- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
-
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Öyle ya hayat çok zorUzakms yaistnbul guzel ama hic gitmedm ama pahali oralar ama
Tedavi flnAh öperim ben seniii.benim ilki zor oldu.şükürler olsun ki oldu.şimdi de 2.olmuyor.kader
Öyle valla canımÖyle ya hayat çok zor
İyiyim prenses sen nasılsın,mısırsın burnun kapıya kısılsın:)
Aminnn tatlim sanada ALLAH iglik versin ♥♥:)
Heee olsun ne kadarlık evlisin
Ah öperim ben seniii.benim ilki zor oldu.şükürler olsun ki oldu.şimdi de 2.olmuyor.kader
Bi tekerleme işde:).Komiklik olsun diye yazdım:)Elhamdülillah abloş
O ne demek ki ?
Amin inşallah canım
5 yıllık evliyiz
Bnm.de clsmm lazım ev alirsakÖyle valla canım
AmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnRabbim dualarımızı kabul etsin ..
İnşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Hayirlisi olsun canim bulursun INSALLAH bebise kaynanami bakacak calsnca:)Bnm.de clsmm lazım ev alirsak
Ben de seviyordum artik sevmiyorum .tahmin edecegin seyler, terörle ilgili.Aaaa bn onu çok seviom ya ne demiş kız anlat catlarim
Sağol tatlım benim ♡Bi tekerleme işde:).Komiklik olsun diye yazdım:)
Keyfini surAy ne güzel ALLAH mutlu etsin hepinizi sağlıklı bi şekilde aranzda bi ben bekarim herlde
Ooo allah bozmasinElhamdülillah abloş
O ne demek ki ?
Amin inşallah canım
5 yıllık evliyiz
Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına canım. .Ay ne güzel ALLAH mutlu etsin hepinizi sağlıklı bi şekilde aranzda bi ben bekarim herlde
Valla canim insan istiyor ya hemen evlenmek şuan oyleym ben mesela hayrlisyla oda olur INSALLAH:)Keyfini sur
Acele etmeeeBen de seviyordum artik sevmiyorum .tahmin edecegin seyler, terörle ilgili.
Ama ben şimdi patlicam.hem oku hem cevap yaz.yetişemiyommm sizeee
Amin inşallah canım. .Ooo allah bozmasin
Allahtan taşimıyorum paket falan.yoksa aynı durumda olucamValla sıkıntı üzüntü mutlu anında bile yakiom