belki de hiçbir şey olman gerekmiyordur. Kendini kabul edip sevmek, yaşam enerjisiyle dolup kendini tanımaktır önemli olan. Kendini tanımak için, kendin olmayanlardan uzaklaşarak yola çıkmalısın. O zaman önünde kapılar yavaşça açılmaya başlayacak.. Emin ol pek çok insan hayal ettiği yerde değil. İşin sırrı kabul edebilme gücünde.. Daha detaylı da konuşabiliriz bunu.. Tahmin ediyorum tek bir konu özelinde değil aklından geçenler, birikmişlik vardır. Geçmişe baktığında pişmanlıklarla da dolu olabilirsin.

Düşün ki, iyisiyle ve kötüsüyle sen sensin..

Evet hemde fazlasıyla birikmişlik yaklasık 7 senelik bu zaman kadar itiraf edemediğim dıslanmak ayıplanmak onur gurur kırıklıgı yasamamak için sıstuklarım çünkü bu alışılmış sey seğil devam edebilirdim evet ama babam abim ablam onlara bide ben sırt cevıremezdim öyle bi hakkım yoktu evde dik duran tamam hadi kalkın atlatıcaz dıyen birinin olmasıydı en zoruda o suan cok mutlu bizse 7 yıllık güçlü durma savasımızda enkaz halindeyiz..

Sadece cok güçlü bi insan olmaktı amacım kimsenin yıkamıcagı kalemdekileri koruyabiliceğim bir liman,bir ağaç,bir dağ,olmak..
Kimsenin bizi inciltmeye yeltenemiceği bir sur olmak istedim.
Sevdiklerimi mutlu görmek korkmamalarını üzülmemelerini sağlamak pes etmeden önceki tek istefiğim şey buydu
Şimdi iplerim koptu savruldu kalem işgal edildi limanım sular altında..
ağacım kurudu dağım eridi başaramadım savaşı kazanamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…