İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var

Konu icin fikrim yok acikcasi ama isinden olursa daha da mi kinlenir ondan emin olamadim yoksa cikinca daha mi cok dert verir. Cok iyi dusunmeniz lazim Allah yardimciniz olsun
Zaten tutukluluk süresi uzun sürmeyecek hatta 2 gün sonra bile %70 ihtimal çıkacaktır deniliyor tek sorun mesleğinden olması bu durumda elime bisey geçmeyeceği soyleniyor

Evet yapar bunu çok sorunlu biri şuan cezaevinde bile soruşturma açılmış kendisine

Çekişmelide olsa cezasını almasını sağla. Emin ol ki öyle insanlar düzelmez. Çıkınca başına bişey getirir onlar timsah göz yaşları

X kişisi çok tarafsizmis gerçekten. Birse taraflı olsa ne olurmuş, eşinizin sizin öldürmediği kalmış hâla barismadan laf edebiliyorlar.
Ama bence asıl amac sizi eşinizle görüştürüp ajitasyon yaparak, sikayetci olmanızı engellemek. Başarılı da olmuşlar.

Son düzenleme:
Zaten tutukluluk süresi uzun sürmeyecek hatta 2 gün sonra bile %70 ihtimal çıkacaktır deniliyor tek sorun mesleğinden olması bu durumda elime bisey geçmeyeceği soyleniyor
Tutukluluk suresi uzamayacaksa anladmak daha iyi derim. Anlasmali istedigimi alir giderim, daha da kin tutmasin isterim.
Ama ya ben naapsam bu kdin geri cekiliyor diyip daha da cosarsa? İlk defa bu kadar ikilemde kaldim

Sadece mesleginden olmasın eline birsey geçmeyeceği kızına sonra nafaka veremeyeceği daha iyi gelecek saglayamayacgi söyleniyor ve bunun karşılığında anlaşmalı tazminatı kabul edeceği sozu verildi
Bu sözlerin hiç bir anlamı yok siz de bunu anlamıyorsunuz maalesef. Eşiniz " evet ya x söz vermiş eşime, bende uyayım madem " demeyecek...

Neyse... Dilerim bu süreci sıkıntısız bir şekilde, gönlünüzce atlatır, feraha kavuşursunuz...

Tutukluluk suresi uzamayacaksa anladmak daha iyi derim. Anlasmali istedigimi alir giderim, daha da kin tutmasin isterim.
Ama ya ben naapsam bu kdin geri cekiliyor diyip daha da cosarsa? İlk defa bu kadar ikilemde kaldim
İşte bende bu ikilemdeyim önceki sikayetlerimden vazgeçtim adam beraat etti sonra bu kadar ileri gitti bir daha ceza almayacağım dusuncesi ile sanırım asla duzelmeyecegini biliyorum ama bu defa boşanmak isteğim kabul edildi talep ettiklerim gibi ama emin değilim sonra vazgeçerlermi off çok zor ikilemde kaldim

konu sahibi yazdjm ama gormedin sanirim hangi turlu uzun vadede daha guvende olursun

Ben de size yaptığı kötülükleri çeksin demek isterdim ki polisler götürürken, "bıraktığınızda gelip kaldığım yerden devam edeceğim" diyecek kadar korkutucu bir insan bu kişi. Bu sözleri konunuzdan aklımda kalmıştı.
Ne yazık ki ben sikayetinizi çekin anlaşmalı boşanın diyeceğim. Adam zaten sizinle bosanirken ailesini, yuvasını kaybedecek bir de meslekten olursa kaybedecek birşeyi kalmaz. Hayatta en çok sakındığım kişilerdir kaybecek şeyi olmayanlar. Size zarar verebilir maalesef..

Neden ailesinin çevresinin ağzından çıkan her şeye inanıyorsun? Doğduğuna pişman edenlere karşı bu ne güven? Doğru söyle kocanı mı özledin sen?

Zaten bu insanların ağzından çıkan her şeye inanmaya dünden hazır baksana. Bişey deseler de ikna olsam diye can atıyor.

Bosverin cüzi miktarda kabul edin kendi ruh sağlığıniz için bosverin gerçekten çok üzüldüm durumunuza bir kadın cinayeti daha duymak istemiyorum

konu sahibi yazdjm ama gormedin sanirim hangi turlu uzun vadede daha guvende olursun
Bakın soule bu adamdan küçük bir kızım var bosandiktan sonra da bu yüzden sürekli bana ulaşıp her türlü manipule rahatsız edileceğim bu değişmeyecek adamin karakteri bozuk. Yani güven konusunda zaten hep endişem olacak sadece boşanmis olmak rahat biriktirir mi beni ve mesleğinden olmayınca bana bulaşmak istemeyebilir mi. zaten bu adam uzun süre cezaevinde kalmayacak tahliye edilir 2 gune. sonra dava sürer bir ceza alır bir süre daha yatarmi bilmiyorum ama meslekten ihraç edileceği kesin gözüyle bakılıyor bu yüzden bana anlaşma teklifini kabul etmekle geldiler

Bunları yapan devletimin polisi mi yani başım beladayken arayacağım polis??? Vah vah ki ne vah..
Evet maalesef ve hala bu adamın mesleğini yapması isteniyor inanirmsnz 2 3 sene önce kadın cinayetleri için sosyal medyada sık sık kadına şiddete hayır diye paylaşımlar yapmış biri bu kişi aklım almıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…