- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
-
- Konu Sahibi Eslemimbebem
NapsakAl benden de o kadar
HayirdirBen de bir tuhafım bugün
Bilmiyorum ki.içimde bir sıkıntı. Öğleden sonra biraz rahatladım.ama tamamen bu duygu bırakmadı beni.senin neyin var canım?Hayirdir
Bnm de sebebsiz çok oluyo bnde bu yaBilmiyorum ki.içimde bir sıkıntı. Öğleden sonra biraz rahatladım.ama tamamen bu duygu bırakmadı beni.senin neyin var canım?
Allahtan bende az olur.yoksa kafayı yerdimBnm de sebebsiz çok oluyo bnde bu ya
Regl de yaratabiliyor bu durumu.bugun bir de hava kapandı birden.kapalı ve yağmurlu havalar beni depresyona sokar. Ben güneşin kızıyimSabahtan akşama kadar müzik dinliyorum depresyonda gibiyim regl olucam sanırım duygu karmaşası yaşıyorum
Bnmde az kaldı yaSabahtan akşama kadar müzik dinliyorum depresyonda gibiyim regl olucam sanırım duygu karmaşası yaşıyorum
Nereye sarsakHıncımızı bişilerden çıkaralım:)
Dizi ismi gibiRegl de yaratabiliyor bu durumu.bugun bir de hava kapandı birden.kapalı ve yağmurlu havalar beni depresyona sokar. Ben güneşin kızıyim
Sorma zaman gecmioAllahtan bende az olur.yoksa kafayı yerdim
Örgü mu orelim dion
Hava kapansın istiyorum hava da bana eşlik etsin.. Burda güneşli halaRegl de yaratabiliyor bu durumu.bugun bir de hava kapandı birden.kapalı ve yağmurlu havalar beni depresyona sokar. Ben güneşin kızıyim