İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var

Çok mantıklı bu duruşmada zaten almak istemiyorum sikayetimi ve sonrasında da düşünmüyorum. Bugun bana burda çok eziyet görüyorum aileme sakın anlatma üzülmesinler dediğimde soka girdim hiç kendini suçlamiyor adam bunları unutmayacagim vs yapıyor birde ailesini düşünüyor hala ben bu yasadiklarin sana bisey hatırlatıyor mu dediğimde konuyu değiştirdi düşünün ve kendine iyilik yap çıktığında git tedavi ol dediğimde böyle konuşma lütfen yaptı bana yani psikolojik sorunlarının oldugunu hala kabul etmiyor

Ben bilmem bu işleri kesin taşkınlık problem çıkarıyordur ondan dayak yiyor olabilir mi

Dediğiniz gibi artistlik yapıyorsa tabii diğer mahkumlarla sorun yaşar, sonuçta içeridekiler de vurdulu kırdılı tipler, onda da zaten öyle bir şey olsa avukatı aracılığıyla koğuşunu değiştirir. Hiç inanmayın ağlayıp zırlamalarına. Eski konularınıza baktım da biraz, o adama da, ailesine de müstahak. Mesleği neydi? Çıktığında yapabilir mi?

Allah im korusun bakın ozaman ilk olay ve boşanma surecindeydim ve intihar eşiğinden döndüğünü ogrendim kendisi söylemedi hani söylese yalan söylüyor derdim sonra pişman olduğunu söyleyip çok peşime düştü aile ve çevrede psikolojik sorunlari var ondan böyle yapıyor tedavi olacak düzelecek demeye başlayınca acaba mi dedim ki aldatma olayı birdaha olmadı eski olaylardan 2 ay öncesine kadar beraat etmeden önce de çok iyiydi son olayda zaten kesin bitirme kararı aldım yani verilmiş başka şansı kalmadı emin olabilirsiniz zaten hata yaptığımı da belirttim

Polis meslegi

X kişisi çok düzgün bir insan olsa, şiddet gösteren adamın avukatlığını yapmaz, kızım ben senin arkandayım sakin şikayetini çekme cezasını çeksin der. Şunun aksini söyleyecek bir tane düzgün insan yoktur. İnsan kendi çocuğu olmadığı sürece böyle bir şeyi destekliyorsa kendisi de pek saygıdeğer güvenilir değildir.

E zaten sizin darp raporunuz var ki içeri alındı, şikayetinizi çekseniz de açığa alırlar ki yani ben öyle biliyorum. Boşanmaya sunarsanız evli kadınla mesajlaşması da sıkıntı yaratır. Boşverin, öyle de böyle nanay onun mesleğe dönüşü bence. Hiç taviz vermeyin, x kişi de siz onca acıyı çekerken arayıp sorsaymış, vicdan yaptırmalarına izin vermeyin

Bence avukatınızi değiştirin
Gerçek bir boşanma avukatı bulun
Tam konuşamamak nedir ?
Kimseye güvenmeyin benim sozumu dinler diyen x kişisi bu zamana kadar nerdeydi
Önceki şiddetlerde neden müdahale etmedi

Siz avukatınızı değiştirin, şikayetinizi çektikten sonra arabayı verecekleri garanti değil ki. 3 ay ve üstünde hapis cezası memurluktan men edilir. (Yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltsin.) avukatınız da en fazla 90 gün yatar demiş, ha 2 gün yatmış ha 89 gün farketmez. Sürtsün burnu

Düzeltme: 1 yılmış

Neden ki öyle yapabilir
anlaşmalı boşanma kararı kesinleşene kadar her aşamada anlaşmalı olarak sürece devam etmekten vazgeçebilir, karara karşı istinaf kanun yoluna başvurabilir. Alacağı kağıdın bir anlamı yok öyle bir kağıt aldım diye karşı taraf lehine işlemler yapmasın ve bırakalım hukuki akılları bu işi bilen avukatı versin.

x o kadar kefilse size bi senet imzalasın. Esinizden alamazsaniz ondam alirsinız. Hey allahım bos konusan ne çok insan var. Bir de esinizin babası ablası slan da igrenc insanlar. O il onlarin memleketi ise taşinın iş durumunuz müsaitse. Gerci bekarken aldigi eve de aile serhi koydurup oturmaya devam edebilirsiniz

Bunlar için vijdan yapmayın da daha cok sinirlenip başka şeyler yapmasın içerden her şekilde çıkacak avukatinizla gidip konuşun derim ben bosansin yoluna baksın kabul eder mi huyu nasıldır

Çok zor bir durum. İşten atılırsa gözünü karartıp sizi öldürme ihtimali beni korkutuyor mesela. Madem evi var, evi ve aylık 8000-9000 nafakayı vermek koşuluyla şikayeti çekerdim belki. Yani ne bileyim, böyle biri dışarda olmasa iyi ama maalesef içerde de durdurmuyorlar ki. Hemen çıkıyor bunlar, beni işten atılırsa yapacakları korkuturdu sanırım. Allah yardımcınız olsun.

CezSını çeksin işten atılsın kendi hayatıyla uğraşsın. Sen onu ordan çıkarırsan, elinde yetkisi ve beylik tabancası durduğu müddetçe her saniye tetikte olmaz mısın? Madem bir şey istemiyorsun bırak cezasını çeksin. Çekişmeli boşanırsan da hapse düşmüş adamı mu haklı bulurlar kafasına silah dayanmış kadınj mı? Sen kendini kurtarmaya bak, düzgün bir avukat bul. Evlenmeden önce alınmış bile olsa sana hak vermeseler çocuğuna verirler herhalde. X dediğin seni o adamla evli bırakmak istemiş ona nasıl güvenirsin, sen değilsin derdi. Sen gibi gösterip adamı ordan çıkaracaklar. Sana ne olursa umurlarında olmaz. Başka şehire taşınırsınız demiş şaka gibi sanki adam şehre göre sinir yapan biri.
Sen çocuk olsan anneni döven adamla aynı evde durmak ister misin? Yarın onun kafasına silah dayamayacağını nerden bildin? Yok mu çocuğunu mocuğunu öldürüp sonra intihar eden tipler?

Eline fırsat geçmişken anlaşmalı boşan ve mal mülk varsa üzerine al kurtul, bedavaya boşama sakın, iyi bir tazminat al...

Evet bende sikayetimden vazgeçmek istemiyorum zaten içimden gelmiyor ne olursa olsun cezasıni ceksin az yada çok ama ömür boyu pişman olmuyum kendime nasıl bunu yaptım diye
Offf çok safsınız çok, adam sizi kandırıyor, boşan ve donuna kadar al , akıllı ol...

Yakin zamanda siddet gormus biri olarak söylüyorum disari cikmaya korkuyorum markete giderken korkar mi bi insan korkuyorum onu görmekden karsilasmakdan korkuyorum zorunlu olmadikca disari cikamiyorum.Markete gittigimdede surekli arkama bakiyorum.Ben esimin bana bunu yapabilecegini asla dusunmezdim vuramazdi bana kiyamazdi cünkü ama yapti.Simdi diyorumki hadi daha kötüsünü yaparsa

Ay kesinlikle kabul etmeyin. Bu yapılanların çocuğunuza yapıldığını düşünün. Bunu yapanı ne olursa olsun, sizinle kim konuşursa konuşsun affedebilir miydiniz ? Tabii ki hayır. Kendinize yapılanı da affetmeyin lütfen. Emin olun adam içerden çıktığı gibi sizin başınıza bela olacak. Önce affettirmeye çalışacak sonra tekrar aynı pislikleri yapmaya başlayacak. Kurtarın kendinizi. Çocuğunuza kendiniz yetersiniz zaten karısını döven adam çocuğuna nafaka verir mi sanmam insanlıktan nasibini alsın önce

Tavuk poposu tövbe tutmaz. cezaevinde yaşadığı sıkıntılar yüzünden sizden. Af diliyor olabilir bence tekrar tekrar düşünün pek samimi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…