- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 36
-
- Konu Sahibi mervecaglarr
Başınız sağ olsun, allah sabır versin. Yerinizde olsam en kısa zamanda iş aramaya başlar bu adamın yanından kaçarım. Lütfen pes etmeyin.Buraya babamın kanser olduğu ve günden güne ölüme sürüklendiği ile ilgili defalarca konu açtım, benimde bilmem neyim böyleydi ama iyileşti şeklinde gelebilecek bir yorumdan küçücük bir umut kırıntısına sığınmak istedim. 1 senedir onlarca doktor öleceği gerçeğini söylerken ben inanmak istemedim, Umudumu hiç bir zaman kaybetmedim.
En son gözümün önünde defalarca kan kustu, nefes alamadı, konuşamadı baktım nabzı 70 den 40 lara düşüyor hemşireyi çağırdım oda doktor çağırdı, içerde kalp masajı yapılırken defalarca baba geri dön diye haykırdım sanki beni duymuş nabzı geri geldi.
Ordan yoğun bakıma aldılar ama 1 gün bile geçmeden yeniden kalbi yeniden durdu ve bu defa geri dönmedi. Ölüm haberini öğrenip yüksek sesle ağlarken abim olacak yaratık bize "-reziller" dedi elalem ne dermiş. Bende "-ulan senin baban gitmiş hala elalem derdindesin babam senin yüzünden gün yüzü göremeden gitti zaten" diye bağırdım oda bana 3 defa orosbu diye bağırdı.
Babamı gittim defnettim geldim şimdi evin hakimiyeti yüzünü bile görmek istemedigim yaşarken babama gün yüzü göstermeyen böyle şerefsiz bir insana kaldı. Söylediği biseye itiraz edince hemen tekme tokat dalma eğiliminde olan bir ruh hastasına. Ne bi yuva kurabildim nede ayaklarım üstünde durabileceğim bir iş bulabildim.Ben bunun elinde ne yapacağım?
Beni hayatta koşulsuz seven tek insan öldü. Babamın yokluğuna nasıl alışacağım onun çektiği acıları nasıl unutacağım. Içimdeki acıyı tarif edecek bir lisan yok. Kendimi koca evrende yapayalnız, kimsesiz ve kaybolmuş hissediyorum. Içim alev alev yanıyor kahroluyorum tutunacak hiç bir dalım kalmadı keşke ölsem..
Allah rahmet etsin.Aciniz hafifleyince kendinize bir iş bakın.Kimsenin eline bakmayın.Az olsun sizin olsun.Buraya babamın kanser olduğu ve günden güne ölüme sürüklendiği ile ilgili defalarca konu açtım, benimde bilmem neyim böyleydi ama iyileşti şeklinde gelebilecek bir yorumdan küçücük bir umut kırıntısına sığınmak istedim. 1 senedir onlarca doktor öleceği gerçeğini söylerken ben inanmak istemedim, Umudumu hiç bir zaman kaybetmedim.
En son gözümün önünde defalarca kan kustu, nefes alamadı, konuşamadı baktım nabzı 70 den 40 lara düşüyor hemşireyi çağırdım oda doktor çağırdı, içerde kalp masajı yapılırken defalarca baba geri dön diye haykırdım sanki beni duymuş nabzı geri geldi.
Ordan yoğun bakıma aldılar ama 1 gün bile geçmeden yeniden kalbi yeniden durdu ve bu defa geri dönmedi. Ölüm haberini öğrenip yüksek sesle ağlarken abim olacak yaratık bize "-reziller" dedi elalem ne dermiş. Bende "-ulan senin baban gitmiş hala elalem derdindesin babam senin yüzünden gün yüzü göremeden gitti zaten" diye bağırdım oda bana 3 defa orosbu diye bağırdı.
Babamı gittim defnettim geldim şimdi evin hakimiyeti yüzünü bile görmek istemedigim yaşarken babama gün yüzü göstermeyen böyle şerefsiz bir insana kaldı. Söylediği biseye itiraz edince hemen tekme tokat dalma eğiliminde olan bir ruh hastasına. Ne bi yuva kurabildim nede ayaklarım üstünde durabileceğim bir iş bulabildim.Ben bunun elinde ne yapacağım?
Beni hayatta koşulsuz seven tek insan öldü. Babamın yokluğuna nasıl alışacağım onun çektiği acıları nasıl unutacağım. Içimdeki acıyı tarif edecek bir lisan yok. Kendimi koca evrende yapayalnız, kimsesiz ve kaybolmuş hissediyorum. Içim alev alev yanıyor kahroluyorum tutunacak hiç bir dalım kalmadı keşke ölsem..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabır dilerim. Abim olmasaydı ne annem ne de ablam ve ben sabredemezdik babamın ölümüne. 4 seneyi geçti babama üzüldüğüm kadar abimin baba gibi sarıp sarmalamasıyla huzur buluyoruz. Abiniz de anlar hatasını inşallahBuraya babamın kanser olduğu ve günden güne ölüme sürüklendiği ile ilgili defalarca konu açtım, benimde bilmem neyim böyleydi ama iyileşti şeklinde gelebilecek bir yorumdan küçücük bir umut kırıntısına sığınmak istedim. 1 senedir onlarca doktor öleceği gerçeğini söylerken ben inanmak istemedim, Umudumu hiç bir zaman kaybetmedim.
Böyle şerefsiz bi insanla aynı aileyi paylaşma zorunluluğu sadece bende var sanırdım demek aynı modelden sizde de var. Düşünsenize benim babam ölmüş kendimi tutamayıp biraz yüksek sesle ağladım diye rezil diyor bana tepki verince de orospu diyor. Peki ben bu moralle nasıl calısıcam nasıl toparlayacağım babam hep icimde kanayan yara hayali gözümden gitmiyor..Öncelikle başınız sağ olsun, sabır diliyorum. Artık huzurla, ağrısız, acısız sonsuz uykusunda. Bu belki acınızı bir nebze hafifletir ileride. Şu an yanan yangına çare yok çok taze.
Benim de babam öldü, dün mal paylaşımı için oturduk, seneler evvel babam ölmeden mallarının satış yetkisi için vekalet almıştı, hemen ertesi gün ben bozdurmuştum. Babam çok yaşlıydı. Kulakları bile doğru dürüst duymuyordu. Faydalanmaya kalktı şark kurnazı. O gün bugündür karısıyla bana düşman. Dün yüzüne vurunca, dayanamayıp sen kimsin ulan dedim diye abim seni öldüreceğim diye üzerime yürüdü, dövmeye kalktı ama horozlandığıyla kaldı. Babam ölünce hadli hadsiz ötmeye başladı, babam varken süt dökmüş kediydi. Yani gitti ağalar, paşalar;kaldı itlere köşeler.
Yuvanızı kurun, iyi kötü bir işe girin. Allah kimseyi kimseye düşürmesin.
Her abi aynı değil benim bahsettiğim en şerefsiz olanlarindan. Siz şanslıymışsınız.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabır dilerim. Abim olmasaydı ne annem ne de ablam ve ben sabredemezdik babamın ölümüne. 4 seneyi geçti babama üzüldüğüm kadar abimin baba gibi sarıp sarmalamasıyla huzur buluyoruz. Abiniz de anlar hatasını inşallah