• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var

Niye böyle herseyden bu kadar eminsiniz benimle savaşıyorsunuz israrla. açıklamama ragmen. Derdim barışmak olsaydı konuyu buraya tasimazdim ve barışın bosanmayin kismina takilirdim bu adam cezasini çeksin istiyorum diyorum alacağım tazminatı bilr önemsemiyorum diyorum halim hala ne anlatıyor acaba size katibin ruhu neyi duymak istiyorsun canim söyle yardımcı olayım 😊

Siz içinizde bir umut beslemeseniz yok güvenilir yok bilmemne diyip o akrabanın sözüyle adamın ayağına gitmezdiniz. Esas siz kendinizle savaşıyorsunuz.

Zor bir karar, kaygılarınızı ve korkularınızı anlıyorum. Burada fikir istiyorsunuz, ama buradan daha çok duygusal yönden yorumlar çıkar. Aklınızdaki ihtimalleri, hangi kararınız hukuki olarak ne sonuç getirir vs bunları avukatınızla detaylıca konuşmanız en mantıklısı bence. Size kinlenmesinden korkuyorsunuz mesela, hiç fikrim olmadan soruyorum, uzaklaştırma kararı aldırılabiliyor mu çıktıktan sonra? Kendinizi güvene almaya yönelik hangi hamle daha mantıklı, bütün bunlar için kadın desteğinden önce hukuki desteğe ihtiyaç var gibi. Ama tek bir şey söylemek istiyorum, gerçekten pişman olan insan şikayetini geri çek ne istersen yapayım der mi? Gerçekten vicdan azabı çeken insan bunu dile getirir mi?..

Eviniz vs varsa eşiniz sizin ailenizden birisine devir yapsın daha sonra size ne tazminat ödeyecekse hemen ödesin sizde şikayetinizi geri çekin

O zaman çocuğum İçin şikayetimi geri çektim ams evim oldu diyebilirsiniz çalışıyorsanız evi hemen satın çünkü tapu iptal tescil davalarında bu önemli birşey gidip kendinize bir ev alın farklı bir şehirden

Parayı da size kredi çekip versin bir senelik nafakayı peşin olarak eder x kişisi iyi niyetli ise bu söylediklerimi mantıklı bulur

Kırk yilin başı kadina şiddet uygulayan birisi ceza çekiyor onu da çıkarmaya çalışıyosunuz da tabi bilemedim şimdi esinizin huyunu bilmedigimden artık kararı siz vereceksiniz bu konuda empati de yapılmıyor ince bir çizgi düşünüp taşınıp karar verin x kişisi bu arada taraflı eşinizin yanında

Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım 😔
Çıktıktan sonra size zarar verebilir mi? Silah falan diyorsunuz. Ayrıca yaptıklarının cezasını çekmeli bence. Iyi ve çocuğunu düşünen bir baba önce çocuğunun annesine iyi davranacaktı.

Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım 😔
Meslekten atılacagina emin misiniz, memurluktan atılmak kolay değil, silahını alıp masa başı bir işte de devam edebilir

Meslekten atılacagina emin misiniz, memurluktan atılmak kolay değil, silahını alıp masa başı bir işte de devam edebilir
Bakın söyle 3 konudan yargılanacak ve daha önceki davalarda var onlarda etkileyebilir her ihtimal de bu kendisini zora sokacak büyük ihtimal ile çünkü adamın tek soruşturması ben değilim sözde cezaevinde de bile soruşturma açılmış kendisine durmadığı icin yoksa aile ısrarla meslekten atılır gerek yok gel anlasın eline ne geçecek demezdi

Çıktıktan sonra size zarar verebilir mi? Silah falan diyorsunuz. Ayrıca yaptıklarının cezasını çekmeli bence. Iyi ve çocuğunu düşünen bir baba önce çocuğunun annesine iyi davranacaktı.
Bende bunu düşünüyorum zaten kızıma iyi bir baba olsun beklentim hiç kalmadı çünkü en son ki darp i asla unutmayacağım kızım kucağında iken yaptı 2 yaşındaki kızım herseye tanık oldu

Kırk yilin başı kadina şiddet uygulayan birisi ceza çekiyor onu da çıkarmaya çalışıyosunuz da tabi bilemedim şimdi esinizin huyunu bilmedigimden artık kararı siz vereceksiniz bu konuda empati de yapılmıyor ince bir çizgi düşünüp taşınıp karar verin x kişisi bu arada taraflı eşinizin yanında
Soyle ceza cekiyor ama geçici çıkacak sonuçta 2 gun sonra veya en fazla 90 gün sonra avukat öyle söyledi zaten başlıca tutuklanma sebebi polis e diren savcıya sıkıntı çıkarma sürekli taşkınlık vb durumlar tabi bana yaptıkları için de 3 yerden yargılanacak silahla tehdit şiddet ve hakaret

Parayı da size kredi çekip versin bir senelik nafakayı peşin olarak eder x kişisi iyi niyetli ise bu söylediklerimi mantıklı bulur
Bunu teklif etmediler sadece güvenemiyorum dedim sonra vazgececkler geçen hafta avukatım avukatına teklif etmiş görüşmüş eşimle hiç bir şartla benden bisey alamayacak vermeyeceğim demiş bugün neden karar değişti sen devreye girdin dedim x kişiye dolduruşa gelmiş beni dinler dedi sana kefilim dedi ama güvenemiyorum tabiki de

Bugun ki cezaevi gorusmesinde ağladığını özür dileğini defalarca pişman oldugunu gördüm gözlerimle hatta aynisinin beteri yaşatılmis cezaevinde 23 gundur cekmedigi gormedigi eziyet kalmamis ama ben inanmıyorum içimden ona acımak bile kendime büyük küfür gibi geliyor kendime kızıyorum en ufak vicdan yaptığımda.

Cezaevinde karısını dövüp giren adama mahkumlar eziyet etmez. Söylemiştir bi yalan, atmıştır iftira size, sırtını sıvazlarlar daha da. İnfaz koruma memurları zaten karışmaz. Acıtasyon yapıyor

Görüşmeye giderek yanlış yapmışsın duruşmada ilk kullanacağı şey bu olacak. Cezaevi kayıtlarından da bakabilirsiniz biz barıştık beni görmeye geldi diyecek ya da ben madem o kadar kötüyüm beni neden görmeye gelsin diye örnek verecek. Yanlış adımlar atıyorsunuz. Kimseye güvenmemeniz gerekir. Şikayetinizden de asla vazgeçmeyin.

O zaman çocuğum İçin şikayetimi geri çektim ams evim oldu diyebilirsiniz çalışıyorsanız evi hemen satın çünkü tapu iptal tescil davalarında bu önemli birşey gidip kendinize bir ev alın farklı bir şehirden
Evi var oturduğum ama bekar iken almış bunda hak iddia edemiyorum evi bana vermezler eminim teklif bile etmiyorum cirkinlesmesinler diye bir arabası var 600 değerinde 100 bini de borç olan onu vermeyi teklif ettiler ama oda sikayetten sonra birde şöyle bir durum var çekişmeli de bu kadarin yarısını bile alamiyormusum ne kadar doğru bilmiyorum benim avukatım da tam konuşamıyor bu konuda

Bence geri almayin sikayetinizi,su anda kozlar sizin elinizde.Sozlerini tutmazlar ve intikam alirlar.Polis olarak gorev yapmasi tehlikeli.Elimde silah var diye vatandasa eziyet ediyordur.Size siddet uygularken o vicdan yapmadi,kendini Cok guclu goruyordu kendinden zayif birini olduresiye doverken.Timsah gozyaslarina kanmayin,bu durusmada affetmeyin,bekleyin.Tazminat alin,cezasini ceksin.

Bakın söyle 3 konudan yargılanacak ve daha önceki davalarda var onlarda etkileyebilir her ihtimal de bu kendisini zora sokacak büyük ihtimal ile çünkü adamın tek soruşturması ben değilim sözde cezaevinde de bile soruşturma açılmış kendisine durmadığı icin yoksa aile ısrarla meslekten atılır gerek yok gel anlasın eline ne geçecek demezdi
Bem şimdi eski konuklarınıza baktım. Hatta çoğunu açıp okumadım bile ama siz 1-1,5 yıl öncede kesin boşanacakmis gibi yazmışsınız ama görünen o ki affetmissiniz. Yine affedecekmissiniz gibi geldi.
O zaman da meslekten men edilecek demişsiniz ya da arkasına sığınmışsiniz şimdi de men edilecek diyorsunuz. Adam sizi aldatmış, şiddet göstermiş. Üzerine sizin farklı erkeklerle ilişkiniz var diye iftira atmış.
Atılırsa atılsin meslekten zaten işiniz varmış, iyi kazanıyormussunuz. Tabi ki nafaka, tazminat hakkınız ama maddi olarak sıkıntıniz yok.

Ben sizin affetmek istediğinizi , düşündüm.
Bu forumda bir kişiye bile boşan yazmadım diye hatırlıyorum, ama siz barisirsaniz sonunuz 3 sayfa haberlerine dönecek gibi

Cezaevinde karısını dövüp giren adama mahkumlar eziyet etmez. Söylemiştir bi yalan, atmıştır iftira size, sırtını sıvazlarlar daha da. İnfaz koruma memurları zaten karışmaz. Acıtasyon yapıyor
Ben bilmem bu işleri kesin taşkınlık problem çıkarıyordur ondan dayak yiyor olabilir mi

Back