:1no2: çıktığı kişiyi anlattığı zaman içim çok acımıştı belli etmemiştim birşey akıl vermiştim şöyle yap böyle yap diye. hatta ayrılmasalardı kızla tanıştırcaktı beni. :1shok:
Normalde cesaretli bi kızdım noldu bana bilmiyorum. Ruh ikizi derler ya resmen o. herşeyimizle uyuyoruz birbirimize. ya korkularımı yenicem ya da bitircem. kafamı toplamam gerekiyor.
:1no2: çıktığı kişiyi anlattığı zaman içim çok acımıştı belli etmemiştim birşey akıl vermiştim şöyle yap böyle yap diye. hatta ayrılmasalardı kızla tanıştırcaktı beni. :1shok:
Normalde cesaretli bi kızdım noldu bana bilmiyorum. Ruh ikizi derler ya resmen o. herşeyimizle uyuyoruz birbirimize. ya korkularımı yenicem ya da bitircem. kafamı toplamam gerekiyor.
Gidemiyorum bi türlü annem öldürcek beni. zaten anladı canımın sıkkın olduğunu maşallah kaçmıo annelerin gözünden hiçbir şey.
Kabiliyet cesaret sıfır kalmamış bende ama ya gelcek ya gelcek... kaydirigubbakcemile
valla bir an önce gelsin o birini bulmadan ... bakacak sen ona abi gözüyle bakıyorsun...tüh ya şu konuyu önceden açsan olmaz mıydı güzelim... böyle şeyler beklenir mi hiç.
Bu konuyu daha önce açıkcaktım ama çok tepki alırım diye düşünmüştüm. Nasıl arkadaşını seviyorsun falan filan die ama tersi oldu... Soulun kızlar...kaydirigubbakcemile5
Yok hayır ama ya tepki gösteren olur diye çekindim arkadaşa aşık olmak ne biliyim arkadaşım diyorsun ama onu seviyorsun. :1no2:
aslında bulunduğum başka bir durum daha var sanırım ona öfkemden bu sevgiyi bastırmaya çalışıyorum. bir arkadaşım var o da benden hoşlanıyor her şekilde belli etti o da iyi bir kişi. hatta çevremde bilen arkadaşlarım yazık ediyorsun ona diyo ama ben onu arkadaş gibi görüyorum o boyut dışına çıkamam. onada olmayacağını belli ettim. her konuşması farklı. ben sevdiğim kişiyle nasıl konuşuyorsam o da benimle öyle konuşuyor. çok zor ya anlatamıyorum kimseye, kalbimdeki sevgiyi bitiremiyorum, bulunduğum durumdan çıkamıyorum, açılamıyorum. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?