• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim tuhaf:(

canım sevgı emektır derya selvı boylum al yazmalım
hakkaten oyle
al karsına zor da olsa hanı anlat hıslerını
ınan bana cok degerlı senın duyguların
olursa olur olmazsa olmaz
bu asamada daha zor bence durumun
ıcın kan aglaya aglaya arkadasmıssınız gıbı davranıyorsun
kac kez asık olcaksın
ya mutlu olursan bunu neden dusunmuyorsun
bence yazık etme derım.

:1no2: çıktığı kişiyi anlattığı zaman içim çok acımıştı belli etmemiştim birşey akıl vermiştim şöyle yap böyle yap diye. hatta ayrılmasalardı kızla tanıştırcaktı beni. :1shok:
Normalde cesaretli bi kızdım noldu bana bilmiyorum. Ruh ikizi derler ya resmen o. herşeyimizle uyuyoruz birbirimize. ya korkularımı yenicem ya da bitircem. kafamı toplamam gerekiyor.

canım yuregının sesını dınle gel vazgecme bıraz cesur ol :)

:1no2: çıktığı kişiyi anlattığı zaman içim çok acımıştı belli etmemiştim birşey akıl vermiştim şöyle yap böyle yap diye. hatta ayrılmasalardı kızla tanıştırcaktı beni. :1shok:
Normalde cesaretli bi kızdım noldu bana bilmiyorum. Ruh ikizi derler ya resmen o. herşeyimizle uyuyoruz birbirimize. ya korkularımı yenicem ya da bitircem. kafamı toplamam gerekiyor.

eeeeeeee e daha ne bekliyorsun.....................sen o kafayı toplayana kadar atı alan üsküdarı geçecek...

Kızlar ilk defa bu bulunduğum durumda duygularımı açık açık anlattım... İyi ki varsınız hepiniz çok saolun fikir verdiniz. Herkesin firkine saygım sonsuz. Kolay değil benim için açılmak ama belli etmeye çalışcam bazı şeyleri... baktım hala arkadaş gibi o zaman tamam derim. baktım o da birşeyler belli ediyor o zaman bi cesaret sölerim inş..

eh be yavrum hani her şeye benimde böyle olduydu diye yazmak istemiyorum artık insanlar diyecek ki bununda her konuda bi yaşadığı varmış...e var işte napayım al eskiden başıma gelen olayın benzeri...
senin gibi bi arkadasım vardı..yıllar sonra yani liseyi bitirdikten sonra karşılaştık bir baktım ki çok yakışıklı bir çocuk olmuş,ki ortaokuldan arkadasımdı ve çok severdim onu...tabi çocukça aşk falan yok...ama gördükten sonra aşık oldum salakça gururlarla kapı kapattım sandımki hep arkamdan koşacak...onun yanına giderdim iş çıkışları beni geçiştirip kız arkadasıyla buluşmaya gittiğinde yemek yemezdim o gün üzüntümden...böyle bayağı bi geçti ama ne kadar bilmiyorum arkadasım olarak kabul etmeye başlamıştım...motoru vardı bi gün gel seni eve bırakayım dedi tamam dedim sonrasında beline sarılınca içimde sarıldı ve cesaretlenip aslında seni çok sevdim ben biliyormusun dedim...orda başladı bişeyler ve arkası geldi...aslında oda beni unutmamış sabrımı ölçmek için o kızlarla arkadaşlık yapmış her defasındada hep o üzülmüş beni gerçekten sevmiyo bu diye..yaşamadan bilemezsin bazı şeyleri...
gözünü kapat ve ilk adımı at be güzelim...ondan diyorum niye utanıyorsun seviyorum demede beni etkiliyosun artık falan de mesela...ay bunudamı yapamayacaksın

LİBERTY75 ne güzel anlatmışsın, ona sevdiğini sölemişsin. Dediğin gibi illa seviyorum demek zorunda değilim bi kaç kelimeyle belli edebilirim. Ama mecbur beklicem çünkü uzakta o şimdi gitti bugün baya bir süre görüşemeyiz belkide. Zaten gitti diye çok kötü oldum yazdım buraya napıcam diye. Herkesin dediği tek şey açılmak. Msn de falan denk geldiğimiz zaman sevdiğimi diemesem bile özledim falan filan tarzı konuşmayı deniycem.

valla ben bu kadar sevsem bi dakka bile durmazdım açar telefonu şakır şakır öterdim...ki ben de utangaç biriyim ama aşk için herşeyi yaparım.sen sırılsıklam aşıksın ama kendine bile itiraf edemiyorsun

canım benim...
ha şöyle biraz iki gerdan kır,gözlerini süz şöyle bi...
etkile biraz adamı yavrım...kaydirigubbakcemile
belki kız bile yok hayatında ne biliyon,benide tanıştırcaktı falan o zamanlar ama meğerse çoğu asparagasmış yani...
dene tatlım inan yaş ilerledimi bazı şeylere keşkeyi çok söylüyorsun...hadi bol şans diyeyim sana...kaydirigubbakcemile3
gelişmeleride haberdar et olurmu sengözlerimebaksanab

Çok saolun hemde çok... :1hug:Şeniz
min in dediği gibi bunu kendime sölemeye bile korkuyorum ama yenicem deniycem en azından. telefonla görüşmüyoruz fazla beklicem ama elbet msnde denk gelicez. Sölerim sizede ki cesaret almam baya gerekicek gibi.
Nese kızlar ben şimdilik gidiyorum. Hepinize iyi geceler. a.s. Şeniz

deli bizim zamanımızda bırak msnyi cep telefonu yoktu be tek tük falandı yani...
tühh seni kabiliyet düşmanı seni...laelaelaelaelae

Gidemiyorum bi türlü annem öldürcek beni. zaten anladı canımın sıkkın olduğunu maşallah kaçmıo annelerin gözünden hiçbir şey.
Kabiliyet cesaret sıfır kalmamış bende ama ya gelcek ya gelcek... kaydirigubbakcemile

Gidemiyorum bi türlü annem öldürcek beni. zaten anladı canımın sıkkın olduğunu maşallah kaçmıo annelerin gözünden hiçbir şey.
Kabiliyet cesaret sıfır kalmamış bende ama ya gelcek ya gelcek... kaydirigubbakcemile

tamam canımcım sen bize bırak kendini bi gazla biter bu iş alimallah...
iyi geceler tatlım a.s.

valla bir an önce gelsin o birini bulmadan ... bakacak sen ona abi gözüyle bakıyorsun...tüh ya şu konuyu önceden açsan olmaz mıydı güzelim... böyle şeyler beklenir mi hiç.

valla bir an önce gelsin o birini bulmadan ... bakacak sen ona abi gözüyle bakıyorsun...tüh ya şu konuyu önceden açsan olmaz mıydı güzelim... böyle şeyler beklenir mi hiç.

Bu konuyu daha önce açıkcaktım ama çok tepki alırım diye düşünmüştüm. Nasıl arkadaşını seviyorsun falan filan die ama tersi oldu... Soulun kızlar...kaydirigubbakcemile5

canim bence bu benim gorusumdur kim neder bilemem ama insan tandigini sever uzaktan bakip bakip hakkkinda bisi bilmedigi birisinin goruntusune sadece asik olur ve ne yazikki bu zamanla sevgi ile beslenmez o goruntunun altinda umulan biri cikmazsa solar gider.
ama arkadsina tandigin birisine asik oldugunda goruntunun altindakini bilerek asik olursun. ve eminim bu cok daha sagliklidir.

Bu konuyu daha önce açıkcaktım ama çok tepki alırım diye düşünmüştüm. Nasıl arkadaşını seviyorsun falan filan die ama tersi oldu... Soulun kızlar...kaydirigubbakcemile5

:1shok: anlamadım ayıp sandığın utandığın şey sevgi mi:1shok:

Yok hayır ama ya tepki gösteren olur diye çekindim arkadaşa aşık olmak ne biliyim arkadaşım diyorsun ama onu seviyorsun. :1no2:
aslında bulunduğum başka bir durum daha var sanırım ona öfkemden bu sevgiyi bastırmaya çalışıyorum. bir arkadaşım var o da benden hoşlanıyor her şekilde belli etti o da iyi bir kişi. hatta çevremde bilen arkadaşlarım yazık ediyorsun ona diyo ama ben onu arkadaş gibi görüyorum o boyut dışına çıkamam. onada olmayacağını belli ettim. her konuşması farklı. ben sevdiğim kişiyle nasıl konuşuyorsam o da benimle öyle konuşuyor. çok zor ya anlatamıyorum kimseye, kalbimdeki sevgiyi bitiremiyorum, bulunduğum durumdan çıkamıyorum, açılamıyorum. senağlama

Boyle seyleri soylemeyince ilerde cok pismanlik oluyo. Sevmekten ve bunu soylemekten utanma bence. Arkadasin olabilir ki haklisinda belki ama basinda oda teklif edicek gibi olmus ama senden o karsiligi gormemis. Cesaretini topla ve soyle. Msn de birazdaha kolaydir bu. Yada bi mesajyerimseniben

Yok hayır ama ya tepki gösteren olur diye çekindim arkadaşa aşık olmak ne biliyim arkadaşım diyorsun ama onu seviyorsun. :1no2:
aslında bulunduğum başka bir durum daha var sanırım ona öfkemden bu sevgiyi bastırmaya çalışıyorum. bir arkadaşım var o da benden hoşlanıyor her şekilde belli etti o da iyi bir kişi. hatta çevremde bilen arkadaşlarım yazık ediyorsun ona diyo ama ben onu arkadaş gibi görüyorum o boyut dışına çıkamam. onada olmayacağını belli ettim. her konuşması farklı. ben sevdiğim kişiyle nasıl konuşuyorsam o da benimle öyle konuşuyor. çok zor ya anlatamıyorum kimseye, kalbimdeki sevgiyi bitiremiyorum, bulunduğum durumdan çıkamıyorum, açılamıyorum. senağlama

canımsın ya, ne güzel temiz bir aşkla seviyorsun:asigim:...arkadaşın evli değil nişanlı değil sevgilisi yok, kaldı ki bütün bunlar olsa bile içinde yaşatıp kimseye zarar vermezsen gene suçlu olmazsın ki:teselli: ne kınanırsın ne de ayıplanırsın üstelik sen de bekarsın ve yalnızsınken

de anlayamadığım ve kızdığım şu; sen neden belli etmedin duygularını:mymeka:

ay kıyamam desene bizlere sormaya bile utanıyordun kaldı ki ona belli edecektin:teselli:

Back