Içimdeki acıyı tarif edecek bir lisan yok..

Annenle ayrı bi hayat ayrı bi ev kurma imkanı var mı

Başın sağolsun. Bende babamı kaybedeli 1.5 sene oldu. Babasızlık hayatta yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor. Onu özlemediğim tek bir günüm yok. Babamdan sonra bizimde aile dağıldı. Annemin dengesi bozuldu. Sürekli bana sataştı. Ablam miras işleri yüzünden kafamı cep telefonuyla darp etti.
Herşeyden önce o evden kendini kurtarmak lazım. Ne mezunusun? Yaşın kaç? İcabında evlere temizliğe git. Bulaşıkcılık yap ama kendi paranı kazan. Kendi düzenin olsun.

Böyle konuları görünce yüreğim sızlıyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim kızkardeşim vefat etti bir yıl önce. Biraz önce ağlıyordum onu düşünürken, kadınlar kulübüne girdim kafam dağılır diye. Sizin konunuz üstüne denk geldi üzüntümün. Ateş düştüğü yeri yakar ve her ölüm erkendir. Çok ani kaybettik kardeşimi içimde bin türlü pişmanlıklar var...ne veda ne son kez sesini duydum, sesimi duyurabildim.. babamı kaybettiğimde bu kadar üzülmedim. Kardeş acısı çok daha beter. Babanız için çok üzüldüm. Umarım öte dünya diye bir yer vardır ve sevdiklerimize kavuşuruz..

2 yıl önce babamı kaybettim. O yaşarken sanki kücük bir kiz cocuguydum, büyüdüm. Büyümek zorunda kaldım. Siz de güclü olmak zorundasınız. Kendi ayaklarınız üstünde durmayı ögreneceksiniz. Hayat aslinda o kadar kisa ki.. bir gün tekrar ve bu kez sonsuza dek sevdiklerime kavusacagima inaniyor ve o günü bekliyorum. Sabir..

Başım sağolsun canım acın çok yeni. Bazı kk üyelerimiz konunun nereye gittiğini bilmeden çat çat konuşabiliyor genel olarak söylüyorum bunu. Bu konuya istersen ara ver. Biraz kendini toparla daha fazla üzülmenden korkuyorum.

Allah yardımcın olsun denilecek şeyler var. Beraber konuşur çıkarız işin içinden ama sen önce biraz kendini dinle. Çok ağır bir şey.

Başınız sağ olsun
Acilisiniz ama acilen iş bulun ki abinizin daha az görün bu arada asla paranizdan vermeyin ona
Okumadiysaniz ders çalışıp üniversite okuyun

Beni birdaha onun kadar kimse sevmeyecek onun sıcaklığını vermeyecek ya ölsek ne yaparsın dedi bana mesajlarda kaç kez onsuz yapamayacagimi oda biliyordu.

Ne kanseriydi anneniz şimdi sizin durumunuz nasıl?

Nefesim daralıyor karın boşluğumda inanılmaz bir ateş var alev alev yanıyor içim. Benim ailemde babamdan sonra kalmadı abim olacak yaratık beni evden göndermek istiyor. Isim gücüm yok yapayalnız kimsesiz kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…