- 17 Kasım 2017
- 8
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Simdinapar
-
Evet haklısınızz.. ama bilmiyorum kalbim kal diyor.. ortaya çıkar mı hiç bilmiyorum.. yoksa unutulur gider mi.. onun değerlerde böyle saygı duymam lazım ama başta söylemedim. Şimdi nasıl söylerimBence kendi çevrenizden uzak durun ve yabancı yani sizin tabirinizle başka ilden ilçeden biriyle tanışın.
Yaşadıklarınızı kimse anlatmasa bile sürekli diken üstünde kalacaksınız ve bu birlikte olduğunuz kişi böyle şeylere çok karşı olduğu için de duyarsa hayatınızı zindana çevirecek.
O yüzden bence bu anlattıklarımdan yola çıkarak mantıklı bir hareket yapın.
Maalesef ben iksinide yaptım:)Ay ben sevişmem ama foto atarım
Kılım abi şunlara ya...hayir sevismek tabu ise foto atmak nasıl tabu olmuyor...
Nerenizle celisiyorsunuz siz boyle
Kesin ban yiycem :)
Bence yaptığınız değil de yalan söylemeniz sorunEvet haklısınızz.. ama bilmiyorum kalbim kal diyor.. ortaya çıkar mı hiç bilmiyorum.. yoksa unutulur gider mi.. onun değerlerde böyle saygı duymam lazım ama başta söylemedim. Şimdi nasıl söylerim
Heh baktım.Kızlar güncelleme bakın..
Yaptıysan da arkasında duracaksın.Maalesef ben iksinide yaptım:)
isteyerek yaşanmış birşeyler ama ilişki bir şekilde yürümemiş olmuş bitmiş bence fazla düşünmeye gerek yok ama şu var ki hayat görüşleriniz farklı o nedenle duyulması yada duyulmaması sorun değil ama siz tecrübesiz bir adamla yapamazsınız benden söylemesi..Kızlar öncelikle merhaba.. artık yazmak istiyorum. En azından bana bir akıl fikir verin yada bu tip şeylerin sonu ne olur...
23 yaşındayım.. Benim önceden iki ilişkim oldu ikisiylede bir takım yakınlaşmalar oldu ama birliktelik yaşanmadı.. ve ben çok ama çok pişmanım.. yani nasıl böle cahillikler yaptım bilmiyorum.. fotoğraflarda atıyordum..
İkiside bu ilçedeler. Suana kadar bir laf söz duymadım.. ama bu çok utanç verici.. acaba yarın bir gün ortaya çıkar mı herşey?? İkisiylede uzun ciddi ilişki yaşanmıştı. O fotoğrafların ortaya çıkma ihtimali var mı? Yani sildiklerini biliyorum.. ama bir şekilde geri gelmiş olabilir mi? Asıl mesele ise
Şimdi bir ilişkim var ve o bu tür şeylere çok ama çok karşı. Onu çok seviyorum oda beni. İlişkileirmi biliyor ama boyutlarını detaylarını anlatmadım... örneğin tatile gitmiştm bir tanesiyle.. ve ortak çevremizden arkadaşlarım biliyor tatile falan gittiğimi. Suanda aramız bozuk onlarla. Ve Bir ikisi suan ki erkek arkadaşımın akrabası.. Ama bende onların bir çok şeyini biliyorum bu tarz. Buna rağmen Gidip söylelerler mi bir gün?
Napmam lazım bilmiyorum ayrılmamalıyım ? Geçmişimi kafamda atamıyorum.. kendimi çok kötü iğrenç gibi hissediyorum. Herkesin herşeyi bildiğini düşünüyorum.. tüm bu olayların üstüne iki yıl geçti.. ama aklıma her geldiklerinde kahroluyorum..
Sizce onu hak etmiyor muyum?(
Sizce tüm bu herşey böylece kapanır gider mi yoksa bir gün bunların bedelini öder miyim..
Herşeyden önce rabbim umarım beni affeder. Tüm cahillce sapmış halimi..
Güncelleme: kızlar erkek arkadasım hiç böyle şeyler yaşamamış.. sevgilisi olmuş ama bu tür şeyler yaşamamış.. hatta karşı.. çünkü bir gün karsısına böle bir şeyin çıkmasından.. o yüzden kafam allak bullak.
Nasıl yayılıyor anlamadım? Attığımız kişiler mi yoksa internet üzerinden gönderdiğimiz için mi??Yaptıysan da arkasında duracaksın.
Sevişmek kötü bir şey değil de fotoğraf için yayılıyor diyorlar,onu bilemem. Yayılsa ne olacak ünlü değilsen neyle tehdit edecekler ki?
E ileriye gitmedik diyodunMaalesef ben iksinide yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?