• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor

Bunların ikisi de bir cins şekerim , bence ikisini de s..tir et geç.

1 numara zaten manyağın tekiymiş, sen bunun neresini sevdim kurban olayım ? Okurken tüylerim dikildi valla, ne demek sen çirkinsin iğrençsin ? Bu adamı çok mu aradın şekerim , zira kendisi numunelik.

2 numaraya yorum ble yapmam , o da ayrı bir dingil zaten. Erkekler her b.ku yesin ama kadınlar iffetli olsun modunda takılıyor, en çok bu kadına mal gözüyle bakan erkeklerden tiksiniyorum. Kendi her haltı yesin tabi, ama sevgilisi kendinden önce el bile tutmuşsa kıskansın çünkü sevgilisi onun malı artık....kadınların birey olduğunu, sevmeye , sevilmeye , sevişmeye hakkı olduğunu kabullenemeyen zihniyeti bunlara toplum veriyor kendisinde pek suç bulmuyorum.Allah rızası için oğlunuz olursa böyle yetiştirmeyin.

Bunların ikisinden de adam olmaz , önüne bak derim.

Hata en başta senin düşünce yapında sen nasıl olsa "Diktirir birini keklerim" mantığı ile hareket etmişsin kendini et parçası olarak görmüşsün dimdik çıkıp "Sen kimsin beni yargılıyorsun bu benim hayatım işine gelirse" diyememişsin. Hoş yalanın da ömrü vardır nasıl vicdanen rahat ederdin evliliğin boyunca buda kişisel ya konumuz değil.

Açık net senin gibi o kadar çok kadın var ki sonra diktirir bir şey yapar evlenirim üniversiteden sonra diyen daha beter her gün biri ile takılan o adamın aklına da öyle bir kadın olduğun gelmiştir çünki canları çektikçe kızlar ile yatmıyorlar zaten kzı değilim diyenler ile yapıyorlar değil mi ? Erkek bakir veya değil kişi kendine bakacak önce karşı tarafa değil kendi içine bu ülkede kadın eziliyor sözüne inanmam kadın kendini eziyor sonra "Biz eziliyoruz bu ülkede" diyor.

Bu saaatten sonra bu ilişki yürümez o adam en başta belirtmiş "Geniş biri" sen geniş bir kadınsın onun gözünde bundan sonra geniş geniş takılmak niyeti ile gelir daha fazlada ileriye gitmez ilişkiniz. Unut onu...

Son düzenleme:
Lanet olsun bu erkeklere! Sana resmen kibarca yollu demiş ya! Çok sinirlendim. Tamam senin yaptığın bana göre de yanlış ama o da kesinlikle sütten çıkmış ak kaşık değil, ve bu iğrenç düşünce tarzi ile değil senin gibi hatasını kabul edip pişman olmuş, hayatını düzeltmeye çalışan birini, afedersiniz en adi hayat kadınını bile haketmiyor. Yeter ya! Bıktım artık ya! Lanet olsun! Utanmadan Müslümanım derler! Peygamberim görse yüzüne tükürürdü, hatta buna tenezzül bile etmezdi, o derece aşağılık bi insanmış!

Son düzenleme:
Kendi de değilmiş ki ve bir de kalkmış yalan söylüyor. O sözde erkekten daha delikanlıymışsın sen çıkıp karşısına söylemişsin ama o sen söyledikten sonra itiraf etmiş. Bu tip erkekler kandırılmayı hakediyor bence. Ya da en güzeli k.çına tekmeyi... Benim en sinir olduğum nokta geniş düşünen biri çıkar karşına demiş ya. Ulan ona geniş düşünen denmez, mantıklı ve vicdanlı insan denir. Senin gibi kendi ilişki yaşamış, ama evleneceği kızı el değmemiş arayana da pislik derler...( aslında başka şey söyleyecektim de yumuşattım biraz) Çok sinirlendim kusura bakma:47:Bence karşısına çık, seni görsün ve vicdan azabı çeksin. En güzeli de sana aşık olsun o söylediklerini birer birer yutsun. Ama sen sen ol SAKIN BARIŞMA! Bu ona bir ders olsun, hayatı boyunca insanları kendi çerçevesine göre yargılamamayı öğrensin, adam olsun...

zamanında yaşamışsın bir şeyler. dimdik yaşadıklarının arkasında duracaktın. adam kendini belli etmiş. böyle birisini unut gitsin. sana hiç bir zaman değer vermez.

içimdeki herşeyi söyledim ben şerefsizimpisliğin tekiyim hiç bir zaman mutlu olamıcam bir kadının gözlerine bakıp sevemicem bunu hakediyorum gibi şeyler söyledi bende sizlerden destek alarak olması gerektiği gibi bir konusma yaptım onun canını yaktım gerçi bu saatten sonra umrumda değil bana bir hayat dersi oldu

içimdeki herşeyi söyledim ben şerefsizimpisliğin tekiyim hiç bir zaman mutlu olamıcam bir kadının gözlerine bakıp sevemicem bunu hakediyorum gibi şeyler söyledi bende sizlerden destek alarak olması gerektiği gibi bir konusma yaptım onun canını yaktım gerçi bu saatten sonra umrumda değil bana bir hayat dersi oldu

Duygusal şantaja girmiş uyanık ya yok öyle bir şey onlar da kesinlik ile.

Konu bekarete gelene kadar bir kahve içseydiniz, birbirinizin gözlerine baksaydınız, bir gerçek sohbet etseydiniz...

Bu ne acele, düzgün insanlar böyle şeyleri yerinde, zamanında, üslubuyla konuşurlar çünkü kolay konular değildir, kişilerin özelidir. Neymiş bu sohbetlerin acelesi? Bir de arkadaşları aramalar, teyit ettirmeler filan... Benim için düzgün olmayan kişiye ait olanın bu kadar kolektif yaşanmasıdır...

Siz neden izin verdiniz ki arkadaşınızla böyle bir konuşma yapmasına? Had hudud nerede? Elin adamına tutup bu kadar özel şeylerinizi anlatmayın, sana ne demesini bilin... Arkadaşınıza da söyleyin bir daha böyle konulara girmesin, "bu konu arkadaşa düşmez" desin. Özel hayatınıza ait detayları da bence sevdiğiniz, gördüğünüz, gerçek şeyleri paylaştığınız insanlarla zamanı gelince, ona gerçekten güvenince özenle paylaşın. Ahlak, düzgün hayat zar mar değildir, özel hayatınıza gösterdiğiniz saygıdır. Bu adamın üslubu üslup değil, hiç üzerinde de durmayın.

çok güzel bir yorum..:68:

arkadaşım yaptığının arkasında dur... sana yanlış gelen şeyleri neden yaşıyorsun sor kendine .tükiye gerçeği erkekler bakir olmasada bakire olmayan birinle evlenmek istemiyor .en okumuşundan cahiline kadar bu böyle .... böyle iki yüzlü erkeklerimiz işte bu kadar ...o yüzden evlenmeden yaşamayın şu adamlara kendinizi kullandırmayın artık ...

Genele katılıyorum,İkisi de ayrı cins :47: ikisinden de bir halt olmaz.. Kurtulmuşsun sakın bulaşma..

Nasıl bir iki yüzlülük :41: utanmazlık..
Karısı olmayı bahşettiği kadının kimseyle eli eline tabi ki değmeyecek ama paşamız her haltı yiyecek.. Nasıl bir rahatlık..... :19:

Canım geçmiş olsun.. İnşallah RABBİM karşına bir adam çıkarır.. Ben evlilik öncesi ilişkiye her iki cinste de karşıyım, herşeyin zamanı var diye düşünüyorum o yüzden ben de bakir erkek istiyorum ya! Zaten bu işi yapıp pişkin pişkin övünenlerden, marifet sananlardan, üstüne üstlük kendine el değmemiş bi kız isteyen o.....u erkeklerden kesinlikle nefret ediyorum, inşAllah Rabbim kimseyi böyle beyinsizlerle karşılaştırmaz. Ayrıca ben o tür erkeklere de o.... diyorum çünkü onlar kendilerini reddedenlere bile bu iğrenç sıfatı yakıştırabiliyor!!

Sen bağnaz düşündüğün müddetçe erkekler de öyle düşünür.Asıl namussuzluk onun yaptığı ve sen dürüst olmuşsun.Yol ver gitsin.Hep önüne pişirip pişirip getirecek.Asla devam etme.Ve erkeklere bu konudan bir daha bahsetme.Bir de bu olayı büyütme.Böyle bir olay için de asla yanlış evlilik yapma ,yoksa hayatın mahvolur.

hikayemi kısaca anlatmak istiyorum amacım benim yaptığım hataları başkaları yapmasın biliyorum kimse bana destek olmayacak ama ben yine de içimdekileri dökücem. bundan bir sene önce herşeyden cok sevdiğimi sandığım insanla tanıstım onu kendimden cok sevdim . aileme yalan söyledim evden para çaldım onun için işe girdim çalıştım tatile gidebilmek için sırf. en özel şeyi ona hediye sundum birlikte olduk. ben mutlu olur sanırken o da istemesene rağmen beni azarladı kırdı kalbimi. her kavgada ağlattı ben hep özür diledim ne derse yaptım en ufak kötü sözüm olmadı . bir kere bıraktım tam anlamıyla pişman oldu ağladı kıymetini kaybedince anladım dedi. dedim ki senin yerine kim olsa mumla arar beni. ama kıyamadım ben o gözyaşlarına affettim. daha sonra ailesiyle tanıstım evlerine gidip gelmeye basladım annesiyle cok iyi anlaşıyordum ayağı kırılmıştı ona baktım yemek yaptım okuldan cıkıp akşama kadar evlerinde oturdum.her neyse bu yaptıklarımdan pişman değilim aslında pişmanlığım çok sonra. bu insan her türlü beni ve ailemi eleştirmeye başladı . dıs görünüşüm olsun aile yapım olsun ağzına söyler hale geldi kırıldım içime attım ve birgün patladım. artık herşey bitti gözüyle bakıyordum son olay burnuma piercing taktırmam oldu . gördüğü anda iğrencsin sen zaten çirkinsin iyice kötü olmuşsun gibi laflar söyledi. sustum evet sadece sustum ... amacım anne babamınki gibi mutsuz bir evlilik değildi ben mutlu olacaktım cocuklarımı cok güzel yetiştirecektim. bu kişi ünv hazırlıkta ben 2. sınıfım ve öğretmen olucam Allah izin verirse hem kişilik yönünden bana uygun değil hem gelecek. ben 4 yıl doğuya gidicem onun için çırpınıcam herşeyi ben yapıcam o hep hazıra konacak . bunu ona söyledim sen benim kocam olacak kişi değilsin dedim.
beni üzen asıl hikaye tam da burda baslıyor. gel-gitlerimin olduğu sıralar faceden biri ekledi . beni geçen seneden tanıyormus suan öğretmen ve baska şehirde.hep izlemiş beğenmiş beni derken konusmaya basladık bundan sonraki yasamında ciddi birşeyler aradığından bahsetti. günlerce konustuk sohbet ettik ve birbirimizden hoslandık zaten sallantıda olan hali hazırdaki ilişkimi bitirdim sahte gözyaşlarına bu sefer kanmadım tamam herseyi onla yasadım ama onun kölesi değildim.
öğretmen dediğim bekaret konularna önem veren biriydi onun için olmazsa olmazdı beni cok kıskanıyordu eski sevgilimle elele tutusmus olma ihtimalim bile onu çileden çıkarıyordu . ona bakir olduğumu söyledim evlenirken diktiririm dedim. daha sonra yine birgün eski sevgililerimden bahsederken cok bunaldığımı bitirmek istediğimi söyledim. çünkü ben daha herşeyi ayan beyan anlatmadan sinirlenip trip yapıyordu . ben sadece su kadar cıktık duzgun bırıydı ama anlaşamadık demekle yetinmeme rağmen....
sonra bu ilişkiyi de noktaladım daha basındayken dön dedim kendime. o ısrarla beni sevdiğini vazgeçmeyeceğini söyledi ve ben ona onun istediği gibi biri olmadığımı onun karısı olmaya layık olmadığımı söyledim çünkü o da kimseyle birlikte olmadığını söylemişti. inanamadı önce. yalan bu olamaz sen soğutmak için yapıyorsun dedi . keşke yalan olsa dedim ve en yakın arkadasımı arayıp sordu o da anlatmıs. arkadasım da onaylayınca yıkıldı perişan oldu vazgeçemem belki kabullenirim dedi . sen istesen de ben istemem ben yaşadığım şeyin bedelini ödemeye mahkumum dedim.
ve arkadasımı arayıp onla daha da konusmus benim kültürümde böyle birşey yok bunu kabullenemem demiş bugun msn e çağırdı kamera açtık seni seviyorum ama yapamam dedi bende haklısın dedim ve o da bakir olmadığını itiraf etti. senin gibi geniş düşünen biri olacak seni sevecek üzülme senin üzgün olduğunu bilmek beni mahvediyor dedi . ne diyebilirdim ki... bu şubat tatilinde yaşadığım şehire gelicekti beni görmek için ailesinin yanında durmayıp benim için gelecekti onca yolu. olmadı ... ona atkı örüyordum annem bile benim için böyle birşey yapmamıştı dedi. ama ben onu gerçek hayatta bir kere bile göremedim .
azıcık görüşmemize rağmen sanki mutluluğu hakediyormusum gibi hissettir şarkılar söyledi gözlerime baka baka. mesafeler önemli değildi ben ona sadık olacaktım. karısı olacaktım okulum biter bitmez evlenecektik. ileriyi düşündük.ama olmadı. sizce onu yine de görmeli miyim . benim yaşadığım şehire gelse atkısını versem düzgünce anlatsam herşeyi nasıl geçmişim olduğunu sadece sevdiğimle olduğumu yanlıs birşey olmadığını bundan sonra düzelmek istediğimi pişman olduğumu gözlerine bakıp söylemeli miyim ne olur bir akıl verin :(
istiyorum ki görsün gözlerimde mahvolmus bir hayatı elimden tutsun kaldırsın yada dönüp gittiğinde o gözleri bir daha unutamasın....

karısık anlattığım için özür dilerim okuyanlara teşekkür ederim

çıkar hayatından ve eski geçmişinden bahsetme.keske yaşamasaydın ama olan olmuş tövbe et ve gerekirse diktir.

üzüldüm senin adına ama geçmişinde bu yaşadığını kimseye anlatma kim olursa olsun anlatma bu senin özelin baksana arkadaşın bile biliyormuş şimdide bu adam öğrendi ne malum ilerde huzurunu kaçırmayacağı bunu bildiği için ,umarım bundan sonrası güzel olur senin için

Kendini hiç kötü suçlu filan hissetme bence. Vaktiyle öyle böyle bişey olmuş senin özgür iradenle. Bu bence bir eksiklik değil. Ha ama bahsettiğin kişiyle evlenirsen bu senin özürünmüş gibi her tartışmada temcit pilavi misali ısıtılıp ısıtılıp önüne gelecek. Sanki lütfetmiş de almış bataktan kurtarmış seni gibi.
Bu mentalitede biriyle olmaz bence. Mutsuz olursun. Ha ama yukardaki arkadasın yorumuna da katılıyorum, senin karakterine yakışmaz yalan söylemek böyle bir konuda ama bence de böyle kendi her haltı edip sonra masum kız arayışında olan erkeklere aldatılmayı hakediyorlar ve onlara pavyon hatunları bile çok bence.
bence seni sen olduğun için sevip geçmişte yaşadıklarını önemsemeyecek biriyle sansını dene.

Sorsan namus bekçisidir hepsi ama iş kendi zevklerine gelince namus falan uçar gider, taa ki evlenilcek kız arayana dek..
Ne iğrenç erkekler var yahu ..
Şu insanlar ne zaman eşit olduklarının farkına varacaklar..

O sözde erkek sana şimdi '' olur tamam ben seni böyle kabul ederim , seviyorum '' dese bile bas tekmeyi...
Zamanla en ufak bıseyde durur durur yuzune vurur ..
Hayat senin hayatın doğrusuyla sevabıyla gunahıyla ..
Yaptıkların için Allah'tan baska kımseye hesap verme , kımsenın sana hesap sormasına da musade etme..

Buyrun bir çifte standart daha!

Kendisi bakir degil ama, el degmemiş bakire kız istiyor...
Evet keşke söylemeseydin diktirseydin, bu erkeklere müstehak bu!

Eger ki ögrendikten sonra sana yine adım atarsa bil ki amacı bambaşka olacak...

Sakın, yine aynı hataya düşme, çıkar hayatından gitsin...

Ben de benzer şekilde düşünüyorum fakat şunu merak ettim: "Benim için sorun değil" deseydi de buna 100% itibar etmek saflık olmayacak mıydı sence de?

Sonuçta şimdiden sonra kabul ederim demesiyle baştan kabul ederim demesi arasında teknik olarak hiçbir fark yok risk olarak... Böyle diyerek de başka bir amacı olabilir, ilk andan itibaren kabul etmiş olsaydı da farklı bir amacı olabilirdi illa kabul ettiği anlamına gelmezdi yani... Fikrini merak ettim tamamen, muhalefet olarak sormuyorum.

asla devam etme artık her kavganızda bunu yüzüne vuracaktır emin ol.

senin geçmişini önemsemeyen bi erkek geçmişini asla sormaz zaten.

ama bu habire sormuş sende ilkten yalan olsada (ki oda yalan söylemiş) sonra dürüst davranmışsın.

ve eğer tamam ben kabul ederim falan dersede bilki amacı sadece seni yatağına çarşaf yapmak olacak:20::20::20:

hiç atkısını vercem kendimi basit bii kız değilim die ispatlıcam derdine düşme sen kendini bilmiyomusunda ispatlamaya çalışıyosun.

boşver salla gitsin:99:

o kişiyle son bir kez daha konuşup haddini bildir ondan sonra da hayatından çıkar çünkü şimdi seni kabullense bile ileride en ufak bir şeyde sana hayatı zindan eder.onunla konuş,kendisi bakir değilken evleneceği insanın bakire olmasını beklemeye hakkının olmadığını bunun ikiyüzlülük olduğunu ve onun gibilerin diktirip bakireyim diye kandırılmayı hakettiğini söyle ve sonra sil gitsin hayatından

o kişiyle son bir kez daha konuşup haddini bildir ondan sonra da hayatından çıkar çünkü şimdi seni kabullense bile ileride en ufak bir şeyde sana hayatı zindan eder.onunla konuş,kendisi bakir değilken evleneceği insanın bakire olmasını beklemeye hakkının olmadığını bunun ikiyüzlülük olduğunu ve onun gibilerin diktirip bakireyim diye kandırılmayı hakettiğini söyle ve sonra sil gitsin hayatından

beni görmeyi insan gibi konuşulmayı dahi haketmiyor. Allah herkese hakettiğini versin dedim konuşmaya sonlandırdım tabi buraya gelinceye kadar sizlerden aldığım destekle fikirlerinizden yararlanarak içimdekileri döktüm. sözde beni çok seviyor işi acıtasyona döndürdü son nefesinde beni görmek istiyormuş hayatı bana zindan edeceğinden benim iyiliğim için benden uzaklaşıyormus. tecrübe oldu artık arkadama bakmayacağım hepinize cok teşekkür ederim daha güçlü olmamı sağladınız .

Back