- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İyi de detayları bilemezsek yardımcı da olamayız ki eşim diyorsun ve aşk acısından bahsediyorsun insanın aklına binbir türlü şey geliyorDediğim gibi hala eşim ozelimi paylaşmıyorum artik
Mail hesabın bilgileri eşinde var mı? Yoksa bulması görmesi imkansız.
Yok öyle birşey.Kuafore gittim.Sirf kesim ve boya yaptılar.4 saate yakın normalde boya yaparlarken uzun durmam.Acici galiba beni mahvetti.Uykusuzluk neyse.Ozel hayatımda sikintilar var sadece.Ama buraya yazmıyorum artık.Hangi boyadan zehirlendn? Özel hayatını paylasmıyosan nye ask acısı cekiyorm diyosn..
Enişte sen misin la nişanlı evlinin hesabını ele mi gecirdin
Bence öyle düşünme herkesin başına neler geliyor kendi secimlerimizi yaşıyoruz düzeltmekte kendi elimiz de.Sukrederim ibadetlerini eksik de olsa yapmaya çalışırım.Ama su günlerde çok az kişinin başına gelebilecek şeyleri yasiyorum.Biraz bunda kendi payım var
Özelimi yazmayacağım dedim ya artık en azından o kişiyle ilgili.İyi de detayları bilemezsek yardımcı da olamayız ki eşim diyorsun ve aşk acısından bahsediyorsun insanın aklına binbir türlü şey geliyormisal ben şu an PC başına geçmiş oyun oynayan adamın nesine aşk acısı çekebilirim? Arada benden çay istemesine homurdanıyorum acı çekmek sayılır mı o?
Özelden msj atYok öyle birşey.Kuafore gittim.Sirf kesim ve boya yaptılar.4 saate yakın normalde boya yaparlarken uzun durmam.Acici galiba beni mahvetti.Uykusuzluk neyse.Ozel hayatımda sikintilar var sadece.Ama buraya yazmıyorum artık.
ÖğrensinDegistireyim
Lan az önce boyamadm demedin mi? Nereye yazıyon olm buraya yazıyon işte günlüğüne yazmıyon.. biz kendi kendimize mi uyduruyozYok öyle birşey.Kuafore gittim.Sirf kesim ve boya yaptılar.4 saate yakın normalde boya yaparlarken uzun durmam.Acici galiba beni mahvetti.Uykusuzluk neyse.Ozel hayatımda sikintilar var sadece.Ama buraya yazmıyorum artık.
3 ncü biri yok zatenKimin aşkının acısını cekiyosun? Esin de öğrenmiş oldu birilerinin aşk acısını çektiğini bu vesileyle. Ne diyelim? Hayırlara vesile gelsin.hdhdhx
Öğrensin mi? E şimdi öğrenmesin dedinÖğrensin
Yakınım saçını boyattı.Bende yanında gittim.Lan az önce boyamadm demedin mi? Nereye yazıyon olm buraya yazıyon işte günlüğüne yazmıyon.. biz kendi kendimize mi uyduruyoz
Bebiş senin kahve pembe hesabın vardı,bak bunu açınca ilk cumlenden nasıl tanıdık.Eşim gördü ve farketmiş buraya yazdığımı nasıl farketti bilmiyorum ozelimi paylaşmıyorum
Olm sen burdan nisanlından baskasından bahsetmedin yoh saçla beraber kafada yandı bununÖzelimi yazmayacağım dedim ya artık en azından o kişiyle ilgili.
Şifre bulalım gelince şifreyi söylesin?Bebiş senin kahve pembe hesabın vardı,bak bunu açınca ilk cumlenden nasıl tanıdık.
Sen eşine KK defterini kapattım de, yeni üyelik aç. Biz seni zaten cümlelerinden taniriz
Kolay aşık olurum derken ilgi delisiyim.Zor unuturum.Oyle yapım var. Sevdigim insanlara bağımlı kalıyorum.Ayrıldınız mi nuranka?
İnşallah öyledir . Bir ömür cekmektense merak etme bir senede geçer. Hatta yenisini bulursan daha bile kısa surede
Kimi seviyorsun?Kolay aşık olurum derken ilgi delisiyim.Zor unuturum.Oyle yapım var. Sevdigim insanlara bağımlı kalıyorum.
Öyle olsunOlm sen burdan nisanlından baskasından bahsetmedin yoh saçla beraber kafada yandı bunun
Eşimi tabikideKimi seviyorsun?
Mesaj yerini alıyordur umarım.Kolay aşık olurum derken ilgi delisiyim.Zor unuturum.Oyle yapım var. Sevdigim insanlara bağımlı kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?