- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- Konu Sahibi Eslemimbebem
:) AMINNN 21 yasindaym adanada yaşıyorum kuzumRabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına canım. .
Nerdesin sen kaç yaşındasın?
Hafızam çok zayıf k.bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) AMINNN 21 yasindaym adanada yaşıyorum kuzumRabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına canım. .
Nerdesin sen kaç yaşındasın?
Hafızam çok zayıf k.bakma
Kiz ınsallahhValla canim insan istiyor ya hemen evlenmek şuan oyleym ben mesela hayrlisyla oda olur INSALLAH:)
Kolay gelsin hamarat hatun. .Kızlar ben kaçayım.Yarın perde falan yıkamayı dşünüyorum.Görüşürüz:)
BN yollarım sana ara ara çok icmeAllahtan taşimıyorum paket falan.yoksa aynı durumda olucam
Yakınız:) AMINNN 21 yasindaym adanada yaşıyorum kuzum
INSALLAH canım:)Kiz ınsallahh
Sende kayserimi demiştin yanls hatrlamiyorsam :))Yakınız
Nefes darlıgı çekiyorum.o beni engelliyor allahtan.ama yeniden başlamıyormusun bir tane içince
Aaaa içme icmeNefes darlıgı çekiyorum.o beni engelliyor allahtan.
AntalyaSende kayserimi demiştin yanls hatrlamiyorsam :))
Aman bosver,en iyisi!arkadaş demek dert demek!!Sorma burda hiç arkadaş im yok uzuluom
Öyle olacak mecbur da bn kızımı ozlerimHayirlisi olsun canim bulursun INSALLAH bebise kaynanami bakacak calsnca:)
Dogru kuzum smdi hatrladm hatta balayina kismet.olursa orya gitmeyi dusunyrm die mubabbet gecmisti:) bnde unuttm :))Antalya
Öyle olacak mecbur da bn kızımı ozlerimHayirlisi olsun canim bulursun INSALLAH bebise kaynanami bakacak calsnca:)
Haklsn hergun yaninda suan calisnca ozlersin ama dedn gbi iste mecbr olyor insan:)O
Öyle olacak mecbur da bn kızımı ozlerim
Yok tedabi fln olmuyorum.bir sorun yok.psikolojik kısırlık. Allah isterse veriyor.bekliuorum ben de.Tedavi fln
Aynen öyle bnm suan hic arkadsm yok kafm rahat .dAman bosver,en iyisi!arkadaş demek dert demek!!
Amin canımRabbim dualarımızı kabul etsin ..
İnşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Ilk defa duydum :)) guzelmiş:))Bi tekerleme işde:).Komiklik olsun diye yazdım:)