• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim hiç rahat değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok geçmiş olsun. Ne yaşadığınızı bilemeyiz. Anladığım kadarıyla psikolojinize cok fazla yük olmuş eski eşinizin söyledikleri ve siz muhtemelen iman gücünüzün yeterince güçlü olmayışından da dolayi bu hataya düşmüşsünüz. Bunu yazmamın sebebi yaptığınıza bilinç altında dahi kılıf bulmamanizi istemem. Belki siz benden daha dindarsiniz bilemeyiz. Rabbım bilir. Yani amacım sizi asla kötülemek değil ama imaninizin güçlenmesi gerektiğinin bilinci ile oyle hareket etmeniz o yolda gayret göstermeniz. İnşallah Rabbım en doğru şekilde muamele edecektir size. Siz bol bol tövbe edin. Ve asla bi gunah işledim artik af olmam deyip salmayin. Bu şeytanın sizi kandirmasi olur. Tamammi guzrl kardeşim. Tovbeni surekli et, zaten biz insanoğlu hepimiz ne kadar sık tövbe etsek azdır. Ve yoluna devam et. Rabbım yar ve yardımcın olsun.
İmanım konusunda ne kadar çok şey biliyorum bende bilmiyorum inanın ama elimden geldiğince öğreniyorum, uyguluyorum. Bu olaydan öncesine kadarda yasakların dışına nadiren çıktım tövbemi ettim kimseye zarar vermedim en fazla dilimle kalp kırdım sonrasında helallikte istedim tövbemide ettim... Yıllardır böyle yaşarken bi anda kendimi nasıl kaybettim bilemiyorum kaldıramamışım galiba. Çnkü eşim hiç tanımadığım biriymiş ve çok kötüymüş. O an amacım sadece intikm almaktı. İçki konusunda tamamen benm nefsim devredeydi çnkü bağımlıydım eskiden ve bilirsiniz bağımlılar sadece uzak durabilir, bırakamaz. Nefsimi susturdum yıllardır ama o gün susturamadım...

Nefsinize sahip çıkıp tövbe ederseniz Allah affeder inşallah..Namaz insanı cok rahatlatıyor namazlarinizi aksatmamaya çalışın ve bol bol dua edip istigfar edin..Şeytan vesvese verip sizi daha çok Allahtan uzaklaştırır izin vermeyin..sım sıkı sarılın dininize..
Teşekkür ederim 🙏 namazlarımda kendimden utanıyorum ama devam ediyorum şeytan vesvese veriyo farkındayım.. iç huzurum yok ama Allah nasip etmiyo bence..

Konu dini mi içerik olarak bunu mu okudunuz gerçekten? Tamam teşekkür ederim önerileriniz için

Ben bu acidan yazdim: Bu kadar huzursuz hissetmeniz in sebebi tabikide dini inanclarinizdanda kaynakli. O konuda birseyler yazmak isterdim, ama yasak oldugu icin yazmiyorum. Insan hataya düsse kendini toparlanmakta zorlanir. Bu konuda kendinize fazla yüklenmeyin. Bundan sonra tekrarlanmamasina gayret edin

İmanım konusunda ne kadar çok şey biliyorum bende bilmiyorum inanın ama elimden geldiğince öğreniyorum, uyguluyorum. Bu olaydan öncesine kadarda yasakların dışına nadiren çıktım tövbemi ettim kimseye zarar vermedim en fazla dilimle kalp kırdım sonrasında helallikte istedim tövbemide ettim... Yıllardır böyle yaşarken bi anda kendimi nasıl kaybettim bilemiyorum kaldıramamışım galiba. Çnkü eşim hiç tanımadığım biriymiş ve çok kötüymüş. O an amacım sadece intikm almaktı. İçki konusunda tamamen benm nefsim devredeydi çnkü bağımlıydım eskiden ve bilirsiniz bağımlılar sadece uzak durabilir, bırakamaz. Nefsimi susturdum yıllardır ama o gün susturamadım...
Tamam ama olan oldu. Simdi ona cok fazla takili kalırsanız tokezlersiniz. Siz cahil bir insan değilsiniz. Olan ile ölene care yok. Simdi tovbe ve önünüze bakma zamanı güzel kardeşim :). O zaman hiç yaklaşmayın. Cunku yaklaşınca içmek yapmak daha kolay olur. Allah sizinle unutmayın.

Ben bu acidan yazdim: Bu kadar huzursuz hissetmeniz in sebebi tabikide dini inanclarinizdanda kaynakli. O konuda birseyler yazmak isterdim, ama yasak oldugu icin yazmiyorum. Insan hataya düsse kendini toparlanmakta zorlanir. Bu konuda kendinize fazla yüklenmeyin. Bundan sonra tekrarlanmamasina gayret edin
Anladım teşekkür ederim tekrardan anlayamadım kusura bakmayın. Edicem inşallah 😔

Dini konular yasak. Ama tövbe et, bir daha kendine yakistiramadigin islere kalkisma. Bu dini inanclarin geregi olsun olmasin fark etmez
Konu pişmanlık aslında bence. Ama tabii sitenin bakış açısını tam bilemeyiz

Tamam ama olan oldu. Simdi ona cok fazla takili kalırsanız tokezlersiniz. Siz cahil bir insan değilsiniz. Olan ile ölene care yok. Simdi tovbe ve önünüze bakma zamanı güzel kardeşim :). O zaman hiç yaklaşmayın. Cunku yaklaşınca içmek yapmak daha kolay olur. Allah sizinle unutmayın.
Vallahi yaklaşmamak için ve kendime güvenmediğim için etrafımda içki içen kimseyi tutmuyorum ama o gün nefsim beni esir aldı ... Teşekkür ederim gerçekten dua edin lütfen bana 😔

Vallahi yaklaşmamak için ve kendime güvenmediğim için etrafımda içki içen kimseyi tutmuyorum ama o gün nefsim beni esir aldı ... Teşekkür ederim gerçekten dua edin lütfen bana 😔
Canim benim elbetteki bazi sınavlar daha zorlayıcı olacakki mukafati buyuk olsun. Sen once Allah a sonra kenfine güven. Dualarim seninle güzel kardeşim.

Kimse sizi lincleyecek degil.
Hepimiz insaniz hatalarimizla variz.
Sizde unutun veya destek alin

Canim benim elbetteki bazi sınavlar daha zorlayıcı olacakki mukafati buyuk olsun. Sen once Allah a sonra kenfine güven. Dualarim seninle güzel kardeşim.
Aslında çok daha ağır şeyler yaşadım ama bu mesele bardağı taşıran damlaydı galiba... Kaldırabilirdim ama bardak zaten doluydu, kendime bu yüzdende kızıyorum işte. O kadar durdum sabrettim şu yaptığıma bak. 🤦 Teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyisin 🌹

Kimse sizi lincleyecek degil.
Hepimiz insaniz hatalarimizla variz.
Sizde unutun veya destek alin
Yaptığımdan dolayı değilde genelde cahil muamelesi yapılıyor sitede bu görüşte olanlara ondan demiştim aslında 🙄 teşekkür ederim başka bir psikolog arkadaşımla çalışmalara başlıyorum ne kadar faydası olur bilmiyorum söyleyeceklerini zaten biliyorum 🤦 psikolojiden ziyade iç huzurla maneviyatla alakalı sıkıntım var ama yinede deneyeceğim 🙏

Aslında çok daha ağır şeyler yaşadım ama bu mesele bardağı taşıran damlaydı galiba... Kaldırabilirdim ama bardak zaten doluydu, kendime bu yüzdende kızıyorum işte. O kadar durdum sabrettim şu yaptığıma bak. 🤦 Teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyisin 🌹
Ne demek 🤗. O senin iyiliğin canim benim. Biz insanız kardeşim hatalarda insanoğluna mahsus. Dedigim gibi sen tövbeni et hep, imanini guclendir yada imanını bakıma al diyeyim :) ki bir daha nefsine yenilme inşallah ve önüne bak. Emin ol bir daha yapmayacaksın Allah in izniyle. Kalbim dualarim seninle.

Merhaba kk kadınları ❣️
Konuya girmeden önce belirtmem gerekiyor, inancı olmayan veya inancı farklı olan herkese saygım var rica ediyorum siz okumayın zira saçma gelecek sizin için söylüyorum 🙏
Efendim gelelim benim derdime .. Yaklaşık 20 yaşıma kdar herhangi bir inanca tabii olmayan ve bu tarz bi ailesi olan alkol bağımlısı biriydim. Malesef insan seçemiyor bazı şeyleri ama sorgulayabiliyor, bende sorguladım ve inanmam gereken nedir sorusunun cevabını buldum şükür ki. Öncelikle bağımlılığımdan kurtuldum ve araştırmalarım sonucu iman ettiğim islam dininin gerekliliklerini elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu bahsettiğim süreç yaklaşık on yıllık bi süreç bu arada. Kısacası ben inancımı sonradan buldum ve hayatıma bu inancı empoze etmeye çalıştım.. Ve kendime geldim güzel bir işim kariyerim ve temiz bir hayatım vardı evlilik konusu aklımda bile yokken çok güvendiğim ve sevdiğim (gerçekten çok çok iyi tanıdığımı düşündüğüm biri) kişiyle evlendim. Ailesini de çok severdim kendisini de.

Gel gelelim biz anlaşamadık bu beyfendiyle çnkü yalanları ortaya çıktı (flört sitelerinde üyelikler, alkol -ağzıyla içmiyodu-, şiddete eğilim). Açıkçası ben inancım ve hayattaki doğrularım gereği benim için hayırlı bir eş olmadığına karar verdim ayrılmak istedim. Aynı zamandada bana çok haksızlıklar yaptı kendisi ve ailesi detaya girmiyorum ama tamamen cehalet ve çirkeflik kokan sözler işittim. Aradan bir buçuk yıl geçti. Ben işimde gücümde sessiz sakin hayatımı seven yalnız bir kadınım şu an. İçimin rahat olmamasının nedenide yaptığım yanlış....
Evliliğim konusunda herşeyi atlattığımı zannederken aslında içimde büyük bir kin olmuşmuş ve ben sadece intikam içgüdüsüyle içki içtim, biriyle birlikte oldum. İnanın çok utanıyorum. Nefsani olan tek şey içkiydi diğer konuda çok istekli bir kadın değilim ki eşimle yaşadığımız cnsel problemlerden dolayı da baya baya sevmiyorum diyebilirim. Bi an kendime geldim ve "ben ne yaptım" dedim.. kiminiz için çok küçük kiminiz için çok büyük bir hadise bu rica ediyorum eleştirmeyin amacım sadece içimi dökmek .. o günden sonra kendimi sorguladım, çok ağladım, çok pişman oldum. Ve amacımın intikam olduğunu fark ettim çünkü o gün aklımda sadece eski eşimin söylediği sözler vardı ondan intikam alır gibiydim başka biriyle birlikte olurken. Çünkü o asla istemezdi başkasının olmamı... Ben kendimi toparladım sanıyordum ama içimde beslemişim kinimi ve kendimden nefret ediyorum o günden beri. Namusun iki bacak arasında olduğunu düşünenlerden değilim, hiç olmadım. İşin hangi kısmında olduğumu anlamışsınızdır ve benim içim hiç rahat değil. Şimdi o kinim yok bitti güya intikam aldım... Ama olan ona olmadı işte. Bunca senedir dikkat ettim ne gerekiyorsa yaptım, yasaklardan kaçtım. Bu yaptığımı kendime hiç yakıştıramıyorum sanki herşey bitti artık iyi bir insan değilmişim gibi hissediyorum. En başta yazdığım gibi lütfen görüşümü aşağılayacak yorumlar yapmayın benim inancım kendime sizinki kendinize di
İntıkamla cınsellıgın hıc bır baglantılı tarafı yok.Kesınlıkle bu konudan dolayı kımse kımseyı aşagılayamaz.Ama bence bunu ıntıkama vurmayın .Bahane bulmak çok kolay cunku .Rahatsız olduysanız dınımız harıka bır din.En kısa surede kendınızı affedıp devam edersınız ınsallah .

Ne demek 🤗. O senin iyiliğin canim benim. Biz insanız kardeşim hatalarda insanoğluna mahsus. Dedigim gibi sen tövbeni et hep, imanini guclendir yada imanını bakıma al diyeyim :) ki bir daha nefsine yenilme inşallah ve önüne bak. Emin ol bir daha yapmayacaksın Allah in izniyle. Kalbim dualarim seninle.
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyi geldin 🙏 imanımı bakıma aldım dahada sıkı tutucam işleri inşallah önümüz Ramazan iyi bi fırsat :)

İntıkamla cınsellıgın hıc bır baglantılı tarafı yok.Kesınlıkle bu konudan dolayı kımse kımseyı aşagılayamaz.Ama bence bunu ıntıkama vurmayın .Bahane bulmak çok kolay cunku .Rahatsız olduysanız dınımız harıka bır din.En kısa surede kendınızı affedıp devam edersınız ınsallah .
İntikam derken eski eşim benim başksıyla olmama asla katlanamazdı ve kendimce ondan intikam aldım demek istedim. Nefsimin istediği şey içki içmekti onu kabul ediyorum. Cinsellik konusunda asla nefsim konuşmadı istek yok çünkü. Bahane değil tabikide yanlıştı her ikisi de ama yaptıklarımın alt metinlerini anlatmaya çalıştım asla eski eşim yüzünden de demiyorum o suçlu da demiyorum suçta benim günahta. Yapmasaydım. Teşekkür ederim, inşallah 🙏

İntikam derken eski eşim benim başksıyla olmama asla katlanamazdı ve kendimce ondan intikam aldım demek istedim. Nefsimin istediği şey içki içmekti onu kabul ediyorum. Cinsellik konusunda asla nefsim konuşmadı istek yok çünkü. Bahane değil tabikide yanlıştı her ikisi de ama yaptıklarımın alt metinlerini anlatmaya çalıştım asla eski eşim yüzünden de demiyorum o suçlu da demiyorum suçta benim günahta. Yapmasaydım. Teşekkür ederim, inşallah 🙏
Her sey gecıcek merak etmeyın.Ama sıze kotu hıssettıren seylerı yapmayın.

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyi geldin 🙏 imanımı bakıma aldım dahada sıkı tutucam işleri inşallah önümüz Ramazan iyi bi fırsat :)
Ne güzel maşallah sana gerçekten. Sen de bana dua edermisin dini vazifelerimi yerine getirebileyim. Devamını getiremiyorum bi türlü:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X