- 20 Ekim 2018
- 2.327
- 3.699
- 133
Avukat aracılığıyla yaparsa oluyorHukuki bilgim yok ama işe yarar mı duruşmada vazgeçtim, boşanmak istemiyorum, karımı seviyorum derse?
Zaten tutukluluk süresi uzun sürmeyecek hatta 2 gün sonra bile %70 ihtimal çıkacaktır deniliyor tek sorun mesleğinden olması bu durumda elime bisey geçmeyeceği soyleniyorKonu icin fikrim yok acikcasi ama isinden olursa daha da mi kinlenir ondan emin olamadim yoksa cikinca daha mi cok dert verir. Cok iyi dusunmeniz lazim Allah yardimciniz olsun
Evet yapar bunu çok sorunlu biri şuan cezaevinde bile soruşturma açılmış kendisineKamu davası açılacak eğer tekrar aynı şekilde bir kavga vs olursa ceza evine gider5 yıl gibi bir süre var o sene içinde böyle bir şeye karışırsa meslekten men ediliyor...size yapmasa bile dediğiniz gibi psikolojik olarak rahatsizmis tekrar başkasıyla tekrar kavga eder bu adam
Tutukluluk suresi uzamayacaksa anladmak daha iyi derim. Anlasmali istedigimi alir giderim, daha da kin tutmasin isterim.Zaten tutukluluk süresi uzun sürmeyecek hatta 2 gün sonra bile %70 ihtimal çıkacaktır deniliyor tek sorun mesleğinden olması bu durumda elime bisey geçmeyeceği soyleniyor
Bu sözlerin hiç bir anlamı yok siz de bunu anlamıyorsunuz maalesef. Eşiniz " evet ya x söz vermiş eşime, bende uyayım madem " demeyecek...Sadece mesleginden olmasın eline birsey geçmeyeceği kızına sonra nafaka veremeyeceği daha iyi gelecek saglayamayacgi söyleniyor ve bunun karşılığında anlaşmalı tazminatı kabul edeceği sozu verildi
İşte bende bu ikilemdeyim önceki sikayetlerimden vazgeçtim adam beraat etti sonra bu kadar ileri gitti bir daha ceza almayacağım dusuncesi ile sanırım asla duzelmeyecegini biliyorum ama bu defa boşanmak isteğim kabul edildi talep ettiklerim gibi ama emin değilim sonra vazgeçerlermi off çok zor ikilemde kaldimTutukluluk suresi uzamayacaksa anladmak daha iyi derim. Anlasmali istedigimi alir giderim, daha da kin tutmasin isterim.
Ama ya ben naapsam bu kdin geri cekiliyor diyip daha da cosarsa? İlk defa bu kadar ikilemde kaldim
Bunları yapan devletimin polisi mi yani başım beladayken arayacağım polis??? Vah vah ki ne vah..Adam polis, yarın çıkar görevine döner canımıza okur diye kimse ilişmez ona orda.
konu sahibi yazdjm ama gormedin sanirim hangi turlu uzun vadede daha guvende olursunİşte bende bu ikilemdeyim önceki sikayetlerimden vazgeçtim adam beraat etti sonra bu kadar ileri gitti bir daha ceza almayacağım dusuncesi ile sanırım asla duzelmeyecegini biliyorum ama bu defa boşanmak isteğim kabul edildi talep ettiklerim gibi ama emin değilim sonra vazgeçerlermi off çok zor ikilemde kaldim
Ben de size yaptığı kötülükleri çeksin demek isterdim ki polisler götürürken, "bıraktığınızda gelip kaldığım yerden devam edeceğim" diyecek kadar korkutucu bir insan bu kişi. Bu sözleri konunuzdan aklımda kalmıştı.Evet demez ki şöyle kızım küçük ya onların zihniyetinde böyle çocuk için bunu istiyorlar ama haklı olduğumu da psikolojik tedavi alması gerektiğini de söylüyorlar inanın bilmiyorum ne yapacağımı endişem bu tazminatı cekismelide alamayacağım birde meslekten olunca bana kin duyar daha kötülük yaparmı düşüncesi
Neden ailesinin çevresinin ağzından çıkan her şeye inanıyorsun? Doğduğuna pişman edenlere karşı bu ne güven? Doğru söyle kocanı mı özledin sen?Öyle olmuyor maalesef dovuldugu gerçek inanırım bunu cokkez duydum ailesindende ama bunun nedeni taşkınlık problem çıkarması hatta sunu söyledi bana burda da sorusturma açıldı belli ki orda da problemli bir insan olduğunu kanıtlıyor bu durumu
Siz kendinizi güvene alın biran önce kurtulun bosverin o cezasını mutlka bulacak ama sizden bulmasın Allah korusun neler duyuyoruzEvet yapar bunu çok sorunlu biri şuan cezaevinde bile soruşturma açılmış kendisine
Zaten bu insanların ağzından çıkan her şeye inanmaya dünden hazır baksana. Bişey deseler de ikna olsam diye can atıyor.X kişisi çok tarafsizmis gerçekten. Birse taraflı olsa ne olurmuş, eşinizin sizin öldürmediği kaldi, hâla barismadan laf edebiliyorlar.
Ama bence asıl amac sizi eşinizle görüştürüp ajitasyon yaparak, sikayetci olmanızı engellemek. Başarılı da olmuşlar.
Bosverin cüzi miktarda kabul edin kendi ruh sağlığıniz için bosverin gerçekten çok üzüldüm durumunuza bir kadın cinayeti daha duymak istemiyorumBöyle birsey varmi geçerli olur mu avukatim başka avukatlar bunun garanti olmayacağını belirtti sadece anlasmayi sonra kabul etmeyip çekişmeliye donebilecegini söylediler böyle de tazminat alacağımı ancak bu miktarda olmayacagini söylediler hepsi bu çok arafta kaldım garanti yolu arıyorum ama duruşmaya 2 gun kaldı işte
Bakın soule bu adamdan küçük bir kızım var bosandiktan sonra da bu yüzden sürekli bana ulaşıp her türlü manipule rahatsız edileceğim bu değişmeyecek adamin karakteri bozuk. Yani güven konusunda zaten hep endişem olacak sadece boşanmis olmak rahat biriktirir mi beni ve mesleğinden olmayınca bana bulaşmak istemeyebilir mi. zaten bu adam uzun süre cezaevinde kalmayacak tahliye edilir 2 gune. sonra dava sürer bir ceza alır bir süre daha yatarmi bilmiyorum ama meslekten ihraç edileceği kesin gözüyle bakılıyor bu yüzden bana anlaşma teklifini kabul etmekle geldilerkonu sahibi yazdjm ama gormedin sanirim hangi turlu uzun vadede daha guvende olursun
Canım ikna olmadım X kişi ye güveniyorum digerlrin3 zaten asla inanmamZaten bu insanların ağzından çıkan her şeye inanmaya dünden hazır baksana. Bişey desinler de ikna olsam diye can atıyor.
Annesi babası demiş ya hani dayak yiyor falan diye sen de durur musun inanmışsın tabi.Canım ikna olmadım X kişi ye güveniyorum digerlrin3 zaten asla inanmam
Evet maalesef ve hala bu adamın mesleğini yapması isteniyor inanirmsnz 2 3 sene önce kadın cinayetleri için sosyal medyada sık sık kadına şiddete hayır diye paylaşımlar yapmış biri bu kişi aklım almıyor halaBunları yapan devletimin polisi mi yani başım beladayken arayacağım polis??? Vah vah ki ne vah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?