Evet bende sikayetimden vazgeçmek istemiyorum zaten içimden gelmiyor ne olursa olsun cezasıni ceksin az yada çok ama ömür boyu pişman olmuyum kendime nasıl bunu yaptım diyeYalanin da böylesi. Valla korkulur bu adamdan. Sizi saf salak saniyor herhalde. Bence darp konunuzu acın okuyun. Kapiya gelen polislere bile şov yaptmis dovdum diye. Bu dosyadan sikayetinizden vazgecmeniz cok cok hata olur. Az yatari demissiniz az olsun. En azindan yasalar kötu dersiniz kendi elimle disari çıkarttım demezsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi hersey36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2015
- 6.057
- 19.032
- 448
ben guvenmem x kisinin dedigini yapacagi ne malum elinizdeki en buyuk kozu kaptirmayinOnun sözünü aldım x kisi kesin tutacağım o sozu o tutmasa da ben tutacagim bu sozu her turlu senin istedigin olacak denildi ama o ihtimal var bende bunu söyledim güvenemiyorum dedim
Öyle olmuyor maalesef dovuldugu gerçek inanırım bunu cokkez duydum ailesindende ama bunun nedeni taşkınlık problem çıkarması hatta sunu söyledi bana burda da sorusturma açıldı belli ki orda da problemli bir insan olduğunu kanıtlıyor bu durumuAdam polis, yarın çıkar görevine döner canımıza okur diye kimse ilişmez ona orda.
Yooo ben bunu konustum başında söyledim zaten asla söylediklerimin yalan olduğunu söylemeyeceğim alırken şikayetimi gerçeği söyleyip ama affettiğimi pişman olduğunu şikayetçi olmayacağımi belirtecegim sadece gerisi kamu davasında artık ama kamuda meslekten atılma durumu yokmuşSiz bu işleri çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz? Şikeyet et çek, et çek. Yahu siz daha önce de şiddete uğrayıp şikayetinizi geri çektiğiniz için hakkınızda iftiradan soruşturma açılmadı mı? Yine çekerseniz yine açılacak. İki tane ceza dosyanız olacak. Adamın yerine siz mi yatmak istiyosunuz?
- 9 Temmuz 2021
- 2.950
- 5.527
- 108
- 29
Siddet oldugu icin cekismeli surmezTutuklanmışsa neden anlaşmalı boşanmanın üzerinde duruyorsunuz ki? Size uyguladığı şiddet yüzünden hakkında dava açılan ve ceza alan birisi sizi hayır boşanmıyorum deyip süründürebiliyor mu?
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Konularını okudum keşke aldatıldığında bıraksaydın ... Benim eşim komiser sana şöyle söyleyim mesleğini felan bırak adamın ailesi belalı yani icerd4 yatarken ailesi rahatsiz edecek cikR diye ,çıkarsan sürekli meslegiyle tehdit edersin gözü kara mı nasıl bisey bilmiyorum. Kendin karar ver kimseye danisma.
Çıkar yada çıkarma diyemem her yönden pis bir iş.
Çıkar yada çıkarma diyemem her yönden pis bir iş.
- 9 Temmuz 2021
- 2.950
- 5.527
- 108
- 29
- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
Yav saçmalama. Sakın kabul etme. Adam çocuk tecavüzcüsü mü? Şiddet neden görsün? Hadi gördü diyelim belki laf kavgası oldu, karşılıklı şiddet gösterildi. Her şey olabilir.
Silah var diyorsun, bir cinnet bir sinir anında Allah korusun çok feci şeyler yaşanır. Madem evladını düşünüyordu, evladının anasına bunları yapar mı? Ya sen aldığın darbeyle beyin kanaması geçirsen ya felç kalsın, ya da Allah korusun ölsen o zavallı çocuk ne olacaktı? O çok bilmiş X kişisi mi sahip çıkacaktı?
Sen şikayetini geri çektin ve boşandın. Eee 3 aya bu adam yeniden evlense, nafakayı azaltsa ne olacak? Sen çocukla baş başa, beyefendi keyfinde. Olmaz öyle şey. Hakkını koru.
Konu sahibi bunu anlamıyor, anlayamıyor.
- 28 Kasım 2010
- 41.694
- 138.197
- 798
Şimdi sikayetimi geri alma karşılığında anlaşmalı istediğim tazminatı kabul etme durumu varKuzum bak kimse hapishanedeki polise öyle kolay kolay dokunmaz. Kan alırlar ondan. Bu adamı affetsen, mesleğe geri dönse hep elinin altında silah olacak, bir cinnete bir minik kavgaya bakar her şey. Üstelik affettiğin an seni ezdikçe ezecek, kolay lokma görecek.
İkincisi mesleğinden olmayınca kızıma nafaka almada zorluk cekmeyecegim
Ve son aşamada mesleğinden olup bana sonrasında daha çok sarmama durumu var
Ama bu 3 mantıklı durumda beni ikna etmiyor sanki kendime büyük bir kötülük edeceğim o cezasini cekmezse ama bir yanımda hata mı yapıyorum dedirtiyor sorun burda zaten karar veremedim sadece 2 günüm var hangisi bana daha fayda ve kâr sağlar durumu
- 31 Ekim 2022
- 1.552
- 5.582
- 88
- 25
Maalesef bende farkettim konu sahibi durumu anlayamıyor. Her söylenene inanıyor, anlaşmalı boşanma konusunda bile x den söz aldım, eşim sözünü tutmasa bile o tutacak diyor... Ben çok üzüldüm konu sahibineKonu sahibi bunu anlamıyor, anlayamıyor.
Eşini dövdü diye adam mesleğinden atılmasını diye kırk takla atıyorlar şikayeti çeksin konu sahibi diye, ama gardiyan tutuklu dövmüş hiç düşünmeden öyle mi? Konu sahibi de inanıyor buna... Gerçekten üzücü...
Anlıyorum bunda bir problem yok sadece hata mı yapmis olurum emin değilim basima daha çok mu iş acarim bilmiyorum çok kaygılı ve kararsız kaldım bana kalırsa para umurumda değil cezasini çeksin işte çekişmeli boşanma süreci ceza mahkeme süreci ailenin ve kendisinin ceza aldıktan sonra üzerime gelme sıkıntısı bunlar düşündürüyor sadeceKonu sahibi bunu anlamıyor, anlayamıyor.
- 8 Ocak 2015
- 6.057
- 19.032
- 448
konu sahibi peki sonrasinda gercekten meslegi icin seni rahatsiz etmez mi ben senin icin cok endiselendim bundan sonra senin guvende olman lazimŞimdi sikayetimi geri alma karşılığında anlaşmalı istediğim tazminatı kabul etme durumu var
İkincisi mesleğinden olmayınca kızıma nafaka almada zorluk cekmeyecegim
Ve son aşamada mesleğinden olup bana sonrasında daha çok sarmama durumu var
Ama bu 3 mantıklı durumda beni ikna etmiyor sanki kendime büyük bir kötülük edeceğim o cezasini cekmezse ama bir yanımda hata mı yapıyorum dedirtiyor sorun burda zaten karar veremedim sadece 2 günüm var hangisi bana daha fayda ve kâr sağlar durumu
- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.449
- 113
- 20 Ekim 2018
- 2.325
- 3.697
- 133
Anlaşmalı boşanma için kağıt imzalasin hiçbir şekilde davamdan vazgeçmeye cegim anlaşmalı boşanmak istiyorum temyiz yolu kapalı diye imza alması gerekirDediklerinize katılmakla birlikte olayın başka olduğunu düşünüyorum. Meşhur X kişisi duruşmaya 2 gün kalıncaya kadar neredeymiş?
Bence şikayeti geri çektirip adamı hasarsız kurtaracaklar, sonra da anlaşmalı boşanmaktan vazgeçtik diyecekler. ( Zaten boşanmayı istemiyorlar, düzelir, tayin alıp başka yere gidin vs denmiş ilk)
Bakın anlamadiniz ben cezaevinde dovulmesine problem yasamasina üzülmüyorum hatta yaşattıklarını yaşıyor iyi oluyor diyorum zaten çıkacak eşim bu duruşmadan denildi büyük bir ceza almayacak bu davadan sonuçta adam oldurmemis teşebbüs etmiş olmak suç sayılmıyor. Sadece mesleginden olmasın eline birsey geçmeyeceği kızına sonra nafaka veremeyeceği daha iyi gelecek saglayamayacgi söyleniyor ve bunun karşılığında anlaşmalı tazminatı kabul edeceği sozu verildiMaalesef bende farkettim konu sahibi durumu anlayamıyor. Her söylenene inanıyor, anlaşmalı boşanma konusunda bile x den söz aldım, eşim sözünü tutmasa bile o tutacak diyor... Ben çok üzüldüm konu sahibine
Eşini dövdü diye adam mesleğinden atılmasını diye kırk takla atıyorlar şikayeti çeksin konu sahibi diye, ama gardiyan tutuklu dövmüş hiç düşünmeden öyle mi? Konu sahibi de inanıyor buna... Gerçekten üzücü...
- 31 Ekim 2022
- 1.552
- 5.582
- 88
- 25
Hukuki bilgim yok ama işe yarar mı duruşmada vazgeçtim, boşanmak istemiyorum, karımı seviyorum derse?Anlaşmalı boşanma için kağıt imzalasin hiçbir şekilde davamdan vazgeçmeye cegim anlaşmalı boşanmak istiyorum temyiz yolu kapalı diye imza alması gerekir
Böyle birsey varmi geçerli olur mu avukatim başka avukatlar bunun garanti olmayacağını belirtti sadece anlasmayi sonra kabul etmeyip çekişmeliye donebilecegini söylediler böyle de tazminat alacağımı ancak bu miktarda olmayacagini söylediler hepsi bu çok arafta kaldım garanti yolu arıyorum ama duruşmaya 2 gun kaldı işteAnlaşmalı boşanma için kağıt imzalasin hiçbir şekilde davamdan vazgeçmeye cegim anlaşmalı boşanmak istiyorum temyiz yolu kapalı diye imza alması gerekir
- 20 Ekim 2018
- 2.325
- 3.697
- 133
Kamu davası açılacak eğer tekrar aynı şekilde bir kavga vs olursa ceza evine gider5 yıl gibi bir süre var o sene içinde böyle bir şeye karışırsa meslekten men ediliyor...size yapmasa bile dediğiniz gibi psikolojik olarak rahatsizmis tekrar başkasıyla tekrar kavga eder bu adam