içim yanıyor

pardon da bu ne hiddet bu ne celal anlayamadım bu kadar sert cıkısmanızı ben hata olarak görüyorum çünkü haketmeyen bir insanla yasadım . ayrıca dikkatli okursanız ben diktiririm diye aklımdan geçirmeme rağmen vicdanım buna müsade etmedi ve kendi ağzımla söyledim. lütfen biraz dikkat... ben kımseyı kandırmadım.

namus sadece kadına özgü bir şeyse hazreti yusuf'un sakındığı neydi

adını hatırlamıyorum ama bir uyenın imzasıydı çok hoşuma gıtmişti tamda bu konunun sözü adam din yönünden falan sorun etmıyor tamamen mahalle baskısı denen şey yüzünden gerçekten sevgısını bu gibi şeylere değişebilen bırı için fazla üzülmeye değmez

haklısınız artık üzülmeyip kendime gelmeliyim. bir de bana utanmadan bir daha biriyle ilişkiye başlamadan onun kültürünü kafa yapısını öğren ondan sonra basla . laflara bak .

Sen seni olduğun gibi.kabul edenle evlen ...
seni olduğun gibi kabul etmeyeni neden kandırıyorsun...

Olay budur arkadaşım.Nokta atışı yapmışsın resmen.Bu yorumdur işte yorum :13:

Sen kendi geçmişine saygı duymazsan sahip çıkmassan karşındaki kişiden saygı duymasını hiç bekleme.
Birini sevmişsin,güvenmişsin,cinsel birliktelik yaşamak istemişsin ve yaşamışsın.Bunu neden bedelini ödemen gereken bir ceza olarak görüp bu konuda başkalarına ağız eğiyosun Her şeyi en başından olduğu gibi anlatıp böyleyken böyle işine gelirse demeliydin.
Kaldıki kendiside sana bakirim demiş ama sen anlattıktan sonra aslında bende bakir değilim demiş.Ne kadar samimiyetsiz bi ilişki.
Allah yardımcınız olsun..

hayata bakışınız uyuşmuyor bir kere, en başta sorun etmiş bu konuyu, sonra belki kabullenırım demiş ama ertesı gün yıne yapamayıp vazgecmiş,yani ilerıde vazgecmiş gibi görunse bıle hep içi içini yıyecektır, bunu gurur,namus ve erkeklik meselesi yapacaktır içten içe ve bır tartısma anında alakasız bir şekilde bunu yüzünüze vuracaktır, siz konu çoktan kapandı sanırken... bence daha fazla baglanmadan bu yoldan dönün...

Sen seni olduğun gibi.kabul edenle evlen ...
seni olduğun gibi kabul etmeyeni neden kandırıyorsun...

Olay budur arkadaşım.Nokta atışı yapmışsın resmen.Bu yorumdur işte yorum :13:

beni olduğum gibi kabul edecek biriyle evlenme konusunda tamamen haklısınız kendimi de kabullenmem konusunda da ama ben kimseyi KANDIRMADIM lütfen öyle demeyin

arkadas diktiririm demiş ama yapmamış, beyninden geçenlerle yargılanmaz kimse

Adam nasıl herseyi yaşayıp bakireyle evlenmek isterse bu bayanda istedigiyle evlenir o zaman size ne derler

Sadece kandıran bayan degil erkekte kandırmış ki ne tesadufturki bakire değilim dedikten sonra gercegi söylemiş beyfendi

Konu sahibi akıl istemiş azar degil
Biraz daha nazik olmak zor olmasa gerek

iki erkek arkadaşınız da devam etmemesi gereken kişilermiş. bence hiç birisi için üzülmenize gerek yok. unutmaya çalışın.

bir insanı yüzyüze görmeden nasıl bu kadar özellerinizi paylaştınız? ne gerek vardı? kendi dikkat etmediği halde, sizden ne hakla bekaret beklentisi içine giriyor? neden ona 'layık' olmadığınızı düşünüyorsunuz?

sizin özelinizi, arkadaşınızdan onaylatması da ayrı mevzu, o sormaya utanmadı da arkadaşınız nasıl cevapladı, anlayamadım. ne gerek vardı? ister inansın ister inanmasın, neden ispatlamaya çalışıyorsunuz?

kendi tercihinizle birlikte olmuşsunuz, başkası için 'diktirmeyi' düşünmemelisiniz. karşınızdakine yapacağınız en büyük hata bu olur. ayrıca bunu dert etmeyen erkekler de var, onlardan biri ile ciddi şeyler düşünün. yalanınız bir şekilde ortaya çıkarsa kendinizi hiçbir şekilde aklayamazsınız. dürüstlüğü seçin, kabul etmeyecek birini de siz istemeyin.

Bir şey soracağım ama dürüst bir yanıt almayı temenni ediyorum.

Sen bu çocukla bundan ayrılırsam birdaha beni bu halimle kimse kabul etmez diye düşündüğünden mi ayrılmak istemedin yoksa gerçekten bu çocuğu sevdiği için mi?

beni kıskanmasını bahane ederek ayrıldım nedenını irdelediğinde de onun istediği gibi bir kişi olmadığımı söyledim itiraf ettim . asıl sebep bakire olmamamdı ama onu gerçekten sevdim ve kandırmaya gönlüm razı olmadı.
benım zihnimce herkes kendine denk biriyle evlenmeli eğer bir erkek bakirse bakir birini istemesi normal buna karşı çıkamam o yüzden layık görmedim kendimi basta ama şimdi o da bakir değilmiş böyle düşünmesi yanlıs . onu sevmeme rağmen vazgeçmek zorundayım basta yanlıs yalan dolu bir ilişki biraz karışık oldu kusura bakmayın lütfen

Siz hemcinsimsiniz ( en azindan siteye üye olurken ki beyaniniz böyle)
Iliski yasamis olmayi, düzgün bir yasam degil olarak addediyorsunuz.
Kullandiginiz kelimeler bunlar.
Ayrica " diktiririm dedim" kelimesi bana cok abes geliyor. ( yapmamis olmanizi söylemiyorum)
Insanlarin en basta kendilerinin kabul edemeyecegi seyler yasayip, sonra bu yasadiklari ile yüzlesmemeleri, kendi kendilerini olduklari gibi kabul etmemeleri, sonrada kendilerini oldugu gibi seven insanlarla birlikte olmak yerine, yalanlara siginmalari, akillarina gelen ilk cözümün karsidakini kandirmak olmasi kabul edilemez.
Bu, toplumun birbirine güven duygusunu yitirmesine sebep olur.
Sahsen böyle seyler okudukca benim insanlara güvenim kalmiyor yahu.

evet hata olarak görmem bekaretimi kaybetmem değil yanlıs kişiyle yaşamamdan kaynaklanıyor . diktirmenin düşüncesi bile kötüydü en basından yalan söyleyerek hatayı ben yaptım . ama şuan ben sadece yardım istedim pişman olacağım birşeyi yaşamış olamaz mıyım bunun insanlara güvenle alakası ne ki . ben sadece denedim yani saklamayı hem onu hem kendimi kandırmayı ama yapamam kimseyi kandıramam bundan sonra dürüstüm her şekilde ne olacaksa olsun ....

Yok estağfirullah...
Sen o zar bozuldu diye kendi özünden karakterinden kişiiğinden mi oldun.Hayır...
O zar sadece gösterge.
Sadece bir simge...Ötesi yok.
Zarı bozulan insan tü kaka olmaz olamaz.
Ki herkes kendi yaşanmışlıklarından mesuldür.
Yargılamak kimsenin harcı değil.
Seni yargılayanı sen kabul etme zaten.
Yaşadığın şey için özür dilemen senin de onun gibi düşündüğünü gösterir
Onu haklı bulduğunu belirtir.
Bunu yapma.Pişman olup özür dileyecektin neden yaşadın.
Yaşadığın şeylerden.dolayı seni istemeyeni sen hiç isteme ve yoluna devam et.

Ben sizi yargilamiyorum yanlis anlamayin!
Ben " eger bakire isterse bende diktirrim" düsüncesini bile kabul edemiyorum.
Cünkü bir insan, en kutsali olan aile birligini kurarken böyle bir yalan ve kandirma yapiyorsa, ben o kisiden korkarim!
Böyle kisiler oldugunu bilmekte toplum icinde ki bireylere olan güvenimi azaltir.
Kisinin ilk olarak kendine karsi yaptigi büyük saygisizliktir bu.

Madem fikir istiyorsunuz, madem bakis acimizi bilmek istiyorsunuz.
Ben her zaman önce kendinize, sonra karsidakine dürüst olun derim.
Hele hele evlilik bagi kurmak istiyorsaniz asla dürüstlükten vazgecmeyiniz.
Ben ilahi adelete cok inanirim, islerini alavere, dalevere ile halleden insanin karsisina alavere, dalavere ustasi cikar!

Son düzenleme:

hepinize cok teşekkür ederim . bir karar aldım buraya gelicek beni görmek için bir saatliğine bir yere gidip oturucam atkısını vericem bende kalsın istemiyorum bana bir ders olacak bu yaşadığım ilişkiden bozma olay. ben bekaretimi kaybettiğim için değersiz değilim herşey gitti diyip de bedenimi ucuzca değmeyen kişilere de teslim edecek değilim . yalansız riyasız bir hayat istiyorum bundan sonra kim olacaksa olsun dürüst olsun istiyorum. ona namusun bacak arasında olmadığını söyleyeceğim hiç bir şeyden pişman olmadığımı . sevdim ve yaşadım ötesi yok benim hayatım benım kararım ona ya saygı duymak ya da masadan kalkmak düşer. kendisinin benden daha adice olduğunu söyleyeceğm çünkü nasılsa anlaşılamayacak diye bana yalan söyleyecekmiş ben söylemesem o asla söylemeyecekmiş. ben dürüst olucam bundan sonra beni böyle kabul eden biriyle beni ben olduğum için seven biriyle olmak istiyorum.

şunu da belirtmek istiyorum. buraya gelmesinin sebebi şuan cok farklı acaba bende bir şekilde yararlanır mıyım diye düşündüğünden şüphem yok onun hayallerini boşa çıkarmak istiyorum. asla ve asla arkama bakmayacağım büyük konusmak doğru değil ama aldığım kararın arkasındayım onla barısma yeniden birlikte olma gibi bir niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…