- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Hafızam çok zayıf. .Dogru kuzum smdi hatrladm hatta balayina kismet.olursa orya gitmeyi dusunyrm die mubabbet gecmisti:) bnde unuttm :))
B12 çook düşük ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafızam çok zayıf. .Dogru kuzum smdi hatrladm hatta balayina kismet.olursa orya gitmeyi dusunyrm die mubabbet gecmisti:) bnde unuttm :))
Amin canım
Aynen ya markettym telimi kariyerin orya kattm posetlemk.icn malzemeleri neyse bakyorm telim nerde diye halbuki kasiyern orya katmsm yani bendede unutkanlk varHafızam çok zayıf. .
B12 çook düşük ..
TamaamBN yollarım sana ara ara çok icme
Off bende ütüyü prizde, Kettle açık , yemeği ocaktaAynen ya markettym telimi kariyerin orya kattm posetlemk.icn malzemeleri neyse bakyorm telim nerde diye halbuki kasiyern orya katmsm yani bendede unutkanlk var
Ayni anda hepsini yapiyorsan unutman normal canim:)Off bende ütüyü prizde, Kettle açık , yemeği ocakta
Aynen yaaa.kimsenin kahrını çekemicem artikAynen öyle bnm suan hic arkadsm yok kafm rahat .d
Öyle deme ya gerçek dostu istiyo insanAynen yaaa.kimsenin kahrını çekemicem artik
Aynen valla zatn isi dusunce yaziyorlar artk cvp dahi vermiyorm.kilolari kac kuruşAynen yaaa.kimsenin kahrını çekemicem artik
Vala cnm.bn bu yaşıma kadr gercek dostla.karsilasmadm karsilasan varsa ne mutlu o kişiyeÖyle deme ya gerçek dostu istiyo insan
Yok ben de istiyorum gercek dost.ama öyle biri yok kiÖyle deme ya gerçek dostu istiyo insan
İnsan hep darbe yiyince korkuyo bn insanlara guvenmiyorumVala cnm.bn bu yaşıma kadr gercek dostla.karsilasmadm karsilasan varsa ne mutlu o kişiye
Öyle de bize denk gelmez ki gelse de uzaktadirYok ben de istiyorum gercek dost.ama öyle biri yok ki
Ayni anda hepsini yapiyorsan unutman normal canim:)
Göyaaaa "yakın" bir arkadaşim var.10 gundür konuşmuyoruz. Henüz işi düsmedi bana yakında düşerAynen valla zatn isi dusunce yaziyorlar artk cvp dahi vermiyorm.kilolari kac kuruş
Aynen öyle yeri geliyor insanin en sevdigi darbe vuruyor kaldı ki arkadaslarİnsan hep darbe yiyince korkuyo bn insanlara guvenmiyorum
Bnde şaka yapion saniodumYok canim. .
Mesela yemek pişene kadar mutfakta oyalanıyorum. .
Kontrol ediyorum. .
Çok kötü. .
Dr 50 yaşında alzamier olursun b12 tedavi ol dedi. .