Herkese cevap vereyim. Geleceğini sanmıyorum , annesi 15 gündür yok hafta sonu olmayacak dediğine göre İstanbul'da bile değil muhtemelen... Hoş evimize 5 dakika mesafedeyken bile gelip görmüyordu hiçbir kısıtlama koymamama rağmen...
Kötü mü ayrıldınız diye sormuş bir arkadaş valla biz kurtulduk. 2 çocuklu bir kadınla gitmişti sonra o kadının karnında bebekle (başkasındanmış) hastanede bizi gördü akşam saati saatlerce oğlum görmesin diye saklandı... Ertesi günü hayırdır çocuğun neyi vardı diye arayıp sormadı bile....
Hiç aramak içimden gelmiyor açıkcası ama oğluma asla kıyamam... Akşam duruma bakacağım , hafta sonu zaten gerekirse arayacağım ama gelmeyecek muhtemelen... Telefonda konuştursam söz verecek gelecem , şunu alcam bunu yapcam diye hiçbirini yapmayacak... O zaman daha çok üzülecek kuzum... Her geldiğinde sana onu alayım mı bunu alayım mı diyor çocuk al demediği halde öyle dediğinde al diyor tabi çocuk... Sonuç haftalar sonra geldiğinde almamış oluyor tabi... gidip ben almak zorunda kalıyorum üzülmesin diye
Şu an ağlıyorum işyerinde keşke ölse de kurtulsak keşke geberse...