- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Cnmmm npyn nasıl gecio bayram.nurbanu Aleyna say hello nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiym cok sukur canim sen nasolsn valla yorucu gecyor bayram misafrlerdn dolayi:) senin nasl gecyor? Bnde yeni geldm kuzum gormedm hcbiriniCnmmm npyn nasıl gecio bayram.nurbanu Aleyna say hello nerde
Ay nolur şu avatar resmini değiştir.valla küserim değiştirmezsenIyiym cok sukur canim sen nasolsn valla yorucu gecyor bayram misafrlerdn dolayi:) senin nasl gecyor? Bnde yeni geldm kuzum gormedm hcbirini
Hahahaha senimi kircam kz degistrrm de nye amaAy nolur şu avatar resmini değiştir.valla küserim değiştirmezsen
Nye kiz kv de den felince basliyor bayram mas isin cok :)Selam kızlar :) nasil geçiyor bayram? Ben kv den gelince başlıyor benim için bayram. Yarın da arkadaşlarla çocukları buluşturucaz birkaç saat.sonra hemen eve.oğlum ilkokul başlıyor. Acaip heyecanlıyım.hazırlıklarım olacak.giymeyi planlandığım birkaç kıyafet var.onu netleştiricem.ona uygun makyajı planlıcam.ojemi sürücem.biraz ütüm var.onu yapıcam. Vs.vs.vs. gece de kesin uyuyamıcam
Ayy kabus gibi bir resimdi.ben güzel görüntüleri severimmHahahaha senimi kircam kz degistrrm de nye ama
Sende öyle olcan,merak etme canımmmm.gülme gonşuna gelüüür başınaa kadını görünce tüylerim beni terk etmek istiyorNye kiz kv de den felince basliyor bayram mas isin cok :)
Yook ALLAH lorusun ben oyle olmam INSALLAH kv melek gbi kız :)Sende öyle olcan,merak etme canımmmm.gülme gonşuna gelüüür başınaa kadını görünce tüylerim beni terk etmek istiyor
:)) komikti kiz sadceAyy kabus gibi bir resimdi.ben güzel görüntüleri severimm
Teşekkürler bu arada
Inşallah evlendikten sonra da ayni duyguları yaşarsın canım :))Yook ALLAH lorusun ben oyle olmam INSALLAH kv melek gbi kız :)
Komik olsun diye koymuşsun anladim da,5 km uzağa kaçasım geldi benimm :)):)) komikti kiz sadce
BN hastayım usuttum ya öksürük burun akıntısı bitkin lik fenayim bayram bnm neyimeIyiym cok sukur canim sen nasolsn valla yorucu gecyor bayram misafrlerdn dolayi:) senin nasl gecyor? Bnde yeni geldm kuzum gormedm hcbirini
Oyyy canımm gecmiş olsunnBN hastayım usuttum ya öksürük burun akıntısı bitkin lik fenayim bayram bnm neyime
Hadi ya dikkat et kendine kiz naptn usuttnmu:)BN hastayım usuttum ya öksürük burun akıntısı bitkin lik fenayim bayram bnm neyime
AMIN canım INSALLAH:)Inşallah evlendikten sonra da ayni duyguları yaşarsın canım :))
Ewet cnm yaHadi ya dikkat et kendine kiz naptn usuttnmu:)
Gel canım ama grup firardaKızlar merhabaa beni de alırmısınız aranızaa?? :)