bence sana tavsiye ne olursa olsun içinden geçenleri karşısına geç ve anlat. benim erkek arkadaşım 5 yıllık dostumdu. bütün erkek arkadaşlarımı biliyordu. derdimi sorunlarımı onunla paylaşırdım hep. bana açıldığında arkadaşlığımız bozulur onu tamamen kaybederim diye düşünmüştü. hem o hem ben. ama herşeyde bir hayır vardır. şu anda 6 aya yaklaştık. beraberiz. ve ben hayatımda onunla mutlu olduğum kadar başkasıyla mutlu olmadığımı gördüm. sende cesaretini topla kısa ve öz duygularını anlat.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim tuhaf:(
- Konu Sahibi edi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar çok teşekkürler yorumlarınız için. a.s.a.s.
eski cesaretimi toplamaya çalışıyor benim için kolay değil ama en azından kafamdan ya anlarsa düşüncesini sildim, anlasın diye farklı konuşmaya çalışıyorum.
önceki ilişkimde çok cesaretliydim, sevdiğimi falan söylerdim ne delilikler yapmıştım ama sonucunda olan hep kalbime oldu o kadar korkuyorum ki bir yıkıntıyı daha kaldıramam.
konuşmalarıma devam edicem çekmeyeceğim kendimi hep sıcak davranıcam... ve sonunda o an geldiği zaman söyleyeceğim. ayy bu çok zor benim için, ama cesaretimi toplayacağım inş... :Saruboceq:... :çok üzgünüm:
eski cesaretimi toplamaya çalışıyor benim için kolay değil ama en azından kafamdan ya anlarsa düşüncesini sildim, anlasın diye farklı konuşmaya çalışıyorum.
önceki ilişkimde çok cesaretliydim, sevdiğimi falan söylerdim ne delilikler yapmıştım ama sonucunda olan hep kalbime oldu o kadar korkuyorum ki bir yıkıntıyı daha kaldıramam.
konuşmalarıma devam edicem çekmeyeceğim kendimi hep sıcak davranıcam... ve sonunda o an geldiği zaman söyleyeceğim. ayy bu çok zor benim için, ama cesaretimi toplayacağım inş... :Saruboceq:... :çok üzgünüm:
Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla arkadaşlığınıın en başında onun adım atmasına engel olmuşsun.Yani seni arkadaş gibi görmesini sağlamışsın.Bu birazda senden kaynaklanıyor.Eğer bu arkadaşlığı başta arkadaş kalalım diye yönlendirebiliyorsan ve onunda sana ilgisi olduğundan az da olsa eminsen ondan hoşlandığını belli etmende bence bir sakınca yok.Belki çok daha mutlu olup arkadaşlığını farklı bir boyuta taşıyabilirsin.Bu şekilde kendi kendini yiyip bitirirsin.Arkadaşken mutluyum yanında diyorsun ama yalnız kalınca onu düşünüyorsun..Kıyamam sana yaa...Hem kaybedeceğin ne varki...Karşındaki insan sana gerçekten değer veriyorsa ne şekilde olursa olsun yanında olmak isteyecektir ve olgunlukla karşılayacaktır...bu değer vermeyle alakalı birşey...
Bence dene derim...Bu devirde gerçek mutluluğu yakalamak çok zor.Sen bunu gerçekten bulduğuna inanıyorsan arkasından koş ve asla bırakma.....umarım çok mutlu olursun canım...Gelişme olursa bizi habersiz bırakma emi :)
Bence dene derim...Bu devirde gerçek mutluluğu yakalamak çok zor.Sen bunu gerçekten bulduğuna inanıyorsan arkasından koş ve asla bırakma.....umarım çok mutlu olursun canım...Gelişme olursa bizi habersiz bırakma emi :)
Son düzenleme:
Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla arkadaşlığınıın en başında onun adım atmasına engel olmuşsun.Yani seni arkadaş gibi görmesini sağlamışsın.Bu birazda senden kaynaklanıyor.Eğer bu arkadaşlığı başta arkadaş kalalım diye yönlendirebiliyorsan ve onunda sana ilgisi olduğundan az da olsa eminsen ondan hoşlandığını belli etmende bence bir sakınca yok.Belki çok daha mutlu olup arkadaşlığını farklı bir boyuta taşıyabilirsin.Bu şekilde kendi kendini yiyip bitirirsin.Arkadaşken mutluyum yanında diyorsun ama yalnız kalınca onu düşünüyorsun..Kıyamam sana yaa...Hem kaybedeceğin ne varki...Karşındaki insan sana gerçekten değer veriyorsa ne şekilde olursa olsun yanında olmak isteyecektir ve olgunlukla karşılayacaktır...bu değer vermeyle alakalı birşey...
Çok saol canım. a.s. Hepinizin yorumlarını değerlendireceğim.. :1hug:
Çok fazla gelişme olmuyor ama birşeyler olduğu zaman ilk sizlerle paylaşacağım.kaydirigubbakcemile5
Senin yaptığını bende yapmıştım çünkü bende senin gibi kaybetmeye bir kez daha dayanamam diye düşünüyordum.Ama senin durumun imkansız değil aslında.Biraz zor ama imkansız değil a.s Bence bu riski almaya değer ne olacaksa olsun işin ucunda çok mutlu olmak da var bence bütün cesaretini topla ve onu arkadaşın olarak görmediğini belli et.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz... yerimseniben
Canlarım size gelişmeleri bildirecektim...
Dediklerinizin çoğunu uyguladım bazı şeyleri belli ettim konuşmalarımı falan canım cicim şeklinde yaptım, sürekli hal hatır sordum, öncekine göre daha yakın davranmaya başladım...
Ama sonuç... senağlama Hiç konuşmuyor benimle, birden çekti kendisini. Kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum neden böyle oldu. O önceki halinden eser kalmadı. Offf içim acıyor kızlar ya...
O beni arkadaşı olarak görüyor geç kaldım... Geçcek içimdekilerde inş... :a015:
Sizlere tekrardan çok teşekkür ediyorum en azından şansımı denedim. İyi ki varsınız kızlar... a.s.
Dediklerinizin çoğunu uyguladım bazı şeyleri belli ettim konuşmalarımı falan canım cicim şeklinde yaptım, sürekli hal hatır sordum, öncekine göre daha yakın davranmaya başladım...
Ama sonuç... senağlama Hiç konuşmuyor benimle, birden çekti kendisini. Kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum neden böyle oldu. O önceki halinden eser kalmadı. Offf içim acıyor kızlar ya...
O beni arkadaşı olarak görüyor geç kaldım... Geçcek içimdekilerde inş... :a015:
Sizlere tekrardan çok teşekkür ediyorum en azından şansımı denedim. İyi ki varsınız kızlar... a.s.
ben olsam böyle bir durumda "şu anı" yaşardım .akışına bırakırdım ve nasıl vakit geçireceğime bakardım onunla....iyi arkadaş olmak çok önemli bir şey ve hiç ummadığınız bir zamanda eğer bu iş kısmetse o yolada girer ...bişeylerin adını koymak zorunda değiliz , bence onu gözlemleyin bol bol ve doğru zamanı bekleyin o an gelince de duygularınızı ifade edin ama beklentiniz olmadan söyleyin sadece ifade etmek için......( tabi bunları kendi haayat görüşüm ve karakterime göre yazıyorum..umarım bir parça fikir verebilmişimdir))Allah gönlünüze göre versin...
inancım, güvenim gitti. gayet normal konuştuğum insan bazı şeyleri belli ettiğim zaman buz gibi çekti kendisini benden. kolum kanadım kırılmış gibi. ondan yana bu şekilde bi olay yaşayacağım aklıma gelmezdi. bilmiyorum belkide daha ileri gitmemi istemiyor, ondan bir süre bu şekilde davranır. içim o kadar çok acıyor ki beddua mı aldım ben neden bu şekilde oluyor anlayamıyorum. bundan sonra artık birşey yapamam o an belki gelse bile söyleyemem artık birşey... oyun gibiydi zaten hayallerimde sevdim onu, evet en başta onun niyeti belliydi o zaman birşeyler yapıcaktım geç kaldım. onu sevdim, kolay kolayda silemem ama toplarım kendimi... senağlama
simdi durumunuz ne edicim merak ettim..
ayyy kusura bakma cnm uzun zamandır fazla bakamıyordum foruma.
şimdi ki durumumuz malesef arkadaşız. bazen çok yakın oluyoruz bazen çok uzak. ama artık kabullendim olmayacağını. zaten şuan birinden hoşlanıyor kıza açılcak ve büyük ihtimalle çıkıcaklar banada uzaktan seyretmek kalıcak.
kaderim diyorum çok üzmüyorum kendimi alıştım artık boşvermeye çalışıyorum. o eski deli gibi seven halimde pek kalmadı zaten...
teşekkürler merak edip sorduğun için... :1hug:a.s.
:[ zor bir durum. seni gayet iyi anlayabiliyorum. şu an ki erkek arkadaşım benim 3 sene boyunca kardeşim dediğim kişiydi. ama her şey bir anda değişti, hislerim başka yönde olmaya başladı, engel olamıyordum, meğer o da aynı durumdaymış, en sonunda bir yerde patlak verdi ve sevgili olarak denemeye karar verdik. çevredekilerin tepkisinden korkarken, herkesin gözünde idol çift olduk. şimdi 5.yılımıza girmek üzereyiz canım önceden tanıdığın bildiğin, kardeş kadar yakın olup içtiğin suyun ayrı gitmediği bir insanla sonradan aynı hayatı paylaşmayı isteyecek noktaya gelmek çok farklı ve sık görülmeyen bir durum. ama öyle güzel tarafları da var ki, mesela ben onun geçmişiyle alakalı her şeyi biliyorum, güvenim sonsuz çünkü zaten birbirimizin en yakınıydık ve gizli saklımız yoktu. bu ilişkiler daha sağlam temeller üzerine atılıyor diye düşünüyorum, karşındakini tanımak için zamana ihtiyacın yok, tereddütlerin yok, her şey beyaz bir kağıt gibi. tabi sen benim kadar şanslı olamayabilirsin karşındaki erkek seni gerçekten sadece bir arkadaş olarak görüyorsa bu duyguların ters de tepebilir fakat açıklamadan da nasıl öğreneceksin ki=( ya çok mutlu günleri kaçırıyorsan şu anda =(
EDIT !! ya ben hep son mesajları okumadan yorum yapaıyorum heee son durumunuzu oklumamıştım canım yaa sen yukarda yazdıklarımı yazmadım say boşver! demek bazen insanı yanıltabiliyor karşındaki :S :/
EDIT !! ya ben hep son mesajları okumadan yorum yapaıyorum heee son durumunuzu oklumamıştım canım yaa sen yukarda yazdıklarımı yazmadım say boşver! demek bazen insanı yanıltabiliyor karşındaki :S :/
Son düzenleme:
E
EU1
Ziyaretçi
canım neden bukadar kendine kızıorsun ki anlamadım yaptıgın bişey yok herkesin geçmişi vardır sen onu tamamen unutmak iiiçin evet dememiş ve arkdaş olmuşsun ve şimdi onu unutmuş buna duyguların başlamış olabilir nevar bunda tamam ilkten belki onunda duygusu vardı sana sen arkdaşlıgı vurguladıgın için oda geri çekildi belkide oda şuanda seninle aynı fikirde diyemior sen kızarsın diye olmaz deme olur bence belii et kaybetmiş degilsin gidicekse gider zaten canımlütfen bak sora pişman olursun ve ilerde keşke dersin hayat keşke demek için çok kısa istedigi yaşa inş mutlu olurssn beli olmaz kısmetse dügünün bile olurr
Miklacımmm senin adına çok sevindim gerçekten çok başka bir duygudur. Umarım çok mutlu güzel günler geçirmeye devam edersiniz.
emossss sağol canım yorumun için ama malesef baya baya geç kaldım. Davranışlarımı değiştirdim yaklaştım ona ama olmadı uzaklaştı. Ve şuan birinden hoşlanıyor açılcaktı kıza çıkma ihtimalleri çok yüksek. Hem eskisi gibi değilim üzmüyorum kendimi evet içim gidiyor ama olmayınca olmuyor işte. Kabullendim olmayacağını... elbet bir gün bu seven kalbime karşılık alıcam bende... a.s.
emossss sağol canım yorumun için ama malesef baya baya geç kaldım. Davranışlarımı değiştirdim yaklaştım ona ama olmadı uzaklaştı. Ve şuan birinden hoşlanıyor açılcaktı kıza çıkma ihtimalleri çok yüksek. Hem eskisi gibi değilim üzmüyorum kendimi evet içim gidiyor ama olmayınca olmuyor işte. Kabullendim olmayacağını... elbet bir gün bu seven kalbime karşılık alıcam bende... a.s.
nur ummm çok teşekkürler yorumun için. dediğin gibi yapıyorum eskisi gibi yakın değilim ona. etrafımda da hoşlanan bir sürü insan çıkıyor ama bir türlü tamam diyemiyorum. biraz zaman lazım bana yoruldu yüreğim biraz kendimi toparlamam gerekiyor. inanıyorum ben güzel günler beni bekliyor...
inş. hepimiz çok güzel sevilip seviliriz... :1hug: a.s.
inş. hepimiz çok güzel sevilip seviliriz... :1hug: a.s.