İçim hiç huzurlu değil..

Simdinapar

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
8
0
1
32
Kızlar öncelikle merhaba.. artık yazmak istiyorum. En azından bana bir akıl fikir verin yada bu tip şeylerin sonu ne olur...

23 yaşındayım.. Benim önceden iki ilişkim oldu ikisiylede bir takım yakınlaşmalar oldu ama birliktelik yaşanmadı.. ve ben çok ama çok pişmanım.. yani nasıl böle cahillikler yaptım bilmiyorum.. fotoğraflarda atıyordum..

İkiside bu ilçedeler. Suana kadar bir laf söz duymadım.. ama bu çok utanç verici.. acaba yarın bir gün ortaya çıkar mı herşey?? İkisiylede uzun ciddi ilişki yaşanmıştı. O fotoğrafların ortaya çıkma ihtimali var mı? Yani sildiklerini biliyorum.. ama bir şekilde geri gelmiş olabilir mi? Asıl mesele ise

Şimdi bir ilişkim var ve o bu tür şeylere çok ama çok karşı. Onu çok seviyorum oda beni. İlişkileirmi biliyor ama boyutlarını detaylarını anlatmadım... örneğin tatile gitmiştm bir tanesiyle.. ve ortak çevremizden arkadaşlarım biliyor tatile falan gittiğimi. Suanda aramız bozuk onlarla. Ve Bir ikisi suan ki erkek arkadaşımın akrabası.. Ama bende onların bir çok şeyini biliyorum bu tarz. Buna rağmen Gidip söylelerler mi bir gün?

Napmam lazım bilmiyorum ayrılmamalıyım ? Geçmişimi kafamda atamıyorum.. kendimi çok kötü iğrenç gibi hissediyorum. Herkesin herşeyi bildiğini düşünüyorum.. tüm bu olayların üstüne iki yıl geçti.. ama aklıma her geldiklerinde kahroluyorum..

Sizce onu hak etmiyor muyum? (

Sizce tüm bu herşey böylece kapanır gider mi yoksa bir gün bunların bedelini öder miyim..

Herşeyden önce rabbim umarım beni affeder. Tüm cahillce sapmış halimi..

Güncelleme: kızlar erkek arkadasım hiç böyle şeyler yaşamamış.. sevgilisi olmuş ama bu tür şeyler yaşamamış.. hatta karşı.. çünkü bir gün karsısına böle bir şeyin çıkmasından.. o yüzden kafam allak bullak.

Son düzenleme:
eski sevgilinizle tatile gitmiş olmanızda ne var? ayrılıp bu adamla sevgili olacağınız kesin miydi? o hiç bişey yaşamamış mı? eğer sorun ediyosa bırakın baştan ayrılın yani. bu tatil ortaya çıksa sevgilinin karşısına geçip özür dileyecek gibi bi halin var. onu ne ilgilendirir ondan öncesi.

Birisi ile flört ettiğiniz için kendinizi iğrenç hissetmek nasıl oluyor?
Bu size nasıl ve neden öğretildi bilmiyorum ama bir an önce kendinizi sevmek terapi alın.

Her zaman kalbin ve zihnin namusu olmalı diye düşünmüşümdür. Eski defterleriniz bu kadar önemli mi şimdiki sevgiliniz için. Öyleyse eğer kendi eline de kız eli değmemiş biri olmalı.

Erkek arkadaşın kadınların böyle şeyler yapmasına karşıdır, kendisi kim bilir neler neler yaptı.
Çocuklarını böyle kendini değersiz hissettirerek büyüten aileler doğal seçilimle kaybolsa keşke.
Senin yaşadıkların seni ilgilendirir, başka kimseyi değil. Sevmişsin ki olmuş.

Bence kendi çevrenizden uzak durun ve yabancı yani sizin tabirinizle başka ilden ilçeden biriyle tanışın.
Yaşadıklarınızı kimse anlatmasa bile sürekli diken üstünde kalacaksınız ve bu birlikte olduğunuz kişi böyle şeylere çok karşı olduğu için de duyarsa hayatınızı zindana çevirecek.
O yüzden bence bu anlattıklarımdan yola çıkarak mantıklı bir hareket yapın.

Evet haklısınızz.. ama bilmiyorum kalbim kal diyor.. ortaya çıkar mı hiç bilmiyorum.. yoksa unutulur gider mi.. onun değerlerde böyle saygı duymam lazım ama başta söylemedim. Şimdi nasıl söylerim

Evet haklısınızz.. ama bilmiyorum kalbim kal diyor.. ortaya çıkar mı hiç bilmiyorum.. yoksa unutulur gider mi.. onun değerlerde böyle saygı duymam lazım ama başta söylemedim. Şimdi nasıl söylerim
Bence yaptığınız değil de yalan söylemeniz sorun
Ayrıca sizi geçmişte yaşadıklarınız yüzden değersiz ve kötü görecek biriyse zaten yanınızda olmasa da olur bence

geçmişinizden, yaşadıklarınızdan neden utanıyorsunuz kafayı yicem ya!
yaşadıkların için kimseye özür borçlu değilsin ya da anlatmak zorunda değilsin.
biri gelip bu hadsizliği yaparsa da bunu kaldıramayıp senden hesap sormaya çalışan adamla ne sevgili ol ne de evlen zaten.
herkes bişeyler yaşıyor, ne güzel sevmişsin sevilmişsin, eski erkek arkadaşlarında tatile gidip güzel vakitler geçirmişsin. ne güzel anılar. bunun için üzgün olmaya gerek yok.
ama bu devirde kocana dahi çıplak fotoğraf atmayacaksın. yapma bunu.

sevgilin bunları yaşamamışsa sen yaşamışsın değiştiremeyeceğine göre?
o yaşamadı diye senin yaşadıkların suç mu?
işinize gelmiyorsa ayrılacaksınız.
ama gerçek bir aşk yaşıyorsanız da birbirinizi olduğunuz gibi kabul edeceksiniz.
gerçekten hayret ediyorum.

Bu iğrençlik değil.O karşı olan erkek arkadaşınız kimbilir kimlerle neler yaptı???

İki oğlum var.Onlara söylediğim şu

Hiç bir kız arkadaşınızın arkasından konuşmayacaksınız.Aranızda yaşanan özelinizi en yakın

arkadaşınıza bile anlatmayacaksınz.Bugün sizin eski sevgiliniz olan bir başkasının eşi olurken,

yarın bir başkasının eski sevgilisi sizin eşiniz olacak.

isteyerek yaşanmış birşeyler ama ilişki bir şekilde yürümemiş olmuş bitmiş bence fazla düşünmeye gerek yok ama şu var ki hayat görüşleriniz farklı o nedenle duyulması yada duyulmaması sorun değil ama siz tecrübesiz bir adamla yapamazsınız benden söylemesi..

Yaptıysan da arkasında duracaksın.
Sevişmek kötü bir şey değil de fotoğraf için yayılıyor diyorlar,onu bilemem. Yayılsa ne olacak ünlü değilsen neyle tehdit edecekler ki?
Nasıl yayılıyor anlamadım? Attığımız kişiler mi yoksa internet üzerinden gönderdiğimiz için mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…