Ama enişteyi kızdırıp Sibel'in üstüne salmayacaktık hani??
e çıktı gitti diyo ya...:44:
baktırmasın artık zaten KK ya..adam da alışkanlık yapar sonra girip girip okur derdimizi tasamızı BBG de gibi manyağa bağlarız sonra Sibel'in kocası burda mı diye
E zaten üyelik istemiyor ya . Hep okuyordur ealemin adamları bizim yazdıklarımızı. Bir de ben o kadar döşendim enişteye,onları okusaydı bari.
Şaka bir yana hiç bir yuva bozulmasın ama kimse de karışmasın evliliklere ya. Erkek işte annesinin söylediği dobralık,karısnın söylediği patavatsızlık olur...
E zaten üyelik istemiyor ya . Hep okuyordur ealemin adamları bizim yazdıklarımızı. Bir de ben o kadar döşendim enişteye,onları okusaydı bari.
Şaka bir yana hiç bir yuva bozulmasın ama kimse de karışmasın evliliklere ya. Erkek işte annesinin söylediği dobralık,karısnın söylediği patavatsızlık olur...
en güzeli fazla içli dışlı olmayacaksın, az ve öz görüşecek mesafeli saygılı olacaksın bitti gitti :)
bilmeyince dokunmaz ki insana..ama şimdi sblnstml "kızlar şifreyi değiştirdim açıp bakamaz" gibi teminat vermediği sürece,ben her sblnstml rumuzunu gördüğümde,acaba eniştemi ki? diye psikopata bağlarım
Sibel ciddi ciddi eşinle bi konuşma yapmanın zamanı geldi bence...öyle öfkelenip sağa sola kaçışmayın..konuşun..iletişim forever
Mesafe önemli. En az somut mesafe kadar. Ama yazık bu kız aynı apartmanda ne kadar koruyabilecek ki mesafeyi. Herşey erkekte bitiyor. Biz onlara güvenip alıyoruz bunca riski..
Mesafe önemli. En az somut mesafe kadar. Ama yazık bu kız aynı apartmanda ne kadar koruyabilecek ki mesafeyi. Herşey erkekte bitiyor. Biz onlara güvenip alıyoruz bunca riski..
Bizim burada tanışıp 1,5 yıldır her allahın günü saatlerce yazıştığımız,bizim bebeklerimiz ile aydaş bebeği olduğunu zannettiğimiz,doğumuna tanıklık edip gözyaşı döktüğümüz arkadaşımız fake çıktı yaMeğer o bebek fotoları başkasına aitmiş,7 aylık zannettiğimiz bebek 3 yaşındaymış. Kayıplara karıştı,kim olduğunu bilmiyoruz. Siz yine de çok dökülmeyin derim ben :))
Bizim burada tanışıp 1,5 yıldır her allahın günü saatlerce yazıştığımız,bizim bebeklerimiz ile aydaş bebeği olduğunu zannettiğimiz,doğumuna tanıklık edip gözyaşı döktüğümüz arkadaşımız fake çıktı yaMeğer o bebek fotoları başkasına aitmiş,7 aylık zannettiğimiz bebek 3 yaşındaymış. Kayıplara karıştı,kim olduğunu bilmiyoruz. Siz yine de çok dökülmeyin derim ben :))
Siz çıldırdınız mı yaaa
Sen bi yerde eşin başka bi yerde KK dan mı iletişim kuruyosunuz?
Buaraya yazdıklarınızı karşılıklı dile getirseydiniz şimdiye sorun morun kalmamıştı...:82:
Baya baya atışıyosunuz KK dan...
5 yıl susmuşsun..niye sustun güzelim o zaman?
Sen insanlara yanlışlarını göstermessen onlar yanlışlarını doğru bilerek uygulamaya devam ederler 5 yıldır olduğu gibi..
Eşinin ailesine saydırıp duruyosun ne zamandır,sen bitanesin de, eşinin gözüne soka soka KK yı açık bırakıp mesajları okutup sana tepki verince mi kötü oluyo? Tanımadığı bir sürü kadına eşini ve ailesini kötülüyosun..ya tamam içini döküyosun bi yerde ama ne diye yazdıklarını okutmak için bi çabaya giriyosun? Buyur böyle olur işte... benim eşim bi erkek forumunda bana ya da aileme bu kadar yağdırsa ben de okusam...allah allahhhhhhh yaniii
benim niye haberim yok da bu kadar adamın haberi var bu çektiklerinden diye yağmur olur yağarım o adamın üstüneanlamak lazım insanları..
KK yı görsün diye verdiğin mücadele yanlıştı en baştan..sen onun sınıf arkadaşı değil karısısın,çocuğunun annesisin..önce onunla uzun uzun konuşupisıkıntılarını yaşadıklarını anlatıp daha sonra bi çözümsüzlük olursa buraya içini dökseydin de ondan sonra mesajlarını gösterme gayretinde bulunsaydın..Eşin de sen de tuhafsınız sonuç olarak..Allah sorunlarınızı tatlı dille çözmeyi nasip etsin..
Kızlar istediğim sonunda oldu. Bu yazımı okuyanlar bilirler eşime yaşadıklarımı birbir dökmek istiyordum fakat eşimin beni daha 2. cümlede susturup konuşturmayacağını bildiğim için birşey diyemiyordum. Eşim kk ndeki bu yazılarımı yorumlarımı hep okumuşNasıl mutlu oldum anlatamam. Eşimi üzmek istemezdim ama ben çok kırıldım çok yıprandım aileme çok laflar edildi sustum hep içim kan ağlarken eşime gülücükler attım evimin huzuru kaçmasın diye. Eşimi çok sevdiğim için. Şimdi top eşimde ben onu çok seviyorum ve eğer o da beni seviyorsa beni artık ezdirmez, üzdürmez. 4-5 aydır okuyomuş yazdıklarımı yorumlarımı hiç ama hiç çaktırmadı vallahi tebrik ettim oyunculuğunu Ben yuvamı seviyorum o da beni kızını ve yuvasını seviyorsa özünde benle huzurluysa yanımda olur. Değilse yapacak birşeyim yok ben elimden geleni yaptım. :85: Eşim hiç öyle aşırı bir tepki vermedi hayrett ettimm sizce bundan sonrası ne olur?
bakalım akşam gelince ne olucak. formuda bilerek açık bırakıcam yine okusun
Siz çıldırdınız mı yaaa
Sen bi yerde eşin başka bi yerde KK dan mı iletişim kuruyosunuz?
Buaraya yazdıklarınızı karşılıklı dile getirseydiniz şimdiye sorun morun kalmamıştı...:82:
Baya baya atışıyosunuz KK dan...
5 yıl susmuşsun..niye sustun güzelim o zaman?
Sen insanlara yanlışlarını göstermessen onlar yanlışlarını doğru bilerek uygulamaya devam ederler 5 yıldır olduğu gibi..
Eşinin ailesine saydırıp duruyosun ne zamandır,sen bitanesin de, eşinin gözüne soka soka KK yı açık bırakıp mesajları okutup sana tepki verince mi kötü oluyo? Tanımadığı bir sürü kadına eşini ve ailesini kötülüyosun..ya tamam içini döküyosun bi yerde ama ne diye yazdıklarını okutmak için bi çabaya giriyosun? Buyur böyle olur işte... benim eşim bi erkek forumunda bana ya da aileme bu kadar yağdırsa ben de okusam...allah allahhhhhhh yaniii
benim niye haberim yok da bu kadar adamın haberi var bu çektiklerinden diye yağmur olur yağarım o adamın üstüneanlamak lazım insanları..
KK yı görsün diye verdiğin mücadele yanlıştı en baştan..sen onun sınıf arkadaşı değil karısısın,çocuğunun annesisin..önce onunla uzun uzun konuşupisıkıntılarını yaşadıklarını anlatıp daha sonra bi çözümsüzlük olursa buraya içini dökseydin de ondan sonra mesajlarını gösterme gayretinde bulunsaydın..Eşin de sen de tuhafsınız sonuç olarak..Allah sorunlarınızı tatlı dille çözmeyi nasip etsin..
KESİNLİKLE KATILIYORUM lifeisnoteasycığım... mükemmel anlatmışsın
Aklın yolu bir canım..hemen empati yapmak lazım böyle bi durumda..
erkeklerkulubü diye bi sitenin olduğunu varsayalım..
5 yıllık eşimle herşey yolunda gidiyo,bi problem yok,ailemle arası iyi,şikayeti yok SANIYORUM ben..
Bigün netin başına geçiyorum anaaaa bide ne göriyim??? benim adam erkeklerkulübündeki yüzlerce adama beni kesmiş,ailemi kesmiş,tanımadığım adamlar hem beni eleştirmiş hem aileme giydirmiş falan fistan......???????
bak düşününce gözüm seyredi yine sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?