- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Arayin. En azindan cocugunuz biraz mutlu olsun. Ahh ne zor işiniz.. Allah yardimciniz olsun.. O babaya da diyecek söz yok..Şu an resmen çığlık atmak istiyorum. İçim öyle daraldı ki anlatamam kızlar... Dün akşam ilk defa oğlum babayı özledim dedi... Sanırım 2 ayı geçti en son gördüğünden bu yana belki daha fazladır , görmeyi geçtim zaten bir sene olacak boşanalı bir kez olsun telefon açmadı oğlu için... Bir kaç defa beni aradı çeşitli bahaneler ile ama o aramalarında da sormadı bile çocuğunu... Arayıp çağırmamı ister misin dedim. Hayır arama dedi... Arayıp kızmamı ister misin dedim. Hayır anne boş ver dedi... ( 4,5 yaşında henüz ) Tamam o zaman bak bayrama 15 gün kaldı , bayramda babaanneye götürürüm seni hem baba da orada olur , görürsün dedim... Tamam öyle yapalım dedi... Bu sabah ilk defa okula gitmek istemiyorum diye ağladı. Yarın hafta sonu zaten bak akşama da gezmeye gideceğiz , ağlama lütfen dedim... Bayram olsun istiyorum dediSonra sessizce gözyaşlarını sildi ve okula gitti... Öğretmenini aradım durumdan bahsettim , gayet keyfi yerinde sıkıntı yok dedi konuşmak isterseniz telefona verebilirim dedi .. Öğretmene sıkıntı olmasın diye istemedim. Dayanamadım öğlen tatilinde ağzını yoklamak için babaanneyi aradım , havadan sudan konuştuk sonra hafta sonu alıp çocuğu gelsene zaten babası 15 gündür yok burada olmayacak özledik dedi... Zaten bayramda getireceğim babası da olur onu görür kalmak isterse bir gün kalabilir dedim ki oğlumun bensiz kalacağını pek düşünmüyorum. Babası da çok özlemiş zaten o da bayramı bekliyor dedi... Dayanamadım 1 sene oldu evden gideli bir kere telefon bile açmadı oğluna ne özlemesi dedim... Neyse kızlar ben şimdi ne yapayım ben bu şerefsizi arasam mı gel gör diye çocuğu yoksa bayrama kadar beklesem mi...
Evet canım yanında evi terk edip gittiği 2 çocuklu kadın vardı sonradan öğrendim kadını getirmiş hastaneye hamileymiş (bu arada çocuk başkasındanmış ) saklandığı gibi ertesi günü de telefon bile edip sormamıştı...Bence arayin, acarsa da telefonu cocuga verin o konussun belki yumusar.
Ben acikcasi eski esinizden baba olacagini zannetmiyorum. Buraya yazdiginiz konuyu hatirladim, oglunuz hastaydi galiba hastaneye gitmistiniz adam saklanmisti???
Bence cocuga baba olacak nitelikte bir erkek gerek. Yeniden evlenmeyi dusunmez misiniz? (bu sefer duzgun biriyle)
Evlenmek aklımda ki son şey ama son günlerde ben de diyorum acaba düzgün bir insan olursa çocuğa rol model olacak bir erkek olması adına evlenmek daha mı mantıklıValla benim dua edesim geldi..İnşallah tez zamanda o yavrucağa babalık, size adamlık yapabilecek helal süt emmiş bir insanla evlenirsiniz.
Çevremde ki insanlar bana kızıyorlar babanın annesi babası kardeşleri ile neden hala görüşüyorsun , neden evine geliyorlar diye... Ben de meraklı değilim ama sonuçta evladımın babaannesi , dedesi , halaları bir kuruş faydaları dahi olmasa oğlum hepsini seviyor , özlüyor ne yapayım diyorum ki babadan hiç bir zaman saklamadım ki götürecek yeri yok diye kışın gelip evimde görmesine bile müsaade ettim defalarca , o geldi ben çıkıp cafede oturdum sırf oğlu ile vakit geçirsin mutlu olsun diye yavrum....Bence de beter olsunlar hatta ben ölse keşke diyorum en azından oğluma gerçek olmayan dürüst , namuslu , sevgi dolu bir baba hayali bırakırdım...Canım ya... Of bir baba çocuğuna bunu nasıl yapar. Vicdansız herif. Oğlunuz için açın konuşun, çocuk seni çok özlüyor, üzülüyor, kırılıyor deyin. Evladını görmek için onun sizin kapınızdan ayrılmaması gerekirdi. Böyle adamlar yalnız, mutsuz, zavallı bir yaşlılıkla ölüp gidiyorlar. Çevremde örneği çok. Beter olsunlar. Gün gelecek onun içi acıyacak oğlum beni arayıp sormuyor diye.
Çevrenizdeki insanlar sizin çocuğunuzun ihtiyaçlarını bilemezler. Neyin yapılması gerektiğini en iyi siz bilirsiniz. Bence çok güzel yapıyorsunuz. Çocuğunuza iyi geliyorsa, size ekstra bir kötülükleri yoksa görüşsünler tabi ki. Onlar da evladınızın akrabaları. Görüşmezse kopukluk, dışlanmışlık hissedebilir iyice. Ne diyeyim, Allah o baba olamamış adamı ıslah etsin gerçekten. Evladının kıymetini bilememiş bütün insanları ıslah etsin. Bir evlada sevgi, ilgi vermek dünyanın en basit şeyi halbuki. Bunu bile yapacak kapasite yok demek ki ruhsuz herifte.Çevremde ki insanlar bana kızıyorlar babanın annesi babası kardeşleri ile neden hala görüşüyorsun , neden evine geliyorlar diye... Ben de meraklı değilim ama sonuçta evladımın babaannesi , dedesi , halaları bir kuruş faydaları dahi olmasa oğlum hepsini seviyor , özlüyor ne yapayım diyorum ki babadan hiç bir zaman saklamadım ki götürecek yeri yok diye kışın gelip evimde görmesine bile müsaade ettim defalarca , o geldi ben çıkıp cafede oturdum sırf oğlu ile vakit geçirsin mutlu olsun diye yavrum....Bence de beter olsunlar hatta ben ölse keşke diyorum en azından oğluma gerçek olmayan dürüst , namuslu , sevgi dolu bir baba hayali bırakırdım...
Genel olarak baba hakkında hiç konuşmuyoruz. Olumlu yada olumsuz yorum yapmıyorum mümkün mertebe... Sadece ilk boşanacağımız zaman kandırmak istedi işim var çalışıyorum eve o yüzden gelemiyorum dedi işte orada müdahale ettim. Hayır oğlum babanla biz ayrılıyoruz , artık bizimle yaşamayacak , baba ile ben artık birbirimizi sevmiyoruz ama baba da bende seni çok seviyoruz , baban seni her zaman gelip görecek , baban yine senin baban tamam mı diyerek müdahale ettim , etmek zorundaydım. Mümkün mertebe gerçekleri anlayacağı bir şekilde anlattım ki büyüdüğünde senin de söylediğin gibi zaten babasının nasıl biri olduğunu anlayacak.Böyle adamlar ne yazık ki var.Hem de meslek sahibi ,para kazanan adamlar arasında da
var.Benim bir velim çocuğunun okulunun bitmesine 15 gün kala bosandigi karısını evden tahliye ettirdi.Bir ay daha kira ödeyemez mis .Çocuk 15 gunlugune başka sehirde okula yazildi arkadaşları ile karnesinin alma mutluluğunu bile yasatmadi adam Siz oğlunuz babasina yonelik duygularini anlatırken yorum yapmayın.Baban öyle yoğun,böyle yoğun demeyin.Gelir gelmez de demeyin.Babani aramamı istermisin?Konuşmak istermisin diyip arayabilirsiniz .Ona ne hissettigini sorabilir,senin için yapabileceğim birşey var mı diyebilirsiniz ama babayı ne yerin ,ne de övün.O da büyüdükçe kafasında oturtacak babasının nasıl birisi olduğunu
Yarına çıkacağımızın garantisi yok ki.. Ya yarın bir gün ben ölüp gidersem ne olacak... Hep bunu düşünüyorum ve onu kimseden tamamen koparmıyorum zaten buna hakkım yok... Oğlum hepsini seviyor ki zaten benim oğlum herkesi seviyor.... Sevgi dolu bir çocuk....Çevrenizdeki insanlar sizin çocuğunuzun ihtiyaçlarını bilemezler. Neyin yapılması gerektiğini en iyi siz bilirsiniz. Bence çok güzel yapıyorsunuz. Çocuğunuza iyi geliyorsa, size ekstra bir kötülükleri yoksa görüşsünler tabi ki. Onlar da evladınızın akrabaları. Görüşmezse kopukluk, dışlanmışlık hissedebilir iyice. Ne diyeyim, Allah o baba olamamış adamı ıslah etsin gerçekten. Evladının kıymetini bilememiş bütün insanları ıslah etsin. Bir evlada sevgi, ilgi vermek dünyanın en basit şeyi halbuki. Bunu bile yapacak kapasite yok demek ki ruhsuz herifte.
Bu tür olaylar küçük yaşta çoçuğun aklında kalır ve ilerde babasına kin besleyebilir böyle olmasını istemiyorsanız arayın güzel dille anlatın derimŞu an resmen çığlık atmak istiyorum. İçim öyle daraldı ki anlatamam kızlar... Dün akşam ilk defa oğlum babayı özledim dedi... Sanırım 2 ayı geçti en son gördüğünden bu yana belki daha fazladır , görmeyi geçtim zaten bir sene olacak boşanalı bir kez olsun telefon açmadı oğlu için... Bir kaç defa beni aradı çeşitli bahaneler ile ama o aramalarında da sormadı bile çocuğunu... Arayıp çağırmamı ister misin dedim. Hayır arama dedi... Arayıp kızmamı ister misin dedim. Hayır anne boş ver dedi... ( 4,5 yaşında henüz ) Tamam o zaman bak bayrama 15 gün kaldı , bayramda babaanneye götürürüm seni hem baba da orada olur , görürsün dedim... Tamam öyle yapalım dedi... Bu sabah ilk defa okula gitmek istemiyorum diye ağladı. Yarın hafta sonu zaten bak akşama da gezmeye gideceğiz , ağlama lütfen dedim... Bayram olsun istiyorum dediSonra sessizce gözyaşlarını sildi ve okula gitti... Öğretmenini aradım durumdan bahsettim , gayet keyfi yerinde sıkıntı yok dedi konuşmak isterseniz telefona verebilirim dedi .. Öğretmene sıkıntı olmasın diye istemedim. Dayanamadım öğlen tatilinde ağzını yoklamak için babaanneyi aradım , havadan sudan konuştuk sonra hafta sonu alıp çocuğu gelsene zaten babası 15 gündür yok burada olmayacak özledik dedi... Zaten bayramda getireceğim babası da olur onu görür kalmak isterse bir gün kalabilir dedim ki oğlumun bensiz kalacağını pek düşünmüyorum. Babası da çok özlemiş zaten o da bayramı bekliyor dedi... Dayanamadım 1 sene oldu evden gideli bir kere telefon bile açmadı oğluna ne özlemesi dedim... Neyse kızlar ben şimdi ne yapayım ben bu şerefsizi arasam mı gel gör diye çocuğu yoksa bayrama kadar beklesem mi...
Yok ben kötü bir anneyim onu hak edecek bir baba veremedim oğlumaÖyle özel , öyle güzel bir çocuk ki bilemezsiniz.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben evladımın çocukluğunu doya doya yaşamasını istiyorum , vaktinden önce olgunlaşmasın , mutlu olsun... Gerçekten de çok mutlu bir çocuk genel olarak ve uyumlu .. Ama işte içten içe neler yaşıyor bilemiyorum kiRabbim o babayı cikarsin insallah karşınıza tez vakitte. Oğlunuz için üzülmeyin, bu yasta bazı şeylerle başetmek zorunda kalıyor belki ama hayatta hep 1-0 önde olacak emin olun. Olgun bir insan olacak insallah ve babadan yana kayıp gibi görünen herşey başka konularda fazlasıyla serilecek önüne. Üzülmeyin. Inşallah çok güzel insanlar cikarsin rabbim karşınıza, bir ömrü balayı gibi yaşayın evlatlariniz ve eşinizle...
Yarına çıkacağımızın garantisi yok ki.. Ya yarın bir gün ben ölüp gidersem ne olacak... Hep bunu düşünüyorum ve onu kimseden tamamen koparmıyorum zaten buna hakkım yok... Oğlum hepsini seviyor ki zaten benim oğlum herkesi seviyor.... Sevgi dolu bir çocuk....
Ne biçim baba bu adamŞu an resmen çığlık atmak istiyorum. İçim öyle daraldı ki anlatamam kızlar... Dün akşam ilk defa oğlum babayı özledim dedi... Sanırım 2 ayı geçti en son gördüğünden bu yana belki daha fazladır , görmeyi geçtim zaten bir sene olacak boşanalı bir kez olsun telefon açmadı oğlu için... Bir kaç defa beni aradı çeşitli bahaneler ile ama o aramalarında da sormadı bile çocuğunu... Arayıp çağırmamı ister misin dedim. Hayır arama dedi... Arayıp kızmamı ister misin dedim. Hayır anne boş ver dedi... ( 4,5 yaşında henüz ) Tamam o zaman bak bayrama 15 gün kaldı , bayramda babaanneye götürürüm seni hem baba da orada olur , görürsün dedim... Tamam öyle yapalım dedi... Bu sabah ilk defa okula gitmek istemiyorum diye ağladı. Yarın hafta sonu zaten bak akşama da gezmeye gideceğiz , ağlama lütfen dedim... Bayram olsun istiyorum dediSonra sessizce gözyaşlarını sildi ve okula gitti... Öğretmenini aradım durumdan bahsettim , gayet keyfi yerinde sıkıntı yok dedi konuşmak isterseniz telefona verebilirim dedi .. Öğretmene sıkıntı olmasın diye istemedim. Dayanamadım öğlen tatilinde ağzını yoklamak için babaanneyi aradım , havadan sudan konuştuk sonra hafta sonu alıp çocuğu gelsene zaten babası 15 gündür yok burada olmayacak özledik dedi... Zaten bayramda getireceğim babası da olur onu görür kalmak isterse bir gün kalabilir dedim ki oğlumun bensiz kalacağını pek düşünmüyorum. Babası da çok özlemiş zaten o da bayramı bekliyor dedi... Dayanamadım 1 sene oldu evden gideli bir kere telefon bile açmadı oğluna ne özlemesi dedim... Neyse kızlar ben şimdi ne yapayım ben bu şerefsizi arasam mı gel gör diye çocuğu yoksa bayrama kadar beklesem mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?