- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Aynen valla canim ne halleri varsa gorsunler yaa:)Gorüsmemek için bahane bunlar! Sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla canim ne halleri varsa gorsunler yaa:)Gorüsmemek için bahane bunlar! Sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı!!!
Devam et aksatma.hamile kalsan bebek tutunamaz.kan ilacı vok onemli.duzemli dr a git yavrucumm.Yıllarca kan ilacı kullandım
Sağol cnm hepimizinkiniHaklsn cnm yaa ALLAH bagislasn bu arada
Genetik aileden gecmis demek kuzum gene ihmal etme bak bnm annem uzaktaki yazilari net okuyamaz bnde bu yasta öyle oldumÇok yemesem de , yiyorum. .
Hiç yemek seçmiyorum. .
Herşeyim eksik anlamıyorum.
Ailecek böyleyiz gerçi ..
Devam et aksatma.hamile kalsan bebek tutunamaz.kan ilacı vok onemli.duzemli dr a git yavrucumm.
Doğru. Çatliyorum ama mecburum şimdilik.aynı ortamdayız çunkü.Hiç gerek yok
Genetik aileden gecmis demek kuzum gene ihmal etme bak bnm annem uzaktaki yazilari net okuyamaz bnde bu yasta öyle oldum
Mesafeni koyDoğru. Çatliyorum ama mecburum şimdilik.aynı ortamdayız çunkü.
Bizi böyle uzenler beter olsunlarrrAynen valla canim ne halleri varsa gorsunler yaa:)
Dikkat et cnm6aya bir gidiyordum
Ne akdeniz anemisi kiz anlamadmAkdeniz anemisi
BosverBizi böyle uzenler beter olsunlarrr
Hastalık..Ne akdeniz anemisi kiz anlamadm
Öyle olsun anasni satimBizi böyle uzenler beter olsunlarrr
Öyle olsun anasni satim
Kimde var bilyorm akdeniz anemosini bnm arkadsmda var hep kan alır ya zor ALLAH kolaylk versinHastalık..
Kansızlık. .
Mesafeliyim.ben de aramadi 10 gundur örneğin.sürekli dikkatli konuşmaya çalışıyorum ağzına laf vermemek için. Ama arada kaçıyor, ben de insanım.Mesafeni koy
Bende..Kimde var bilyorm akdeniz anemosini bnm arkadsmda var hep kan alır ya zor ALLAH kolaylk versin
Hmm olur öyle seyMesafeliyim.ben de aramadi 10 gundur örneğin.sürekli dikkatli konuşmaya çalışıyorum ağzına laf vermemek için. Ama arada kaçıyor, ben de insanım.
AyneeeeenÖyle olsun anasni satim