• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimde kalan sıkıntı

kızlar biraz daha fikir verin bana :S hala aklımda bu konuda var offf

Canım ne yazmamızı istiyorsun ayrıl mı diyelim...Bizim senin hayatın hakkında böyle konuşmaya hakkımız olamaz sen de o başka kızla konuşurken başka biriyle çıkmışsın...Senin yaptığın daha büyük takma kafana demiştim ya da kaldıramıyorsan ayrıl...Ama kendini bu kadar üzme bence...

Canım ne yazmamızı istiyorsun ayrıl mı diyelim...Bizim senin hayatın hakkında böyle konuşmaya hakkımız olamaz sen de o başka kızla konuşurken başka biriyle çıkmışsın...Senin yaptığın daha büyük takma kafana demiştim ya da kaldıramıyorsan ayrıl...Ama kendini bu kadar üzme bence...

canm ben başkasıyla çıkarken biz ayrılmıştık ama ilgilimiz yoktu.. o ise benle çıkarken yaptı bunu

canm ben başkasıyla çıkarken biz ayrılmıştık ama ilgilimiz yoktu.. o ise benle çıkarken yaptı bunu

Ama kötü niyetle yapmadığını söylemiş ağlamış değil mi? Sence ağlaması senin için dürüstlüğünden kaynaklanmıyor mu? Kendini sorgulamalısın eğer dürüst olduğuna inanmıyorsan kendini bu adam için üzmenin anlamı yok ama ya doğruyu söylüyorsa? Cevabı sende canım onu biz bilemeyiz...

merhaba arkadaşlar bu siteyi saç rengi bakarken buldum ve forumu çok beğendim bende sizden yardım almak istiyorum.
üniversite 1de tanıştık onunla aynı sınıftaydık..5li bi arkadaş grubumuz oluştu ve o da aramızdaydı tek erkekti içimizdeki..zaten sınıfa toplam 3erkek vardı kızlarla takılmasını yadırgamamıştım.dost olduk hepimiz birbirimilze, eğlendik birlikte dertleştik.1.sıınıfn 2.dönemi bana bu erkek arkadaşım msj attı bana aşık olduğunu anlatıyordu msjda şok oldum arkadaşız biz ayıp ettin dedim olmaz dedim.1hafta okula gelmedi çok çekingen biriydi msj attım gel lütfen okula biz arkadaşız ne olursa olsun dedim

ben ailemde yaşadığımdan gece dışarı çıkamazdım ama bölümümüzün eğlencesine gittik.orda dansa kaldırdı arkadaşlar hadi hadi derken dans ettik o gece içti içti sarhoş gibiydi beni dışarı çağırdı çıktım ağladı çok seviyorum bi şans ver dedi biz çıkmaya başladık.o hep el üstünde tuttu ama ben sevemedm ayrıldım

hayatıma başkası girdi iğrenç bi insandı benden para isteyen bağıran ayrıldım ama okula gelip rahatsız ediyordu takip ediyordu okulda arkadaşlarımın yanında bağırıyordu bu.. tabi eski sevgilimde görüyor.. uyardı falan beni rahatsız eden çocuktan bi yerde kurtarmış oldu biraz kabaca uyardı ama kurtuldum en azından

bu ilk başta bahsetiğim erkek arkadaşım ise hiç vazgeçmedi benden..bi şekilde hep yakındaydı bi gün okulda gel dedi bi yere gül yaprakları dökmüş pasta almış ve bana şiir yazmış şiirini okudu son şans ver sensiz yapamıyorum başka bi kız istemiyorum dedi ve ben o anın büyüsüne dayanamadım evet dedim

hep sevgisini belli etti ilk kez bu kadar değerli hissettim kendimi.artık herşeyimdi arkadaşım sevgilim sırdaşım en güvendiğim bende onu sevdim aşık oldum alıştım ona
ilişkimizin 1.yılında facebookta bi konuşmasını yakaladım :'( kim bu dedim eski bi arkadaş dedi ama kişilerden silinmişti..
aklıma şüphe düştü o kızı tekrar ekliceksin falan derken gerçeği anlattı...facete bi grupta konuşmaya başlamışlar 3 4 kez konuşmuşlar o sıra aramız bozukmuş kızdan fikir almak istemiş sonrada hata yaptığını farkedip silmiş gariptir şifresini biliorum o bunları yaparken ama face kullanmadığım için pek anlamam sonradan mesajlar bölümünde tesadüfen gördüm
konuşmalarda nasılsın ii geceler gibi şeyler gördüm canm falan gibi bişi yoktu ama sonuçta benle çıkarken netten bi kızla tanışıp sohbetler etmişti

yalvardı ağladı affet dedi..ya yalanın ne olcak dedim seni kaybetmemek içindi dedi affettim ama hala aklımda ya o kızdan hoşlandıysa.. ben ona aşık oldum ve bu olay içimde yara gibi çıkan ilişkimiizin 18.ayı yani bu olaydan 5 6 ay geçti ama hala aklımda nasıl geçer bu bilmiyorum..arkadaşlarım aman salla bişi olmaz diyorlar ama hayatta en çok güvenimi kazanan adam yaptı bunu bana :'(

boşuna kendine kuruntu yapıyorsun aldatan adam hiç şifresini söylermi ne biliyim telefonunu saklar bakışlarını kaçırır bunun gibi bir sürü şey boşuna kendini üzme birde anlamadığım niye bu kadar ağlıyor çok garibime gitti

Ama kötü niyetle yapmadığını söylemiş ağlamış değil mi? Sence ağlaması senin için dürüstlüğünden kaynaklanmıyor mu? Kendini sorgulamalısın eğer dürüst olduğuna inanmıyorsan kendini bu adam için üzmenin anlamı yok ama ya doğruyu söylüyorsa? Cevabı sende canım onu biz bilemeyiz...

canm ilk başta bu kız kim dediğimde yalan söyledi liseden arkadaşım dedi ama içimden bi ses inanma dedi üstüne gittim çok araştırdım ve öyle öğrendim gerçeği...haklısın canım yaptığı tek hata bu o kadar zamandır sanırım ona biraz haksızlık yapıorum sonuçta sürekli kızlarla konuşmuyor bi hata yaptı bende aşırı üzüldüm :'(

boşuna kendine kuruntu yapıyorsun aldatan adam hiç şifresini söylermi ne biliyim telefonunu saklar bakışlarını kaçırır bunun gibi bir sürü şey boşuna kendini üzme birde anlamadığım niye bu kadar ağlıyor çok garibime gitti

beni kaybetmekten korkuyomuş.. aslında dışardan bakıldığında ağlak biri değil kavgacı bile denebilirdi eskiden ben istemediğim için kavgaya falan karışmaz ama ağlak olduğu doğru onu bende çözemedim valla küçük tartışmada bile gözleri doluyo aşırı sinirli yapısı var belkide siniri saklamak için ağlıyor

yazılanları okuyunca son zamanlarda çok severek dinlediğim bi şarkıyı mırıldanmaya başladım.''her insan bazen şaşar,kendi sınırlarını aşar,sen ne söylersen söyle boş bardak birgün taşarr.''
boşver arkadaşım böyle ufak tefek şeyleri takma kafana hepimiz zaman zaman yanlışa düşeriz.karşındakine ya güvenmelisin ya da bu ilişkiyi bitirmelisin.çünkü böyle devam ederse sen çok yıpranırsın.

yazılanları okuyunca son zamanlarda çok severek dinlediğim bi şarkıyı mırıldanmaya başladım.''her insan bazen şaşar,kendi sınırlarını aşar,sen ne söylersen söyle boş bardak birgün taşarr.''
boşver arkadaşım böyle ufak tefek şeyleri takma kafana hepimiz zaman zaman yanlışa düşeriz.karşındakine ya güvenmelisin ya da bu ilişkiyi bitirmelisin.çünkü böyle devam ederse sen çok yıpranırsın.

teşekkür ederim yorumunz için.. haklısınız sanırım bu konuyu içimde çok uzattım biz yakında nişanlanma planları yapıyoruz hata yapmak istemiyorum o yüzden bu kadar irdeledim

coffetiraki çok komık yaa zorla yorum alıyorsun guldurdun valla benı yaa yenı uyeyım dıyemı kımse yorum yapmıo o kadar bakan olmus yınde yorum yok...tek tek mıllete mesaj at barı yorum yapınn uleyyynnn cabuk dıye... :52: du yorumda yapayım konuna bıse yok bunda sadece dertlesmıs yanı senınle olan sorununu cozmek ıcın bı bayandan akıl alması normal yanı bı bayn gozuyle bakılmasını ıstemıstır olaya senın acından bakıp sorununuzu daha kolay halletmek ıcın bence sıl aklından sende eger tabıkıde ıcınden gelıyorsa ve devam edeceksen kı bence bıtırecek bıse yok bu durumda ona guvenmelısın ılıskıde en buyuk unsur guven...

coffetiraki çok komık yaa zorla yorum alıyorsun guldurdun valla benı yaa yenı uyeyım dıyemı kımse yorum yapmıo o kadar bakan olmus yınde yorum yok...tek tek mıllete mesaj at barı yorum yapınn uleyyynnn cabuk dıye... :52: du yorumda yapayım konuna bıse yok bunda sadece dertlesmıs yanı senınle olan sorununu cozmek ıcın bı bayandan akıl alması normal yanı bı bayn gozuyle bakılmasını ıstemıstır olaya senın acından bakıp sorununuzu daha kolay halletmek ıcın bence sıl aklından sende eger tabıkıde ıcınden gelıyorsa ve devam edeceksen kı bence bıtırecek bıse yok bu durumda ona guvenmelısın ılıskıde en buyuk unsur guven...

buraya herkes yorum almak için konu açmıyor mu? komiklik bulamadım ben sadece sizin yorum istememi yadırgamınızı komik buldum....tek tek millete mesaj atsam bile bu sizi ilgilendirmez..siz bana mı soruyosunuz konu açarken cvp yazarken bende size soracak sizin istediğiniz gibi davranacak değilim... ben buraya yorum istediğimi fikir istediğimi yazdım herkes saygı duymalı istemeyende yorum yapmaz zaten kimseyin başına konumu okuyun diye silah dayanamadım...
istediğim yorumu yazarım kendi konuma yorumda isterim bunun size komik gelen tarafı sizin mizah anlayışınızın seviyesini göstermiş oldu

Son düzenleme:
buraya herkes yorum almak için konu açmıyor mu? komiklik bulamadım ben sadece sizin yorum istememi yadırgamınızı komik buldum....tek tek millete mesaj atsam bile bu sizi ilgilendirmez..siz bana mı soruyosunuz konu açarken cvp yazarken bende size soracak sizin istediğiniz gibi davranacak değilim... ben buraya yorum istediğimi fikir istediğimi yazdım herkes saygı duymalı istemeyende yorum yapmaz zaten kimseyin başına konumu okuyun diye silah dayanamadım...
istediğim yorumu yazarım kendi konuma yorumda isterim bunun size komik gelen tarafı sizin mizah anlayışınızın seviyesini göstermiş oldu

evet herkes buraya yorum almak ıcın konu acıyor ama ben su ana kadar kımsede hadı ama yorum yapın fılan dıye durmadan kendı konusuna yorum yapanı gormemıstım buda bana komık geldı ve yadırgadım sen bu konuda tek ornek oldugun ıcın bu yadırgamamda sana komık gelebılır komık olan bı yon olmasada...sıze bena danısın sorunda oyle konu acında demedım bunun ıcınde bana sormanızı ve benım dedıgım gıbı davranın demıyorum...benım mızah anlayısımın sevıyesını anlaycacagınıda zannedemıyorum...

evet herkes buraya yorum almak ıcın konu acıyor ama ben su ana kadar kımsede hadı ama yorum yapın fılan dıye durmadan kendı konusuna yorum yapanı gormemıstım buda bana komık geldı ve yadırgadım sen bu konuda tek ornek oldugun ıcın bu yadırgamamda sana komık gelebılır komık olan bı yon olmasada...sıze bena danısın sorunda oyle konu acında demedım bunun ıcınde bana sormanızı ve benım dedıgım gıbı davranın demıyorum...benım mızah anlayısımın sevıyesını anlaycacagınıda zannedemıyorum...

kimse yapmıyor diye bende yapmak için başkalarını örnek alacak değilim sana komik gelmişse mizah anlayışındır karışamam
seviyesiz konuşamazsın benimle mizah anlayaşının seviyesini anlaymazmışım
eğer sen anlasaydın bişeyleri sadece konuyla ilgili yorum yapardın sataşmazdın
snırım kendini gösterme çabaların var anlıyorum ve ergen olmalısın hoş görüyorum seni :D :D

Back