- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kocasina mi diyo? E suratına desin? Ayrılmış mi kız bunlar nolmus?Mesaj yerini alıyordur umarım.
Seni unutmam mümkün değil, sana bağımlıyım diyor şair burada.
Eşimi seviyorum.Aramizda ki ozelleri yazmıyorum dedim artık.Siz anlayın.Zaten zor anlıyorum hepten çorba
Ayrıldınız mı? Lan fal mi açalım nası anlayalım?Eşimi seviyorum.Aramizda ki ozelleri yazmıyorum dedim artık.Siz anlayın.
Tamam boşverin konu açmam hataydiAyrıldınız mı? Lan fal mi açalım nası anlayalım?
Sıkıntıları varmış özel hayatında.Kocasina mi diyo? E suratına desin? Ayrılmış mi kız bunlar nolmus?
Ok byeTamam boşverin konu açmam hataydi
Diyip bi konu daha acacan cok alakasız biseyden… git uyu hadiTamam boşverin konu açmam hataydi
Ha okey bxbxbxbxbxjbxjx ben de burdan memlekette ki Hamdi dayıma Şükran teyzeme sevgilerimi bdbdbxhxhxSıkıntıları varmış özel hayatında.
Ayrilmasa bile küs olabilirler. Nuran da buradan aşığım, ölüyorum anlasana diyor kocasına
Yaa kızımm offf aaffafafafafaHa okey bxbxbxbxbxjbxjx ben de burdan memlekette ki Hamdi dayıma Şükran teyzeme sevgilerimi bdbdbxhxhx
Yasak karikatür dava edilme varmıs teliften dolayı bilgnz olsn
yaa bilmiyordum teşekkür ederimYasak karikatür dava edilme varmıs teliften dolayı bilgnz olsn
Ya gerçekten ruh sağlığı yerinde değil ya da kafa buluyor.Bu bizle eğleniyy yarım saat önce görüntüsünden şikaywt etmiş cidden zehirlendi mi acaba
Zaman….Görüntüm iyi gayet düzgün.İcimde sıkıntı huzursuzluk var. Aşk acısı nasıl geçer? Geçmişin travmalarından nasıl kurtuluyorsunuz ? Dua da ediyorum.
Şok oldumBu bizle eğleniyy yarım saat önce görüntüsünden şikaywt etmiş cidden zehirlendi mi acaba
daha bunlar iyi günlerimiz asdfffŞok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?