• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu da 1 yıl önceki mesajınız. Dejavu.

Birde ben sikayetlerimi haklı da olsam geri almayı düşünüyorum sonuçta bebeğimin babası zaten başı belada benden bulmadı ki yine beni suçluyor ailevi sebeplerden bu hale geldim sonucta dedi bana ve ilk defa da bitmiş öfkesinin dinmis olduğunu gördüm şikayetimi geri cekmezswm bana daha çok öfkelenen diye endişe duydum açıkçası sizce ne yapmalıyım?

ayyy seni hatırladım. Adam manipülasyon yapıyo sadece . adamın polis oldugunu bile bile kim şiddet gösterecek ona hıc inandırıcı değil . Ayrıca cıktıgı gibi gelip seni öldürmeyeceği nr malum nasıl güvenebilirsin . Hatta senın yapman gereken cocugunla kendinin kimliğini değiştirmek ve baska şehre gitmek.
Çocuğun annesiz kalacağına seref… babası olmadan kalsın daha iyi

aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir.
Evet çok tarafsızmış. Dayak yiyen, başına silah dayanan kadının değil de bunu yapan adamın tarafında duruyor. Ben yerinizde olsam görüşmezdim bu insanla. İyi bir insan kocanızın hapiste kalmasını tercih eder, tekrar salınıp sizi öldürmesini istemez. Affet kocanı dediği an niye kovmadınız bu "tarafsız" kişiyi? Size ve çocuğunuza bir şey olsa kıllarını kıpırdatmazlar böyleleri. Dayak silah şiddet sırasında neredeymiş bu sayılan kişi?

Adam hapse girmeyi hazmedemediğinden ağlıyor zırlıyor. Keşke çocuğu başkasıyla gönderip siz gitmeseydiniz. İyice ümitlenip yol geçen hanına çevirecekler evinizi affet diyen "tarafsız"lar

Erkeklertekerrurle yaşar. Ve tarih tekerrür eder .ne celiskisi kapi kapaninca 24 saat adamla ayni evde kendini hayal et hissin ne bak bakalim
Bizim ex 4 ay agladi 2 yildir herturlu hayati yasiyor 5 krs para vermemek icinde evladina nafaka fazla diye 8 dilekce verdi altinlarimi caldi vermedi mahkemede yalanci sahitlerle aldi altinlarimi simdi bu adam duzelirmi yoooo barizzz yani donsem aa döndün diyecek daha beteri olacak
Ikileme dusersen asrin hatasi olur sendee akilli davrann sakin haaa
Adamin umrumu yoo bosversene eziyet eden asla değişmez rol yapar

ilk duruşmada tahliye edilir merak etmeyin silahını geri vermezler ama muhtemelen meslekten de atılır üzülmeyin o size acımadı bunu da unutmayın

Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu.

Çok mantıklı bu duruşmada zaten almak istemiyorum sikayetimi ve sonrasında da düşünmüyorum. Bugun bana burda çok eziyet görüyorum aileme sakın anlatma üzülmesinler dediğimde soka girdim hiç kendini suçlamiyor adam bunları unutmayacagim vs yapıyor birde ailesini düşünüyor hala ben bu yasadiklarin sana bisey hatırlatıyor mu dediğimde konuyu değiştirdi düşünün ve kendine iyilik yap çıktığında git tedavi ol dediğimde böyle konuşma lütfen yaptı bana yani psikolojik sorunlarının oldugunu hala kabul etmiyor
Bi bak bakalım, burda sanki 2 ayrı adam var birbirinden çok farklılar. Hangisi gerçek?

Bunu teklif etmediler sadece güvenemiyorum dedim sonra vazgececkler geçen hafta avukatım avukatına teklif etmiş görüşmüş eşimle hiç bir şartla benden bisey alamayacak vermeyeceğim demiş bugün neden karar değişti sen devreye girdin dedim x kişiye dolduruşa gelmiş beni dinler dedi sana kefilim dedi ama güvenemiyorum tabiki de
Yani aradaki yorumları okuya okuya fikrimi değiştirdim. Siz hiç dik, sağlam duruş sergilemiyorsunuz geçmiş olsun şimdiden. Neden karar değişti neden sen geldin diye niye soruyorsunuz "gayet taraflı" X kişiye? Tanımıyor musunuz kocam dediğiniz adamı? Bir de saf saf çocuğu alıp gitmişsiniz, verseydiniz dedeye babaanneye onlar götürseydi görüşe, ya da hiç göndermeseydiniz. Kucağınızdayken ağzınızı burnunuzu kırmış adam, hak ediyor mu çocuk görmeyi?

Maaşı da maaşı, işi de işi...Parçacık fiziği profesörü mü bu yaratık, o hapisten çıkmazsa roket bilimi mi aksayacak? Bir değil iki değil kaçıncı dayak yemenizmiş bu, adamın kaç tane dosyası var. Herkes seferber olmuş elbirliğiyle psikopatı hapisten çıkarmaya çalışıyor, siz de dahil. Çocuk kucağınızda silahı dayar başınıza artık. Keşke Emine Bulut'un kocasını da önceden tutuklayıp çıkartmasalarmış hapisten. Hayatımın en etkili anı iki çocuğumun doğumu derdim ama o kadın üçüncü oldu, asla unutamıyorum.

Evet çok tarafsızmış. Dayak yiyen, başına silah dayanan kadının değil de bunu yapan adamın tarafında duruyor. Ben yerinizde olsam görüşmezdim bu insanla. İyi bir insan kocanızın hapiste kalmasını tercih eder, tekrar salınıp sizi öldürmesini istemez. Affet kocanı dediği an niye kovmadınız bu "tarafsız" kişiyi? Size ve çocuğunuza bir şey olsa kıllarını kıpırdatmazlar böyleleri. Dayak silah şiddet sırasında neredeymiş bu sayılan kişi?

Adam hapse girmeyi hazmedemediğinden ağlıyor zırlıyor. Keşke çocuğu başkasıyla gönderip siz gitmeseydiniz. İyice ümitlenip yol geçen hanına çevirecekler evinizi affet diyen "tarafsız"lar
Aynen o tarafsız taraf çok tarafsız olsa bu aileye ağzını açtığı anda küfrü basar, hiç o yolları tepip dayak yiyen aldatılan kadının kapısını çalmazdı. Utanırdı kocanı affet evinize dönün, bak pişman olmuş bir daha yapmaz demeye. Besbelli yüzü de biraz yumuşak bişey, her yere mayın eşeği gibi sürdükleri bir tip. Kendi akrabası ya, yüz yüze bakıyoruz, yarın canıma okurlar yapmazsam diye korkuyor da olabilir.

Yani aradaki yorumları okuya okuya fikrimi değiştirdim. Siz hiç dik, sağlam duruş sergilemiyorsunuz geçmiş olsun şimdiden. Neden karar değişti neden sen geldin diye niye soruyorsunuz "gayet taraflı" X kişiye? Tanımıyor musunuz kocam dediğiniz adamı? Bir de saf saf çocuğu alıp gitmişsiniz, verseydiniz dedeye babaanneye onlar götürseydi görüşe, ya da hiç göndermeseydiniz. Kucağınızdayken ağzınızı burnunuzu kırmış adam, hak ediyor mu çocuk görmeyi?

Maaşı da maaşı, işi de işi...Parçacık fiziği profesörü mü bu yaratık, o hapisten çıkmazsa roket bilimi mi aksayacak? Bir değil iki değil kaçıncı dayak yemenizmiş bu, adamın kaç tane dosyası var. Herkes seferber olmuş elbirliğiyle psikopatı hapisten çıkarmaya çalışıyor, siz de dahil. Çocuk kucağınızda silahı dayar başınıza artık. Keşke Emine Bulut'un kocasını da önceden tutuklayıp çıkartmasalarmış hapisten. Hayatımın en etkili anı iki çocuğumun doğumu derdim ama o kadın üçüncü oldu, asla unutamıyorum.
Çocuk konusunda kızım bensiz hiç bir yere gitmiyor çok ağlıyor ikinci gitme sebebim anlaşmalı boşanmaya ikna edebilirim dusuncesi zaten konuşmak dahi istemedim hemen çıktım

Bi bak bakalım, burda sanki 2 ayrı adam var birbirinden çok farklılar. Hangisi gerçek?
Evet zaten ciddi takintisal ve duygu durum bozukluğu var ama tek düşünmediği bana ne kadar kötülükler yaptığı bu nedenle asla almak istemiyorum sikayetimi bugün daha kararlıyım artik ne olacaksa olsun gerekirse tazminattandq vazgeçer bosanirim anlaşmalı uzamasın diye

Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım 😔
Yorumları okumadım belki yazacaklarımı yazan olmuştur ama öncelikle geçmiş olsun önceki konunuzu okumuştum. Konunuzu okur okumaz aklıma şu geldi kocanız olacak adam pişmanmış gibi yapıp kendini acındırarak dışarı çıkmak için sizi kullanmaya çalışıyor. Şuan mahkum olduğu için iki büklüm miyavlıyor ama dışarı çıkınca içeri girme sebebim sensin deyip sizi öldürmeyeceğinin garantisi var mı? Adam psikopat ve silahlı. Çocuğunuzu seviyorsanız bu adama baba gözü ile bakmayın evladını seven adam karısını sever ailesine sahip çıkar. ilk defa güç sizde ve bu gücü kaybetmeyin şikayetinizi geri almayın derim. Kendiniz ve evladınız için en hayırlısı neyse o olur inşallah Allah yardımcınız olsun 🙏🙏

Ne yazılırsa yazılsın, boşa yazılıyor gibi hissettiriyorsunuz cevaplarınızla. Çok yazık...
Sikayetimi geri almak istemediğimi belirttim bunu yapmak hiç istemiyorum sadece bana gelen teklifi değerlendirmek mantiksiz mi diye düşündüm sizlerin görüşlerini merak ettim hem fikirdeyiz bu defa kararlıyım 1 sonra o duruşmada olacağım hakime bana tüm yaptığı kötülükleri anlatacağım şikayetçi olacagim

Madem o kadar ciddi, versin avukatına vekalet, içerideyken anlaşmalı boşanın, sen de davanı geri çek.
O içeriden çıksın, bak bakalım boşanacak mı!

Evet zaten ciddi takintisal ve duygu durum bozukluğu var ama tek düşünmediği bana ne kadar kötülükler yaptığı bu nedenle asla almak istemiyorum sikayetimi bugün daha kararlıyım artik ne olacaksa olsun gerekirse tazminattandq vazgeçer bosanirim anlaşmalı uzamasın diye
Bak geçen de korkmuştun bilenir diye şikayetini çekmiştin, öldüresiye dayak yedin. Korktukça üstüne geliyor, bunu anlamayacak bir şey yok. Sana senin için yalvarmıyorlar. Oğulları hapse girdi,şimdi de kallavi dava dosyaları olacak, boşanma da dahil. Aklı başında bir kadın bunları görürse yanaşmaz daha ona. Onlar gibisi gelir. Onlar da kendileri gibisini istemiyor, onu ezemezler çünkü.

Bu da 1 yıl önceki mesajınız. Dejavu.
Evet doğru iyi hatirlatma oldu bana benden bulmadigi konular için bile toplumda beni sucluyordu bu kadar aciz adam denmeyecek kadar zavallı acizliğini kapatmak için bile beni kullandı intihar girişimi vardı o zamanda.

Bunu söyledim ama çıkmadan ikna edemeyecekmis anlaşmalı bosanmaya
O adam senin eline kalmış bunu anla artık. Sen olmasan kendi de bir şekilde çıkacak adam bunu şart koşmaz. Kimse senin kapını çalmaz yolları arşınlayıp kimse sana yalvarmaz.

ailem bile maddi manevi teselli desteği yok uzağım onlara tek dedikleri kurtul bu adamdan başka da bir teselli sözleri duyamadım

Gel diyor da ben ayni evde yaşayamam bebegim in düzenini dağıtmam çok hassas bir bebek 2 3 kalmaya gittim çok ağladı yıllardır ayri düzenim var aynı evin içinde yaşayamam kafamın ve ailemin bulunduğu sehire artık dönmek istemiyorum

ikinci evliligimde bitiyo4 diy3 insanlar8n benim hakkımda konuşmalarını bakışlarını görmek beni bunaltacak biliyorum

ağzına geleni söyledi ozaman oğlumun evini boşalt bu şehri terket demeye başladı bende burası hala benim evim gitmeyeceğim dedim

Neden ya neden? Bu sebepler öldürülmekten daha mı iyi anlamıyorum.
Ailemin şehrine dönmek istemiyorum diye kendinizi öldürteceksiniz.
İkinci evliliğim de bitti diye millet konuşacak diye kendinizi öldürteceksiniz.
Kayınpeder bile defol git şehri evi terket demiş inat etmişsiniz.
Eşimin maaşından daha fazla kazanırım kendime güveniyorum diyip bilmediğiniz paikopat kocanın memleketinde yaşamaya inatla devam etmek neden yani.
Çocuğum ailemin evinde çok ağlıyor ne ya. Sanki şu an çok huzurlu mutlu hayat veriyorsunuz travma üstüne travma .
Unutmayın yarın öbür gün başınıza daha ne gelecekse sizin yüzünüzden gelmiş olacak sırf ikinci defa boşanmış olmayım kafasından çıkmadığınız için.Elalem ne der diye diye öldürteceksiniz kendinizi.
Kaçın gidin kendi memleketinize veya başka bir yere. Uzaktan da boşanabilirsiniz isterse uzun sürsün size ne.Siz şu an canınızı kurtarmanız gerek ne evi,ne anlaşmalı boşanması,ne nafakası

Son düzenleme:
Back