Evet demez ki şöyle kızım küçük ya onların zihniyetinde böyle çocuk için bunu istiyorlar ama haklı olduğumu da psikolojik tedavi alması gerektiğini de söylüyorlar inanın bilmiyorum ne yapacağımı endişem bu tazminatı cekismelide alamayacağım birde meslekten olunca bana kin duyar daha kötülük yaparmı düşüncesiSiz yinede bu kişiye fazla güvenmeyin. Hep sizi haklı bulan insan evliliğe devam et der mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi hersey36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2022
- 1.552
- 5.582
- 88
- 25
Evet orası öyle ama soyle zaten bu adam çıkacak büyük bir ceza alamayacak sonuçta en ağır suçu silahla tehdit vs ya onu da iki kişi arasında evde yaşandığı için kanıt olmadığı için sadece benim iddiam ile çok fazla ceza almayacağı asgari 1 yıl alır en fazla meslekten ihraç edilir başka yatari cezasi yokmuş zaten deniliyor ama bilmiyorumOnun tarafından hiçkimseye güvenme. En iyisi senden çok onu düşünür. Onlar canı kanı. Sen elsin. Şimdi bileniyor sana orda. Elinle çıkarırsan öldürür bu sefer.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.629
- 548
Adam polis, yarın çıkar görevine döner canımıza okur diye kimse ilişmez ona orda.Yav saçmalama. Sakın kabul etme. Adam çocuk tecavüzcüsü mü? Şiddet neden görsün? Hadi gördü diyelim belki laf kavgası oldu, karşılıklı şiddet gösterildi. Her şey olabilir.
Silah var diyorsun, bir cinnet bir sinir anında Allah korusun çok feci şeyler yaşanır. Madem evladını düşünüyordu, evladının anasına bunları yapar mı? Ya sen aldığın darbeyle beyin kanaması geçirsen ya felç kalsın, ya da Allah korusun ölsen o zavallı çocuk ne olacaktı? O çok bilmiş X kişisi mi sahip çıkacaktı?
Sen şikayetini geri çektin ve boşandın. Eee 3 aya bu adam yeniden evlense, nafakayı azaltsa ne olacak? Sen çocukla baş başa, beyefendi keyfinde. Olmaz öyle şey. Hakkını koru.
- 1 Aralık 2020
- 4.515
- 50.856
- 458
Siz bu işleri çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz? Şikeyet et çek, et çek. Yahu siz daha önce de şiddete uğrayıp şikayetinizi geri çektiğiniz için hakkınızda iftiradan soruşturma açılmadı mı? Yine çekerseniz yine açılacak. İki tane ceza dosyanız olacak. Adamın yerine siz mi yatmak istiyosunuz?
ben olsam noter aracılığıyla mesleğinden olmadığı için maaşının üçte birini size göndersin yani çocuğun geleceği için diyorsa fazlasını hatta yapsın,yapacağından emin olmam lazım yani çocuğuna bakacağından yoksa bana o kadar kötülüğü yapmışsa mesleği gitsin sürünsün bananeArkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Arkadaşım bende ilk eşimde bunları belki fazlasini yada eksiğini yaşadım.
Darp edildikten sonra gittim hastaneye zaten hemen darp raporu ve yatış verildi benim için.
Hemen şikayetçi oldum eski eşimden.
2-3 gün sonra tutuklandı
Senin dedihi gibi aile büyükleri geldi ısrar kıyamet bazen tehdit bak hapisten çıkarsa sana kinlenir falan ama asla vazgeçmedim
Sen boşanma kolay olsun demişsin ama inan boşanma en kolayı
Sen şikayetine devam et en fazla 2. Celsede boşanır ve ne istersen alırsın.
Darp ve diğer şikayetlerinden dolayı dava sürer ondan da ceza alsin mutlaka.
Bizim önce darp olduğu için ceza davası görüldü ama hemen sonuçlanmiyor o o davadan çıkar çıkmaz boşanma dilekçesi verdik avukatla.
Ben tazminat yada nafaka istemedim ama yine de çekişmeli açıldı ve ilk celsede bitti
Ceza davası çok uzun sürdü ama en üstten ceza aldı.
Demem o ki hepsini yaşadım ama kurtuldum rahatladım bitti sende vazgeçme kurtul,şikayetini geri alma.
Darp edildikten sonra gittim hastaneye zaten hemen darp raporu ve yatış verildi benim için.
Hemen şikayetçi oldum eski eşimden.
2-3 gün sonra tutuklandı
Senin dedihi gibi aile büyükleri geldi ısrar kıyamet bazen tehdit bak hapisten çıkarsa sana kinlenir falan ama asla vazgeçmedim
Sen boşanma kolay olsun demişsin ama inan boşanma en kolayı
Sen şikayetine devam et en fazla 2. Celsede boşanır ve ne istersen alırsın.
Darp ve diğer şikayetlerinden dolayı dava sürer ondan da ceza alsin mutlaka.
Bizim önce darp olduğu için ceza davası görüldü ama hemen sonuçlanmiyor o o davadan çıkar çıkmaz boşanma dilekçesi verdik avukatla.
Ben tazminat yada nafaka istemedim ama yine de çekişmeli açıldı ve ilk celsede bitti
Ceza davası çok uzun sürdü ama en üstten ceza aldı.
Demem o ki hepsini yaşadım ama kurtuldum rahatladım bitti sende vazgeçme kurtul,şikayetini geri alma.
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Adam polis, yarın çıkar görevine döner canımıza okur diye kimse ilişmez ona orda.
Ben de öyle düşünüyorum. Hapishane görevlileri buna izin vermezler diye düşündüm. Adam kendini acındırıyor.
Aynı durumu bir akrabam yasadı şikayetten vazgeçti bisandılar. Adam gününü gun ediyor nafaka çok az verip cocuk yokmus gibi davraniyor . Olan kadına oldu. Simdi cook pisman . Şikayetinizden asla vazgecmeyin. Bu pismanlik goz boyamasın cıkımca yine tehdit eder sizi. Ha 2 gun kala mi akli basina gelmiş. Ayrıca çıkınca istediginiz sekilde anlasmali bosanacagi garantisi yokki. Ya boşanmayacam der ya çekismeli yapar üç kurus nafaka verir yine rezil olan siz olursunuz. İstediklerinizi almadan şikayetten vazgecmeyinArkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Yok aksine bugüne kadar pişman olmadigini tehditler getiriliyordu kendisinden orda çok rahat olduğu söyleniyordu özellikle gözlerimle gormek istedim oda ricayla oraya geldigimi asla kendisiyle bir isim olmadigini konuşmak istemedigimi belirttim ya inanılmaz kararsızım her açıdan düşünüyorum içimden geçen tabiki ceza alması kendisi polis zaten
Kuzum bak kimse hapishanedeki polise öyle kolay kolay dokunmaz. Kan alırlar ondan. Bu adamı affetsen, mesleğe geri dönse hep elinin altında silah olacak, bir cinnete bir minik kavgaya bakar her şey. Üstelik affettiğin an seni ezdikçe ezecek, kolay lokma görecek.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.629
- 548
Yalan söylüyor. Dokunmaz ona orda kimse. Ayrıca seni kandırıyorlar, yanına kâr kalmayacak düşündüğün gibi, onun elinden silahını alacaklar sürgün edilecek. Bu bile yeter ona. Elimle çıkarırsam bana ilişmez diye düşünme. Nasılsa korkup pısıveriyor olursun, daha fena üstüne gelir.Evet orası öyle ama soyle zaten bu adam çıkacak büyük bir ceza alamayacak sonuçta en ağır suçu silahla tehdit vs ya onu da iki kişi arasında evde yaşandığı için kanıt olmadığı için sadece benim iddiam ile çok fazla ceza almayacağı asgari 1 yıl alır en fazla meslekten ihraç edilir başka yatari cezasi yokmuş zaten deniliyor ama bilmiyorum
- 8 Ocak 2015
- 6.057
- 19.032
- 448
Dayak yemiş ama mahkumlardan degil kızı için ağlamış diye g.lardan yemiş dayağı ama neden yesin ki sırf kızı için ağlayan bir adam neden dövülsün ki belli ki taşkınlık çıkarmıştirBu arada 23 gündür ne eziyetler çekmiş, beter olmuş vs olayına da inanmayın sakın yüzde on milyon yalan... Eskiden vardır bilemem ama günümüzde inanılası gelmiyor bana. Yok mu avukatı, bir dilekçeye bakardı o ortamdan kurtulması.
Onun sözünü aldım x kisi kesin tutacağım o sozu o tutmasa da ben tutacagim bu sozu her turlu senin istedigin olacak denildi ama o ihtimal var bende bunu söyledim güvenemiyorum dedimmakhkemeden sonra adam bosanmaktan vazgectim derse ?
Çok sagolun iyi dilekleriniz için umarım hakkımda hayırlı olan kararı vermiş olurumÇok zor bir karar. Meslekten olursa hem işsiz hemde daha sinirli olacak. Sizden intikam almaya kalkar mı acaba? Eşinizi en iyi gene siz tanırsınız. Farklı bir şehirde bir müddet ikinizden de uzak kalsa. Allah kolaylık versin. Sizi ve yavrunuzu korusun.
Dayak yemiş ama mahkumlardan degil kızı için ağlamış diye g.lardan yemiş dayağı ama neden yesin ki sırf kızı için ağlayan bir adam neden dövülsün ki belli ki taşkınlık
Yalanin da böylesi. Valla korkulur bu adamdan. Sizi saf salak saniyor herhalde. Bence darp konunuzu acın okuyun. Kapiya gelen polislere bile şov yaptmis dovdum diye. Bu dosyadan sikayetinizden vazgecmeniz cok cok hata olur. Az yatari demissiniz az olsun. En azindan yasalar kötu dersiniz kendi elimle disari çıkarttım demezsinizDayak yemiş ama mahkumlardan degil kızı için ağlamış diye g.lardan yemiş dayağı ama neden yesin ki sırf kızı için ağlayan bir adam neden dövülsün ki belli ki taşkınlık çıkarmıştir
Çok doğru yorumladiniz evet ben zaten eşin sözlerine güven duymuyorum bütün şanslarını tüketti şuan zaten doğru karar ne olur diye düşünüyorum ve karar vermekte daha kötü olabileceginden endiseleniyorumMerhaba oncelikle X kisisi o kadar da iyi ve tarafsiz biri degilmis kanaatimce. Siz hala insanlara bence fazla guvenip deger veriyorsunuz. Bu tabloda bosanmamanizin kime yarayacagi cok acik. Dusundugunuz gibi bir tarafsizligi olan bu konuda hic yorum yapmaz yapmamali. Ikincisi siz sikayetinizi cekseniz bile kamu davasi durumu olabilir. Bazi suclar sikayete tabi degildir. Ceza alanina hakim degilim oncelikle eger kamu davasi olarak devam edecekse zaten o meslek her halukarda tehlikede. Bu konuyu arastirip karar verin derim. Son olarak cok gecmis olsun. Aklinizda ufacik bir gercekten pismansa dusuncesi kalmasin cunku bu sozle olacak bir sey degil. Neticede evlenirken de iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta sozu veriliyor bakin oyle mi oldu? Bos lafa artik herkesin karni tok. Icraate bakin ve sunu unutmayin yanina kar kaldi dye bir sey yok bu hayatta. Her yasanilan iyi kotu sey insana bir sey katar insandan bir sey goturur. Bugun disari cikip hayatina devam ediyor dediginiz kisinin ciktigi anda kafasina tas duser ölur. Bu durumda benim yuzumden mi oldu diyeceksiniz? Kararinizi intikam uzerinden kurmayin, ben ne yaparsam dogru yapmis olurum dusuncesiyle yaklasin derim.
Tabiki inanmayın. X gelip ben bosuyorum.demeyecek sonucta. bizim ailede de var boyleleri soz verir bak şoyle yaptiririm.vs işin sonjnda danapayım di letemedim der olan size olurOnun sözünü aldım x kisi kesin tutacağım o sozu o tutmasa da ben tutacagim bu sozu her turlu senin istedigin olacak denildi ama o ihtimal var bende bunu söyledim güvenemiyorum dedim