- 9 Haziran 2015
- 325
- 140
-
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Hiç sanmıyorum cnm bn sana anlattım saniodum sen bnm canimsinnn dert ortagi mmmm. Bn bida yazıp aramam cnm bni istemiolar cenaze më bile gelme diolar bn elimden gelen herseyi yaptığımı dusunuyorum
Niye bna uzaksinizMerhaba canim tsk ederim o memnuniyet bana ait
Zamana bıraktım hep dualarimdalarOff zor valla ne desem bilemedim
Noldu cnm hayirdirBenim de içim sıkılıyor hemde cok fena. Nefret ediyorum yaşadıklarımdan. Karşımda beni anlamayan insanların olmasından. Sürekli kendimi anlatmak zorunda kalmaktan.
Valla ya burdan devam etcez hep artıkKader utansin
Kalpleri mız bir senin gibi bi arkadas a sahip olduğum için çok şanslıyımAlisiriz be gulum yakindakileri kac gun goruyoz sanki millet isten gucten dertten sikintidan kendi kabuguna cekilmis. Sen bana fiziken binlerce km uzakta olsan bile cok sukur gunluk konusabiliyoruz.
Kalpleri mız bir senin gibi bi arkadas a sahip olduğum için çok şanslıyım
Ya karşımdaki insan ne desem anlamıyor, sussam bak haksızsin ondan susuyorsun oluyor, bağırsam bana bağırma oluyor, cevap versem ne kadar rahatsın rahat rahat cevap veriyorsun oluyor, sordukları geçmişimde alakalı sorup birde camp bekliyor üzerime geliyor. Yani mantıksız tutarsız. Sabır dene birsey kalmadı. Ne tedavi ise yarayacak ne başka bisey.Noldu cnm hayirdir
Sende bnmmmCanimsin
Evli msnYa karşımdaki insan ne desem anlamıyor, sussam bak haksızsin ondan susuyorsun oluyor, bağırsam bana bağırma oluyor, cevap versem ne kadar rahatsın rahat rahat cevap veriyorsun oluyor, sordukları geçmişimde alakalı sorup birde camp bekliyor üzerime geliyor. Yani mantıksız tutarsız. Sabır dene birsey kalmadı. Ne tedavi ise yarayacak ne başka bisey.
Degilim canım sözlü yüz, ama su aralar zaten uzak kalalım dedik bir araya geldik yine Çatışma.Evli msn
Üzüldüm cnm ya bugün bol bol dua etDegilim canım sözlü yüz, ama su aralar zaten uzak kalalım dedik bir araya geldik yine Çatışma.
Bnde diliyorum canlarimmMutlu bayramlar dilerim :))))