• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde çöküş var.

Dediğim gibi hala eşim ozelimi paylaşmıyorum artik
İyi de detayları bilemezsek yardımcı da olamayız ki eşim diyorsun ve aşk acısından bahsediyorsun insanın aklına binbir türlü şey geliyor 🙄 misal ben şu an PC başına geçmiş oyun oynayan adamın nesine aşk acısı çekebilirim? Arada benden çay istemesine homurdanıyorum acı çekmek sayılır mı o?👻

Mail hesabın bilgileri eşinde var mı? Yoksa bulması görmesi imkansız.

Hangi boyadan zehirlendn? Özel hayatını paylasmıyosan nye ask acısı cekiyorm diyosn..
Enişte sen misin la nişanlı evlinin hesabını ele mi gecirdin
Yok öyle birşey.Kuafore gittim.Sirf kesim ve boya yaptılar.4 saate yakın normalde boya yaparlarken uzun durmam.Acici galiba beni mahvetti.Uykusuzluk neyse.Ozel hayatımda sikintilar var sadece.Ama buraya yazmıyorum artık.

Sukrederim ibadetlerini eksik de olsa yapmaya çalışırım.Ama su günlerde çok az kişinin başına gelebilecek şeyleri yasiyorum.Biraz bunda kendi payım var
Bence öyle düşünme herkesin başına neler geliyor kendi secimlerimizi yaşıyoruz düzeltmekte kendi elimiz de.

İyi de detayları bilemezsek yardımcı da olamayız ki eşim diyorsun ve aşk acısından bahsediyorsun insanın aklına binbir türlü şey geliyor 🙄 misal ben şu an PC başına geçmiş oyun oynayan adamın nesine aşk acısı çekebilirim? Arada benden çay istemesine homurdanıyorum acı çekmek sayılır mı o?👻
Özelimi yazmayacağım dedim ya artık en azından o kişiyle ilgili.

Yok öyle birşey.Kuafore gittim.Sirf kesim ve boya yaptılar.4 saate yakın normalde boya yaparlarken uzun durmam.Acici galiba beni mahvetti.Uykusuzluk neyse.Ozel hayatımda sikintilar var sadece.Ama buraya yazmıyorum artık.
Lan az önce boyamadm demedin mi? Nereye yazıyon olm buraya yazıyon işte günlüğüne yazmıyon.. biz kendi kendimize mi uyduruyoz

Back