_nurbanu_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2012 8.007 3.685 11 Ekim 2015 Konu Sahibi Eslemimbebem #481 Eslemimbebem .!.: Noldu bişe mi gordun Genişletmek için tıkla... Yok yok bir şey görmedim. Ha tabi kadınların birbirine ağır hakaretleri çook var ama o değil.sadece artık giresim yok.belki birkaç aya değişir.
Eslemimbebem .!.: Noldu bişe mi gordun Genişletmek için tıkla... Yok yok bir şey görmedim. Ha tabi kadınların birbirine ağır hakaretleri çook var ama o değil.sadece artık giresim yok.belki birkaç aya değişir.
Eslemimbebem Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 1.323 573 38 11 Ekim 2015 Konu Sahibi Eslemimbebem #482 _nurbanu_ .!.: Yok yok bir şey görmedim. Ha tabi kadınların birbirine ağır hakaretleri çook var ama o değil.sadece artık giresim yok.belki birkaç aya değişir. Genişletmek için tıkla... Girdikce bna yaz
_nurbanu_ .!.: Yok yok bir şey görmedim. Ha tabi kadınların birbirine ağır hakaretleri çook var ama o değil.sadece artık giresim yok.belki birkaç aya değişir. Genişletmek için tıkla... Girdikce bna yaz
_nurbanu_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2012 8.007 3.685 11 Ekim 2015 Konu Sahibi Eslemimbebem #483 Eslemimbebem .!.: Girdikce bna yaz Genişletmek için tıkla... Tamam canım