Şuna inanıyorum evet orda dayak yemiş olması kesin çünkü yapısı sorunlu psikolojik hasta bu insan eğer sorun çıkarmış ise dovulmustur inanırım ama durup dururken değildir kendi sözü tabi inandırıcı değil kızına ağlamış diye dayak yemiş ben buna inanmıyorum tabiki deAnnesi babası demiş ya hani dayak yiyor falan diye sen de durur musun inanmışsın tabi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi hersey36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
Bu dediklerinizin garantisini kim verdi size ihtimallerden gidiyorsunuz belli ki aynı şiddeti yaşama ihtimaliniz yüksek çıkınca.bu adam değişmez hatta daha beter olur.şikayetinizi almayın kendinizi de bahanelerle kandırmayın x kişisi şöyle dedi diyerekten.Şimdi sikayetimi geri alma karşılığında anlaşmalı istediğim tazminatı kabul etme durumu var
İkincisi mesleğinden olmayınca kızıma nafaka almada zorluk cekmeyecegim
Ve son aşamada mesleğinden olup bana sonrasında daha çok sarmama durumu var
Ama bu 3 mantıklı durumda beni ikna etmiyor sanki kendime büyük bir kötülük edeceğim o cezasini cekmezse ama bir yanımda hata mı yapıyorum dedirtiyor sorun burda zaten karar veremedim sadece 2 günüm var hangisi bana daha fayda ve kâr sağlar durumu
Annesi babası demedi avukatım souledi bugünde kendisi söyledi hatta cezaevinde bile soruşturma başlatılmış kendisi içinAnnesi babası demiş ya hani dayak yiyor falan diye sen de durur musun inanmışsın tabi.
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.664
- 548
Sen o herifi ordan çıkar da gör gününü. Ömrü billah korkmaz senden. Kendi bir şekilde çıkarsa bilir ki sana dokunursa yanar. Ama sen git elinle çıkart. Belan eksik kalmış senin, onu bulmadan rahat etmeyeceksin.Şuna inanıyorum evet orda dayak yemiş olması kesin çünkü yapısı sorunlu psikolojik hasta bu insan eğer sorun çıkarmış ise dovulmustur inanırım ama durup dururken değildir kendi sözü tabi inandırıcı değil kızına ağlamış diye dayak yemiş ben buna inanmıyorum tabiki de
- 29 Mayıs 2021
- 13.505
- 87.576
- 548
- 36
Aynen öyle.Zaten bu insanların ağzından çıkan her şeye inanmaya dünden hazır baksana. Bişey deseler de ikna olsam diye can atıyor.
Görüşmeye gitmesi bile çok gereksiz.
Adamın elinde olup gitmekten sin anda kurtulmuşsun, ayağına görüşme gidiyorsun.
Ne için olduğu belli.
- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
Sikayetinizi geri çekmeyin.Ciktigi gibi rahat bırakmaz.Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
Evet almak istemiyorum sikayetimi zaten ama uzun süre zaten kalmayacak cezaevinde bu dava en fazla bu adami mesleğinden edecek yani ileride bana yapmak istediği kötülüğü şiddeti vs engellemeyecek düzelmez ise psikolojisi.Bu dediklerinizin garantisini kim verdi size ihtimallerden gidiyorsunuz belli ki aynı şiddeti yaşama ihtimaliniz yüksek çıkınca.bu adam değişmez hatta daha beter olur.şikayetinizi almayın kendinizi de bahanelerle kandırmayın x kişisi şöyle dedi diyerekten.
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.664
- 548
Hala son bir umut bekliyor. Belki bu sefer akıllandı. Belki bu sefer olacak. Belkiler götürür insanı bu hayatta.Aynen öyle.
Ne için olduğu belli.
Yuzyuze gorusme değildi telefonla camdan gorusme yaptık ki ben bugüne kadar kabul etmedim anlaşmalı boşanma ikna edebilirsin denildi diye gittim kızım da bensiz durmadigindan birlikte gitmek zorundaydım zaten.Aynen öyle.
Ne için olduğu belli.
- 18 Mart 2015
- 2.647
- 4.880
- 133
Birincisi şikayetini geri çeksen de ceza almasına engel olamazsın.Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
İkincisi cezaevi ziyaretine gitmen hatalı olmuş. Kötü ihtimalle çekişmeli dava açsan adamı cezaevindeyken ziyaret ettiğin belli olacak karşı taraf bu yönde savunma sunarsa. Yargıtayın başı durumlarda cezaevi ziyaretini af olarak değerlendirdiği kararları var.
İşin manevi yönüne gelecek olursak da, sana şiddet uygulamış bir de ziyaretine gitmişsin. Bence konuşacak bir şey yok. Ya şikayetçisin ya değilsin. Ya anlaşmalı boşanır ya çekişmeli. Bir şekilde haberleşeceğin kişiler varken neden seni döven adamın yanına gidersin ki?
Düzelmez zaten bunları size şiddet uygulamadan düşünecekti.mesleğinden de olmaz bence hiç almayın şikayetinizi.Evet almak istemiyorum sikayetimi zaten ama uzun süre zaten kalmayacak cezaevinde bu dava en fazla bu adami mesleğinden edecek yani ileride bana yapmak istediği kötülüğü şiddeti vs engellemeyecek düzelmez ise psikolojisi.
- 29 Mayıs 2021
- 13.505
- 87.576
- 548
- 36
Niye anlaşacaksınız yahu neden yani?Yuzyuze gorusme değildi telefonla camdan gorusme yaptık ki ben bugüne kadar kabul etmedim anlaşmalı boşanma ikna edebilirsin denildi diye gittim kızım da bensiz durmadigindan birlikte gitmek zorundaydım zaten.
Kızıyla da görüşmesin, zorunlu mu? Eşine öldüresiye şiddet uygulayan kocaya çocuk göstermek sart mi?
Yasal olarak mecburiyse bile sizin tek kelime etmemeniz gerekirdi.
Avukat tutun x kişisi,y kişisi kimseyle muhatap olmayın.
Sizin derdiniz başka bence malesef.
Aslaaa bakin ben son umutları icimde kalan ukteleri bitirdim. yaşadığım son olaylar sıkıntılar bana tüm gerçekleri gösterdi zaten pişman olduğumu keşke başında hiç şans vermeseydim diye söyledim Size inanın buna. ben artık yakamı kurtarmak önüme bakmak istiyorum. bu 25 gün içinde onun bana hiç ulaşamamış olması ne kadar rahat olduğumu hayata dondugumu ispatladı.Hala son bir umut bekliyor. Belki bu sefer akıllandı. Belki bu sefer olacak. Belkiler götürür insanı bu hayatta.
Almayacağım aksini düşünemiyorum ikna olamıyorum maalesefDüzelmez zaten bunları size şiddet uygulamadan düşünecekti.mesleğinden de olmaz bence hiç almayın şikayetinizi.
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.664
- 548
Dilin başka söylüyor hâlin başka. Yorma kendini.Aslaaa bakin ben son umutları icimde kalan ukteleri bitirdim. yaşadığım son olaylar sıkıntılar bana tüm gerçekleri gösterdi zaten pişman olduğumu keşke başında hiç şans vermeseydim diye söyledim Size inanın buna. ben artık yakamı kurtarmak önüme bakmak istiyorum. bu 25 gün içinde onun bana hiç ulaşamamış olması ne kadar rahat olduğumu hayata dondugumu ispatladı.
Düşündüğünüz gibi değil inanın kimseyle zaten muhatap olmuyordum avukatım var ilgileniyor avukatımin onayını da aldım görüşmeye giderken ve avukatım tazminat teklifi mantıklı kabul edilebilir dedi size kalmış dedi bende parayı bosverip cezasini çeksin istiyorum ama sonrasında hata yapmış mı olurum diye düşündüm hepsi bu sonraNiye anlaşacaksınız yahu neden yani?
Kızıyla da görüşmesin, zorunlu mu? Eşine öldüresiye şiddet uygulayan kocaya çocuk göstermek sart mi?
Yasal olarak mecburiyse bile sizin tek kelime etmemeniz gerekirdi.
Avukat tutun x kişisi,y kişisi kimseyle muhatap olmayın.
Sizin derdiniz başka bence malesef.
Fikirlerinize ihtiyaç duydum
Niye böyle herseyden bu kadar eminsiniz benimle savaşıyorsunuz israrla. açıklamama ragmen. Derdim barışmak olsaydı konuyu buraya tasimazdim ve barışın bosanmayin kismina takilirdim bu adam cezasini çeksin istiyorum diyorum alacağım tazminatı bilr önemsemiyorum diyorum halim hala ne anlatıyor acaba size katibin ruhu neyi duymak istiyorsun canim söyle yardımcı olayımDilin başka söylüyor hâlin başka. Yorma kendini.
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.664
- 548
Ben bir şey duymak istemiyorum. Bunlara güvenip anlaşmalıya razı gelme. Vazgeçer son anda, sen bu herifi çıkardığınla kalırsın. Ağızlarından çıkan her lafa da güvenme.Niye böyle herseyden bu kadar eminsiniz benimle savaşıyorsunuz israrla. açıklamama ragmen. Derdim barışmak olsaydı konuyu buraya tasimazdim ve barışın bosanmayin kismina takilirdim bu adam cezasini çeksin istiyorum diyorum alacağım tazminatı bilr önemsemiyorum diyorum halim hala ne anlatıyor acaba size katibin ruhu neyi duymak istiyorsun canim söyle yardımcı olayım
- 29 Mayıs 2021
- 13.505
- 87.576
- 548
- 36
Anlaşmalı bile olacaksa, bunu avukatiniz aracılığıyla yapın, kimseyle muhatap olmayın. X kişi,Y kişisi değil kitabına göre anlaşmalı olsun olacaksa.Düşündüğünüz gibi değil inanın kimseyle zaten muhatap olmuyordum avukatım var ilgileniyor avukatımin onayını da aldım görüşmeye giderken ve avukatım tazminat teklifi mantıklı kabul edilebilir dedi size kalmış dedi bende parayı bosverip cezasini çeksin istiyorum ama sonrasında hata yapmış mı olurum diye düşündüm hepsi bu sonra
Fikirlerinize ihtiyaç duydum
Normalde o şiddete asla anlaşmalı olmamalı ama sizde çekişmeliyle uğraşacak güç yok gibi duruyor. Yanlış yerde pes edeceğinize baştan o yolu seçebilirsiniz ama eşle ne olursa olsun görüşmeyin. İnsanın sesini duymaya tahammülü olmaz, olmamalı.