• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim tuhaf:(

hoşlandığınız kişi, sevgilisinden yeni ayrılmış. nasıl bir ilişkileri vardı? eğer onu unutamamışsa bence uzak durun biraz. çünkü onu unutmak için sizinle birşeyler yaşamak isteyebilir ve siz daha çok acı çekersiniz.
eski ilişkisi ciddi bir flört değilse eğer, siz bir adım atabilirsiniz. duygularınızı belli edersiniz.

arkadaşmışsınız ama umarım kanka muhabbeti yapmamışsınızdır.işiniz daha zor olur yoksa

Sardunya_Zakkum belli edemedim duygularımı çok yıpranmıştı kalbim yine bağlanıp acı çekerim diye korkmuştum. gerçi değişen birşey olmadı yine acı çekiyorum. kaderim böle sanırım :mymeka:

bambusi; yeni ayrıldığı kişiyle fazla sürmedi ilişkileri kısa bir süreydi. ama unutamadığı biri var geçen gün dertleşti benimle onun üstüne konuştuğu kişiler olmuş ama içinde kalmış. ilk aşkı. gerçi normal hepimizin ilk aşkı kalıyor içimizde. ve son olarak malesef kanka muhabbetine girdik bile, işim zor :mymeka::a015:

lise yıllarıma gittim....okul dışından geniş bir arakadaş grubumuz vardı...kız erkek karışık...reyhan adında ki bir kız arkadaşımız grup dışından bir erkek arkaşı vardı..çok sorunlu bir aşktı...kızcağız grubumuzdan ertuğrul adındaki arkadaşımıza hep dert yanar omuzunda ağlardı, ertuğrul da hep teselli ederdi reyhanı, yollarda ağlardı reyhan ertuğrul hep kıza destek olurdu.

sonra ne oldu biliyormusunuz?
reyhanla ertuğrul evlendiler ;)

ve yıllar sonra 2 tane çocuklarıyla birlikte marmariste tatil yaparken karşılaştık ;)

Sardunya_Zakkum belli edemedim duygularımı çok yıpranmıştı kalbim yine bağlanıp acı çekerim diye korkmuştum. gerçi değişen birşey olmadı yine acı çekiyorum. kaderim böle sanırım :mymeka:

vurmasana yaaa senin acı çekmemen için kafa patlatıyoruz burda dimi :tomato:

ay çok güzel bir son ya. benim gibi, teselli ediyorum yeri gelince bende dertleşiyorum o da teselli ediyor. kalbim küt küt çarpmaya başladı :asigim:

ay çok güzel bir son ya. benim gibi, teselli ediyorum yeri gelince bende dertleşiyorum o da teselli ediyor. kalbim küt küt çarpmaya başladı :asigim:

imkansız yoktur senin gibi ödlekler vardır:mymeka:

kendini kasma sıkma rahat ol:dance:

bak yıllar sonra keşkelerinle:çok üzgünüm: başbaşa kalmak istemiyorsan derhal harekete geç:mymeka:

Düşündüm bugün bir arkadaşımlada dertleştim. Gözlerimin içine baktı direk aşıksın sen dedi, konuş belli et dedi. Ve yapıcam kızlar söz veriyorum şimdi sınav zamanlarımız internette mutlaka denk gelicez konuşcam. :utangac:
Keşke daha önce yazsaydım buraya şimdi o yok burda baya bir sürede gelmiycek mecbur nette falan denk gelmeye çalışcam. Hayırlısı inş. :Saruboceq:

Düşündüm bugün bir arkadaşımlada dertleştim. Gözlerimin içine baktı direk aşıksın sen dedi, konuş belli et dedi. Ve yapıcam kızlar söz veriyorum şimdi sınav zamanlarımız internette mutlaka denk gelicez konuşcam. :utangac:
Keşke daha önce yazsaydım buraya şimdi o yok burda baya bir sürede gelmiycek mecbur nette falan denk gelmeye çalışcam. Hayırlısı inş. :Saruboceq:

bunca motivasyondan sonra yap artık ha:mymeka:

bu arada senin kırmızı başlıklı kız hala orda sırnaşık şey sular da kesik:roflol:

kırmızı saçlı kız zaten hiç ortalıkta yok-tatlicadiarzu-

O resmi sana en ayrıntılı şekilde anlatıcam. kaydirigubbakcemile3 sular akıyor hatta kız çığlık atmaya çalışıyor... Kendimi şuan öyle hissediyorum sevgimi haykırıyorum ama suyun içinde kimse duymuyormuş gibi...senağlama

O resmi sana en ayrıntılı şekilde anlatıcam. kaydirigubbakcemile3 sular akıyor hatta kız çığlık atmaya çalışıyor... Kendimi şuan öyle hissediyorum sevgimi haykırıyorum ama suyun içinde kimse duymuyormuş gibi...senağlama

senin resmin için anket düzenleyeceğim sonunda sırnaşık şey-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun... a.s.

offf leyla gibiyim yaa sabahtan beri elimde telefon geziyorum. bayram diye kutlama mesajı atıyım dedim topladım cesareti normal bir kutlama mesajı attım. normalde internette falan denk gelirsek kutlarız öyle mesaj falan çekmeyiz... geri dönüş yapmadı ya senağlamasenağlama içim bi tuhaf oldu aklım gitti resmen. sabah ütü yapmıştım unutmuşum prizde az önce farkettik bir koku var evde yanık yanık hiç farketmemişim annem gördü bana kalsa akşama kadar farketmezdim heralde... senağlama
diceksiniz bayram tadını çıkar boşver onu ama içimde kalmasın dedim kaldırıcam telefonu bugün o değil ben buna açıldığım zaman bana kötü birşey derse ben daha çok yıkılırım. Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. :a015:

Canlarım duyun sesimi... Acill nolurr... Öğlen demiştim msj çektim geri dönüş yapmadı çok kötü olmuştum... senağlama msn de şuan yazmıyor hiçbir şey napıyım ben yazıyım mı birşey yoksa bekliyim mi ... :çok üzgünüm:

canim isi vardr belki bu 1
ayrica bayramda yogun tafikten borcok mesaj ulasmiyo bu da 2
eger icinden konusmak geliyosa konus mesaj atmistim ama sanrim ulasmadi sana iyi bayramlar de :)
icinden gelmiyosa bisi deme :)

bence saplantılı yaklasmayın. buda bir fırsat ve deneyim bence çok sey kaybetmiş olmazsınız. gercekten istiyorsanız ki bunu önce kendinize sorun.... bende içinizden geleni yapın.

yazdım gitti.kaydirigubbakcemile4 düşündüm bi an kaybettiğim çok şey var.. canım benim ya mesajı yarına saklamış atamamış bgn ben bişi demedim o söledi direk... kalbim yerinden fırlıcak :utangac: saolun kızlar sizde a.s.a.s. :1rolleyes:

belkide oda sana karşı birşeyler hissediyor ve açılamıyor senden kötü cvp duyucak diye. bence smile6081'in dediği gibi içinden geçeni yap:))

senağlamasenağlama yok arkadaşım yaa... demiştim zaten başka şehire gitti uzun bir süre, msnde falan denk geldiğimiz zaman samimi konuşmaya çalışıyorum ama bişey yok. Sürekli ben yazıyordum birşeyler artık sıkıldım yazmadım bir süre sonra o yazmaya başladı bişeyler belli ediyorum ama anlamıyor. eskiden daha mesafeli konuşurdum şimdi canım cicim ne varsa diyorum ama yok :1no2: biraz daha belli etmem lazım ama artık yoruldu yüreğim ben hiç doya doya sevgimi yaşayamacak mıyım senağlama
gerçi burda arkadaşların dertlerine bakıyorumda şükrediyorum halime ama yinede gönül bi yerden sonra sevgisinin karşılığını almak istiyor...

ah edicim ah bebeğim
kaçan kovalanırmış görüyon dimi....
bozma sen moralini,bırak biraz zamana eskisi gibi ama arada böyle ince çalışmaya devam et yine...
sana şöyle tam cesaret nasıl gelicek bilmiyorum ama bu bile şimdilik epey iyi yani....

sana şöyle anlatayım..
şu anda 23 yaşındayım ve 7 senedir bir erkek arkadaşım vardı deli gibi tabiri caizse köpek gibi seviodum onu onsuz yapamıcağımı düşünüodum her gece.Ama olmadı yürütemedim ben bu ilişkiyi soğumaya başladım ve ayrıldık.Fakat bi anda çalıştığım işyerinden biri çıktı karşıma sadece arkadaştık ilk başta ama hayatımda hep onun gibi birisi ile birlikte olmak ve evlenmek isterdim o kadar iyi bir insandi ki.Ve ben ona aşık oldum duygularımı belli etmiyordum ama içten içe kendimi yiyodum baktım o bana duygularını belli etmeye başladı ama zarar vermeden masum bi şekilde bende başlasın dedim ve başladı bence birşeyleri yaşamakla öğreneceksin bence dene duygularını aç ve ne kadar mutlu olduğunu gör.Unutma her zaman sana değer verene git..

Back