İçimde bişeyler koptu galiba konu eşim

Evliliğinizi sorgulamaya ne zaman başladınız.Kırılma noktanız hangi olay oldu.Eğer doğum gününüz olan günse.Geç bile kalmışsınız sorgulamaya.Adam babanızla ilgilendiğiniz için teşekkür beklemiş.Sizde bu zamana kadar, heray maaşınızı ona verdiğiniz için teşekkür beklediğinizi ve bundan sonra vermeyeceğinizi söyleyerek başlayın gereken ayarı vermeye.

Kusura bakmayın maaşınızı son kuruşuna kadar göndermek tepki mı oluyor ? O maaştan anama babama yollar , ev giderlerine kendim harcama yapar işine geliyorsa derdim .. işte tepki budur kabul etmiyorsa çalışmam kendisi gecindirsin evi

Inanamıyorum size gercekten! Hangi akilla bütün bunlara izin verdiginizi merak ediyorum nasil başlıyor bu süreç inanın çok merak ediyorum. Yani severek evlendik dedikten sonra bahsettikleriniz akla sigacak seyler degil ki? Sahibiniz yapmışsınız ama buraya nasıl geliniyor bilmiyorum. Ha vardır adam korkuyla dayakla kadını sindirir kadın kurtulus ararken maaşını da verir mecburen ailesiyle de az görüsür mecburen. Yani düşünüyorum ben çalışıp kazanıyorum parayi direk ona yolluyorum o bana harclık veriyor, memlekete gidiyoruz ben ailemin evine gidemiyorum kalamıyorum, babam ameeliyat oluyor kocam beni gonderdigi(!) Icin tesekkur bekliyor! Ah icim sisti. S.kt.r lan g.t diyemiyor musunuz? Bosanmayın önce bi burnundan getirin. Her ay yüklü harcamalar yapıp faturayi ona yükleyin kocam degil misin erkeksen yaparsin diye kendinize birseyler alın sonra da ailenizin yanina ziyarete gidin onu giderken yoldan arayin isine gelirse gelmezse kapi orada diye. Ciddiyim saygı duyulacak hic bir yani yok kesinlikle yok ve bu kadar acziyet nedir anlamadım ben?

Benim için babamın hastalığında başladı öncesinde vardı tabi ama bu kadar değildi. Son olay önemsemeyecek bişey değil. Açıkça söylemek istemiyorum. Evliliğimizle ilgili yapması gereken bişeydi. Kopma noktamda bu oldu zaten. Beklentilerim boş çıktı her zamanki gibi

O kadar sindirmiş ki beni 3 yılda böyle yazıp yüzleşince benim içinde inanılmaz. Ama yapmış. Konuşsam anlatsam bunları ben haksız çıkarım. Daha tartışmaya giripte haklı çıkabildiğimi görmedim. Çok mutsuzum ayrılmak istiyorum bu sebepleri ona saysam eminim sudan selden bahaneler der

Bahsettiğiniz konulardaki düşüncelerinizi eşinizle paylaştınız mı? Kırgınlıklarınızı paylaşmalısınız bence. Boşanacaksanız da boşanma gündeme gelmeden şunlar şunlar beni böyle hissettiriyor derseniz ilerde içinizde kalmamış olur en azından.

Bide o ayrıntı var. Ev giderleri çoğunluk bende. Alışveriş pazar filan para olmaz karttan harcanmaz ama kusursuz yemek beklenir. Evde taş pişiricem heralde

Konuştum hiç bir hatasını kabul ettiremedim. Sorun olmasın diye ittire ittire bu günlere geldik ama saçımda siyah saç kalmadı

Bilmiyorum memlekete gidip ailenize öyle bir uğrayacaksiniz. Hadi onu geçtim babanız hasta ve başında durmaya bile laf edecek...Ne kadar evlenince yeni bir aile kuruyorsunuz denilse de annemiz ve babamızın yeri de ayri. Hele hastayken bu şekilde davranmissa sanırım orada bitirirdim ben. Ne vicdansiz adam

Hiç bişey değilde benim babam allah korusun kanser olacak bn yanında kalicam veya Hastane işleri yapacam eşim buna karışacak si......tir çekerim o an orda adam olursa ne ala olmazsa kendinede o kibirli ailesinede kendi pisliginizde bogulun aslında hiç birşey değilsiniz bu yüzden o kibir yazık size der geçer giderim umrumda olmaz boşanmak için geç kalmissiniz bile bitek aldatma şiddet değildir sebep bunlar bence daha fazla sebep ne demek ailenize göndermem ek o evden alsın ama o eve gideme suç sizde çok taviz vermissiniz

Evet der. Baska bir kadın gelse köpegi olur ayaklarina dolanır biliyor musunuz? Emin olun oyle olur. Size saygi duymuyor ve saygı duymadığınız insanı gercekten sevemessiniz. Kişiliğinizi zapt etmis adam. Aklınıza bu gelsin hep;" baska kadın olsa simdi böyle söyleyemez, bunu yapamaz" bu sizi biraz kamcılar belki. Tartısmayin zaten tartısın demiyorum kendinizi de anlatmaya çalısmayın artık cok gec, bastan tanışmaniz lazım bunun icin ne yazık ki. Kendiniz olun, kendinize değer verin. Maasınızı kendiniz icin harcayarak yapın bunu mesela hani madem o erkek ve sizin sahibiniz ya kendini cok büyük görüyor! Sizin paranız olmadan yapamadığını görsün! Ilk hafta sonunda ailenizin yanına gidin cok özledim gidiyorum diyerek asla izin alarak degil ve ciddi olun, gözlerinizde o tedirginligi görmesin kararlılık görsün tıpkı vahsi bir hayvan gibi sezer bunu. Kendinize olan saygınızı ona tekmeyi basmadan kazanın ve bunu onun gözüne sokun lutfen rica ederim.

Durumun farkındayım ben idare ettim sadece görmezden geldim. Kulağımı tıkadım öyle bir psikolojiye soktular ki beni onlar kusursuz ben kusurluyum gibi 1 hafta aramasan küser kayınvalide hanım dört dörtlükte saygı sevgi ararlar

O kadar sabırsız bir insandım ki şimdi baktığım zaman nasıl bu kadar sabırlı olabilmişim diyorum. Tavsiyelerinizi uygulayacam bu evlilikten beklentim olduğundan değil beni bu hale getirdi ama zavallı olmadığımı göstermek için

Valla lafı hiç dolandırmadan, direkt yüzüne karşı söyleyin.Ben mutsuzum boşanmak istiyorum.Bu kadar açık ve net söyleyin.Nedir bu kadınların çektiği arkadaş yahu?

Yani oyle bosanmak isteseniz sanki yarım ağız sırıtıp telefonuyla oynamaya devam edecek biri gibi canlandi gözümde esiniz cok canım sıkıldı. Ama asıl canımı sıkan maaşınızı eline vermeniz bu cok uç nokta inanın. Koleler sahipleri icin karşılıksız calısır siz bu elinizde ki ekonomik ozgurlugun degerini anlayamamıssınız bircok kadın bir isi olmadigi icin heriflere katlanıyor. Kendi parasını kazanan degil daha cok kendi icin harcayan kadın değerlidir bazı adamlar bundan anlamaz sizin es böyle adamlardan. Harcayacaksın, ev ekonomisi de gecim de onun isi olacak ki ah karıcığım sen calismasan gecinemezdik tesekkür ederim diyecek! Vallahi öyle. Ben ne kadar kemer sıksam da olmuyor ama ben bi harcamaya baslıyorum benim ki hemen korkup sacma sapan seylerinden vazgeciyor olmuyor yani bazılarınin hamurunda yok:) kendinizi sevin ve degerinizi anlayın lütfen. Bu adam size saygı duymuyor ve duymayacak ama neydi ne oldu diye ayrımını yapsın ki;"aa enayi degilmiş bu sadece beni seviyormuş bir zamanlar" desin.

Böyle bir adamla omur geçmez nasılsa gözden cikarttiniz ama bosanma icin adim atmadan önce o kibirliligi yedirin onlara oyle gidin.Maasimi artik vermeyecegim ben cocukmuyum salakmiyim diyin.Elbetteki ev icin harcayacagim biriktirmeyecegim ama kendi harcamami kendim yaparim isine geliyora diyin.Ailemde kalacagim oraya gidince gelmek istemiyirsan sende git kendi ailende kal diyin.Ailemle istedigimde konusurum cagiririm seni hic ilgilendirmez ev senin oldugu kadar benimde bende para kazaniyorum diyin.Zaten bunlar işine gelmezse o der boşanalim diye sende hadi yoluna dersin.

Ben bunu yapmadım işte evlendik evlenelim borç ödüyoruz. Ufak tefekte olsa hep idare et Esra hep biriktir artır harcama lüzumsuz böyle dedim kendime ama bi baktım ki ben bitmişim. Bu saatten sonra faydası olur mu işe yarar mı bilmem tavsiyeleri tek tek okudum aklıma yatanlar var uygulayacam. Erken tüketti beni

Tüketir tabi verdikce az daha az daha sinsi sinsi sömürmüş. Ah iste değer bilse siz onu şaha kaldırirmıssınız ama sizin gibi fedakar kadınların da kaderi mi ne hep dangoza denk düsmek. Bencil olmanın dibini sıyırın tüm hakkı yenilen kıymeti bilinmeyen kadınlar adına:) gercekten kıymet bilinse cok degerli birsey yaptığınız ama karşınız da ki herifte is yok cok saygısız. Eminim daha fazlasıni hak ediyorsunuz bunu ona gösterin güzel haberlerinizi bekliyorum.

Kendime güvenim yok. Böyle biri değildim beni baskılaya.baskılaya bu hale getirdi. Ona ayrılalım demeye cesaretim yok. Tepkiler gösterir eminim ona göre sorun yok hatta o beni çekiyordur. Ben ona haddini bildirip bi b.k kadar değeri olmadığını gösterip öyle ayrılmayı planlıyorum yoksa içimde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…