• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim tuhaf:(

edi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
240
1
96
36
İstanbul
Kızlar uzun zamandır derdimi anlatmak akıl almak için bir başlık açmak istiyordum. Bir türlü kafamı toplayıp yapamamıştım ama artık dayanamıyorum bu halime fikirlerinize ihityacım var :1no2:
Lise yıllarında ilk kez aşık olmuştum onu çok sevmiştim burda da bazı başlıklarda bunu dile getirdiğim çok oldu. Ayrıldık, barıştık, hep bir umut belki yine düzelir die şans istedim ondan, bekledim, acı çektim, yeri geldi mutlu oldum. Ama sonunda tamamiyle bitti herşey. İnanmazdım kendime onu asla unutamam diyordum ama unuttum aklıma geliyor bazen belki diyorum mutlu olurduk ama yıpranmıştık barışma imkanımız olsa bile benim gücüm yoktu bunun farkındaydım... Ayrıldıktan sonra 1 sene bekledim onu tam unutmadan kimseye evet demedim, kimseyi sevemedim...
Zaman geçtikçe o da geçmeye başlamıştı o sıralar biriyle tanışmıştım arkadaş olarak çok güzel anlaşıyorduk. Bilmiyorum bulunduğum boşluk mu yoksa onun bana yakın davranması mı hoşlanmaya başlamıştım ondan. Her konuşmamızda çok mutlu oluyordum. İlk başlarda bana yaklaştı teklif edicekti biliyorum ama teklif etmesin arkadaş olalım sonra canım acır die onu gerçekten arkadaş gibi gördüğümü hissettirmiştim.
Çok korkmuştum çıkarsak bağlanırım acı çekerim diye ona hiçbir şey belli etmeden arkadaş olduğumu vurgulamıştım hep. Sonuç şuan gerçekten çok iyi arkadaşız o kadar ay geçti imkansız birşeylerin olması, herşeyi konuşuyoruz kız arkadaşlarını anlatıyor, tanıştığı kişileri söylüyor. Bir nevi kardeş gibiyiz. Ama içim acıyor kızlar yaptığım çok yanlış o benim arkadaşım kendimle çok baş başa kaldım yaptığım yanlış unut unut bunu kendime çok söledim ama yok olmuyor. Yüz yüze geliyoruz konuşuyoruz o an gözlerine bakınca ii ki arkadaşız diyorum çok şanslı bile hissediyorum kendimi ama yalnız kalınca yine başlıyorum kendimi yemeye senağlamasenağlama
Ve ben arkadaşlığa çok değer veren bir insanım. Buluşmalarda falan çoğu kişinin amacı güzel bir kız bulmak ya da yakışıklı bir erkek bulmak. benim hep iyi bir arkdaş bulmak olmuştur. ilk adımı hep öle atarım ve başıma hiç böyle bir olay gelmemişti. Çok kızıyorum kendime çok. nolur sizde akıl verin bu sevgiye engel olmam gerekiyor asla kaybetmek istemediğim belki hiç bulunamayacak kadar iyi bir arkadaşım... Kızın, yanlışım varsa ki çok var bunu bana vurgulayın. Bu yüreğimde ki çıkmaz bitsin artık... senağlama

cnm benım eger sımdı onunla sewgılı olmak ıstıyosan bence bellı et bıraz tatlım belkı ozaman daha ıyı olurr

Geç kaldım canım en başta belli edicektim...
Şuan arkadaşız öle kalmalıyız biliyorum çok iyi biri asla kaybetmek istemem onu ve asla belli edemem sevgimi, ama bazen bu kalbimin acısına dayanamıyorum. Bunu kendim başlattım kendim vazgeçmeliyim biliyorum. Ama bugün pes dedim artık birileriyle dertleşmezsem patlıycam ondan sizin fikirlerinizi almak istiyorum... :(

cnm arkadaşlarda birbirine aşık olabilir.bunun katı kuralları yokki.biraz ilgini sevgini belli et.hatta duygularından eminsen konuş bile diycem ama buda kolay değil biliyorum.ama sen belli etmez eskisi gibi davranırsan oda bu kız beni gerçekten sadece arkadaşı gibi görüyor deyip hayatına başkalarını sokacak bu çok doğal.hemen harekete geçmelisin bence.kolay bulunmuyor.hem iyi bir arkadaş hemde sevgili.kaçırma derim

BEBS geç kaldım malesef geçmişteki korkularımdan ona bişey belli etmedim. O beni sadece arkadaşı olarak görüyor.
Şuanda hayatında biri yok yeni ayrıldı sayılır. senağlama
Ama çok zor iyi bir arkadaş ve iyi bir sevgili bulmak. En azından iyi bir arkadaş offffffffffffff .....

tatlım cok önyargılsıın zamanın ne getırecegı bellı olmaz bak sanslısın eger sevgılısıne dönmezse gercekten sevmıyosa sansını dene derım gercekten bu düşünceyı kafandan bıtanem hayatta hıc bıseye olmaz deme

Önyargı haklısın canım... Unutcam dedikçe daha kötü oluyorum. Ona açılmam zor ayy bilmiyorum. Zaman... =S

bence yanlis düsünüyorsun....
sevgi insanin nerde nasil ne zaman cikacagini hic bilemezsinki...
eger gercekten artik dayanamiyorsan bence ufaktan ufaktan ondan hoslandigini belli et....

cnm bence herseyden önce bu fıkrı cıkar kafandan zaten sen ona acılma pat dıye bekle hayatım bıraz azcık cilve yap:jeyyar: yanı senın ondan hoslandıgnı anlasın zaten senle ılgılenmezse kacarsa ondan sonra unutmaya calsısrssınn :1hug:

Çok saolun kızlar. Açılmam çok zor olur ama az çok bişiler belli etmeye çalışcam gerçi onu yapmamda zor kaybetmek istemiyorum hayır derse bir daha yüzüne bakamam... Ama farklı konuşmaya çalışcam çözmeye çalışcam olayı... Tekrar çok teşekkürler... :1hug:

belki de senden bir sinyal beklemiştir bunca zaman.belki o da senin gibi duygular yaşayıp senin arkadaşlık ısrarından duygularını bastırmıştır....bilemezsin.

yıllar sonra "keşke belli etseydim" diye yanıp yıkılmak da var...

bencede ileride keşke yapsaydım diyeceğine şimdi yap olan olsun belli et ona biraz kadınlığı kullan canım :P askerlik arkadaşın değilya...

min o kadar doğru demişsin ki. En başlarda herşey belliydi bir umut vermeme bakıyordu herşey ama kahrolası geçmişim yüzünden korkup geri adım attım. O da bastırdı bazı şeyleri konuşmaları arkadaşlığa döndü. Şakalaşmalarımız oluyor bazen sonra hemen topluyor kendini değerli bir arkadaşıyım onun için. O da benim için öle olmalı.
Keşke keşke dedim diyorumda... :1no2:

hislerinde gerçekten eminsen,biraz belli et be güzelim...
neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun ki...
sevmenin neresi ayıp allahaşkına...
neyden utanacaksın hoşlanıyorum, kendime seni çok yakın görüyorum demektenmi???

canım cocugun sevgılısı hoslandıgı bırı yoksa gıt guzelce boyle boyle dedım ben sana ama aslnda boyle hıssedıyorum de :)
allah askına kac kere gelceksın bu dunyaya kac kere daha asık olabılceksın kı :)

Çok eminim hislerimden... Çok korkuyorum ama çok... Geç kaldım az çok anlarım o eski halleri yok arkadaşlık dışında birşey beslemiyor. Hayallere aşık oldum yaaa ben bu kafayla napıcam. Çok bağlanıyorum, öncesinide unutana kadar neler çektim. O bitti derken bu çıktı ben her sevdiğimde böle acı çekceksem sonum nasıl olcak benim. senağlama

Çok eminim hislerimden... Çok korkuyorum ama çok... Geç kaldım az çok anlarım o eski halleri yok arkadaşlık dışında birşey beslemiyor. Hayallere aşık oldum yaaa ben bu kafayla napıcam. Çok bağlanıyorum, öncesinide unutana kadar neler çektim. O bitti derken bu çıktı ben her sevdiğimde böle acı çekceksem sonum nasıl olcak benim. senağlama

bak sımdı sunu dusun bu hıslerınden bu duygularından vazgecmek ıstıyor musun? yoksa bunları yasayabılcegını paylasabılcegını umut mu edıyorsun?
pekı vazgectıgını dusun yıllar sonra dahı hatırladıgında ah be keske o kadar korkmasaydım soyleseydım dedgını ve bu yuzden cok mutsuz oldugunu dusun?
bı de soyleyıp olmadıgını ama yıllar gectıgınde bıtıp gıtmıs bır mesele acıga kavusturulmus oldugunu bu yuzden ıcının rahat oldugunu dusun.
bı de soyleyıp onun da aynı hıslerı paylastıgını ılerde cok mutlu oldugunuz dusun..

hangı hayale daha yakınsın? hangısını goze alabılıyorsun?

Şuan ki ruh halim bulunduğum durum bu hislerden vazgeç diyor. Onu kaybetmek hiç istemiyorum. :1no2:
Ama bir diyer yanım açılırsam o da aynı şeyleri düşünürse mutlu oluruz diyor.
Duygularım mantığım karmakarışık yoruldum artık...

hayatta hiçbir şey için geç değildir.bak ikiniz de bekarsınız,sevgilileriniz yok..eğer kafanız da uyuşuyorsa ben senin yerinde olsam onu yemeğe çıkarır ve tüm kalbimle hissettiklerimi söylerdim...

ÇÜNKÜ BU DEVİRDE KAFANA GÖRE BİRİNİ BULMAK VE SEVMEK ÇOOK ZOR

ya hep ya hiç....yılar sonra başka birisiyle evlenirse kaldırabilecek misin?

Back