- 13 Ağustos 2022
- 8.752
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Eşim gördü ve farketmiş buraya yazdığımı nasıl farketti bilmiyorum ozelimi paylaşmıyorumAyrıldınız mi nuranka?
İnşallah öyledir . Bir ömür cekmektense merak etme bir senede geçer. Hatta yenisini bulursan daha bile kısa surede
Saçımı boyatmadimSiz evli değil miydiniz?
Belki boyayı saçınızda fazla tutmuşlardır hemen en kötüsünü düşünmeyin.
görüntüm düzgün ask acısı cekiyorum nişanlı evliyim az önce boyadan zehirlendm diyor yanlıs anlamayın
Bu Lucifer değil miydiEşim gördü ve farketmiş buraya yazdığımı nasıl farketti bilmiyorum ozelimi paylaşmıyorum
Çok detaylar paylaştım ya haklıydı o yuzden onun hakkında birşey yazmamaya çalışıyorumEşim gördü ve farketmiş buraya yazdığımı nasıl farketti bilmiyorum ozelimi paylaşmıyorum
Mail hesabın bilgileri eşinde var mı? Yoksa bulması görmesi imkansız.Eşim gördü ve farketmiş buraya yazdığımı nasıl farketti bilmiyorum ozelimi paylaşmıyorum
Dediğim gibi hala eşim ozelimi paylaşmıyorum artikBu Lucifer değil miydie hâlâ eşim diyorsan ayrılmamışsınız neyin aşk acısı?
OlabilirMail hesabın bilgileri eşinde var mı? Yoksa bulması görmesi imkansız.
Eşin, aşk acısı çektiğini bilsin diye mi açtın bu konuyu?Eşim gördü ve farketmiş buraya yazdığımı nasıl farketti bilmiyorum ozelimi paylaşmıyorum
Sukrederim ibadetlerini eksik de olsa yapmaya çalışırım.Ama su günlerde çok az kişinin başına gelebilecek şeyleri yasiyorum.Biraz bunda kendi payım var.Bence yaşıyorsun ya hiçbirşeyin önemi yok amansız bir hastalığın yoksa şükretmek en iyisi hayatı sevmek zaman zaman depresyona girerim ama çok çabuk da çıkarım çünkü sürekli kendimi geliştircek dinlendircek şeyler okur dinlerim aşk acısı kalmıyor geçicidir her zaman. Nefret etmiyorum sanırım ondan unutuyorum. Umursamazlık seviyesine doğuştan değil ama zorla alıştırdım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?