Çok mantıklı bu duruşmada zaten almak istemiyorum sikayetimi ve sonrasında da düşünmüyorum. Bugun bana burda çok eziyet görüyorum aileme sakın anlatma üzülmesinler dediğimde soka girdim hiç kendini suçlamiyor adam bunları unutmayacagim vs yapıyor birde ailesini düşünüyor hala ben bu yasadiklarin sana bisey hatırlatıyor mu dediğimde konuyu değiştirdi düşünün ve kendine iyilik yap çıktığında git tedavi ol dediğimde böyle konuşma lütfen yaptı bana yani psikolojik sorunlarının oldugunu hala kabul etmiyorBence geri almayin sikayetinizi,su anda kozlar sizin elinizde.Sozlerini tutmazlar ve intikam alirlar.Polis olarak gorev yapmasi tehlikeli.Elimde silah var diye vatandasa eziyet ediyordur.Size siddet uygularken o vicdan yapmadi,kendini Cok guclu goruyordu kendinden zayif birini olduresiye doverken.Timsah gozyaslarina kanmayin,bu durusmada affetmeyin,bekleyin.Tazminat alin,cezasini ceksin.
Ben bilmem bu işleri kesin taşkınlık problem çıkarıyordur ondan dayak yiyor olabilir mi
Allah im korusun bakın ozaman ilk olay ve boşanma surecindeydim ve intihar eşiğinden döndüğünü ogrendim kendisi söylemedi hani söylese yalan söylüyor derdim sonra pişman olduğunu söyleyip çok peşime düştü aile ve çevrede psikolojik sorunlari var ondan böyle yapıyor tedavi olacak düzelecek demeye başlayınca acaba mi dedim ki aldatma olayı birdaha olmadı eski olaylardan 2 ay öncesine kadar beraat etmeden önce de çok iyiydi son olayda zaten kesin bitirme kararı aldım yani verilmiş başka şansı kalmadı emin olabilirsiniz zaten hata yaptığımı da belirttimBem şimdi eski konuklarınıza baktım. Hatta çoğunu açıp okumadım bile ama siz 1-1,5 yıl öncede kesin boşanacakmis gibi yazmışsınız ama görünen o ki affetmissiniz. Yine affedecekmissiniz gibi geldi.
O zaman da meslekten men edilecek demişsiniz ya da arkasına sığınmışsiniz şimdi de men edilecek diyorsunuz. Adam sizi aldatmış, şiddet göstermiş. Üzerine sizin farklı erkeklerle ilişkiniz var diye iftira atmış.
Atılırsa atılsin meslekten zaten işiniz varmış, iyi kazanıyormussunuz. Tabi ki nafaka, tazminat hakkınız ama maddi olarak sıkıntıniz yok.
Ben sizin affetmek istediğinizi , düşündüm.
Bu forumda bir kişiye bile boşan yazmadım diye hatırlıyorum, ama siz barisirsaniz sonunuz 3 sayfa haberlerine dönecek gibi
Polis meslegiDediğiniz gibi artistlik yapıyorsa tabii diğer mahkumlarla sorun yaşar, sonuçta içeridekiler de vurdulu kırdılı tipler, onda da zaten öyle bir şey olsa avukatı aracılığıyla koğuşunu değiştirir. Hiç inanmayın ağlayıp zırlamalarına. Eski konularınıza baktım da biraz, o adama da, ailesine de müstahak. Mesleği neydi? Çıktığında yapabilir mi?
Bak bu konuda çok haklısınSen o herifi ordan çıkar da gör gününü. Ömrü billah korkmaz senden. Kendi bir şekilde çıkarsa bilir ki sana dokunursa yanar. Ama sen git elinle çıkart. Belan eksik kalmış senin, onu bulmadan rahat etmeyeceksin.
Polis meslegi
Bence avukatınızi değiştirinEvi var oturduğum ama bekar iken almış bunda hak iddia edemiyorum evi bana vermezler eminim teklif bile etmiyorum cirkinlesmesinler diye bir arabası var 600 değerinde 100 bini de borç olan onu vermeyi teklif ettiler ama oda sikayetten sonra birde şöyle bir durum var çekişmeli de bu kadarin yarısını bile alamiyormusum ne kadar doğru bilmiyorum benim avukatım da tam konuşamıyor bu konuda
Evi var oturduğum ama bekar iken almış bunda hak iddia edemiyorum evi bana vermezler eminim teklif bile etmiyorum cirkinlesmesinler diye bir arabası var 600 değerinde 100 bini de borç olan onu vermeyi teklif ettiler ama oda sikayetten sonra birde şöyle bir durum var çekişmeli de bu kadarin yarısını bile alamiyormusum ne kadar doğru bilmiyorum benim avukatım da tam konuşamıyor bu konuda
anlaşmalı boşanma kararı kesinleşene kadar her aşamada anlaşmalı olarak sürece devam etmekten vazgeçebilir, karara karşı istinaf kanun yoluna başvurabilir. Alacağı kağıdın bir anlamı yok öyle bir kağıt aldım diye karşı taraf lehine işlemler yapmasın ve bırakalım hukuki akılları bu işi bilen avukatı versin.Neden ki öyle yapabilir
x o kadar kefilse size bi senet imzalasın. Esinizden alamazsaniz ondam alirsinız. Hey allahım bos konusan ne çok insan var. Bir de esinizin babası ablası slan da igrenc insanlar. O il onlarin memleketi ise taşinın iş durumunuz müsaitse. Gerci bekarken aldigi eve de aile serhi koydurup oturmaya devam edebilirsinizBunu teklif etmediler sadece güvenemiyorum dedim sonra vazgececkler geçen hafta avukatım avukatına teklif etmiş görüşmüş eşimle hiç bir şartla benden bisey alamayacak vermeyeceğim demiş bugün neden karar değişti sen devreye girdin dedim x kişiye dolduruşa gelmiş beni dinler dedi sana kefilim dedi ama güvenemiyorum tabiki de
Bunlar için vijdan yapmayın da daha cok sinirlenip başka şeyler yapmasın içerden her şekilde çıkacak avukatinizla gidip konuşun derim ben bosansin yoluna baksın kabul eder mi huyu nasıldırSoyle ceza cekiyor ama geçici çıkacak sonuçta 2 gun sonra veya en fazla 90 gün sonra avukat öyle söyledi zaten başlıca tutuklanma sebebi polis e diren savcıya sıkıntı çıkarma sürekli taşkınlık vb durumlar tabi bana yaptıkları için de 3 yerden yargılanacak silahla tehdit şiddet ve hakaret
Eline fırsat geçmişken anlaşmalı boşan ve mal mülk varsa üzerine al kurtul, bedavaya boşama sakın, iyi bir tazminat al...Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
Offf çok safsınız çok, adam sizi kandırıyor, boşan ve donuna kadar al , akıllı ol...Evet bende sikayetimden vazgeçmek istemiyorum zaten içimden gelmiyor ne olursa olsun cezasıni ceksin az yada çok ama ömür boyu pişman olmuyum kendime nasıl bunu yaptım diye
Tavuk poposu tövbe tutmaz. cezaevinde yaşadığı sıkıntılar yüzünden sizden. Af diliyor olabilir bence tekrar tekrar düşünün pek samimi gelmiyorArkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?