- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Aynen kime güvencez kardes kardeşi vuruyoAynen öyle yeri geliyor insanin en sevdigi darbe vuruyor kaldı ki arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kime güvencez kardes kardeşi vuruyoAynen öyle yeri geliyor insanin en sevdigi darbe vuruyor kaldı ki arkadaslar
Ne zaman yazarsa emin ol işi düştüğünden bide şu var nisanlaninca unutyorlar. Yani ne olyor nisanlannca hrrgunmu bulusyon bi mesj atp hal hatr sormak bu kadr.mi.zor oldu ya insanlik ölmüşGöyaaaa "yakın" bir arkadaşim var.10 gundür konuşmuyoruz. Henüz işi düsmedi bana yakında düşer
Aynenİnsan hep darbe yiyince korkuyo bn insanlara guvenmiyorum
Aynen öyle canim malessf ki öyle olyorAynen kime güvencez kardes kardeşi vuruyo
Hadi yaGöyaaaa "yakın" bir arkadaşim var.10 gundür konuşmuyoruz. Henüz işi düsmedi bana yakında düşer
Yok gerçekten. .Bnde şaka yapion saniodum
Ay ALLAH korusun kuzum ol ya ihmale gelmez vallaYok canim. .
Mesela yemek pişene kadar mutfakta oyalanıyorum. .
Kontrol ediyorum. .
Çok kötü. .
Dr 50 yaşında alzamier olursun b12 tedavi ol dedi. .
KaderÖyle de bize denk gelmez ki gelse de uzaktadir
Bu devirde çocuk büyütüyoruz korkuyorum yaAynen öyle canim malessf ki öyle olyor
Kg alıyorum ilaçlarAy ALLAH korusun kuzum ol ya ihmale gelmez valla
Aksatma cani.cok onemli.Yok canim. .
Mesela yemek pişene kadar mutfakta oyalanıyorum. .
Kontrol ediyorum. .
Çok kötü. .
Dr 50 yaşında alzamier olursun b12 tedavi ol dedi. .
Aynen
Gorüsmemek için bahane bunlar! Sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı!!!Ne zaman yazarsa emin ol işi düştüğünden bide şu var nisanlaninca unutyorlar. Yani ne olyor nisanlannca hrrgunmu bulusyon bi mesj atp hal hatr sormak bu kadr.mi.zor oldu ya insanlik ölmüş
Öyle insanla işin olmasinNe zaman yazarsa emin ol işi düştüğünden bide şu var nisanlaninca unutyorlar. Yani ne olyor nisanlannca hrrgunmu bulusyon bi mesj atp hal hatr sormak bu kadr.mi.zor oldu ya insanlik ölmüş
Maalesef. Oyle ruhsuz,oyle sevgisiz bir insan.mecburi bir arkadaslik bu.birileri mutlu olmasın diye yürutuyorum.yoksa..Hadi ya
Aksatma cani.cok onemli.
Ihmal etme balik et ye kuzumKg alıyorum ilaçlar
Hiç gerek yokMaalesef. Oyle ruhsuz,oyle sevgisiz bir insan.mecburi bir arkadaslik bu.birileri mutlu olmasın diye yürutuyorum.yoksa..
Haklsn cnm yaa ALLAH bagislasn bu aradaBu devirde çocuk büyütüyoruz korkuyorum ya
Ihmal etme balik et ye kuzum