• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Daraldı...

Herkese cevap vereyim. Geleceğini sanmıyorum , annesi 15 gündür yok hafta sonu olmayacak dediğine göre İstanbul'da bile değil muhtemelen... Hoş evimize 5 dakika mesafedeyken bile gelip görmüyordu hiçbir kısıtlama koymamama rağmen...
Kötü mü ayrıldınız diye sormuş bir arkadaş valla biz kurtulduk. 2 çocuklu bir kadınla gitmişti sonra o kadının karnında bebekle (başkasındanmış) hastanede bizi gördü akşam saati saatlerce oğlum görmesin diye saklandı... Ertesi günü hayırdır çocuğun neyi vardı diye arayıp sormadı bile....
Hiç aramak içimden gelmiyor açıkcası ama oğluma asla kıyamam... Akşam duruma bakacağım , hafta sonu zaten gerekirse arayacağım ama gelmeyecek muhtemelen... Telefonda konuştursam söz verecek gelecem , şunu alcam bunu yapcam diye hiçbirini yapmayacak... O zaman daha çok üzülecek kuzum... Her geldiğinde sana onu alayım mı bunu alayım mı diyor çocuk al demediği halde öyle dediğinde al diyor tabi çocuk... Sonuç haftalar sonra geldiğinde almamış oluyor tabi... gidip ben almak zorunda kalıyorum üzülmesin diye :KK43: Şu an ağlıyorum işyerinde keşke ölse de kurtulsak keşke geberse... :KK43:
Allah ıslah etsin bu kadar da olmaz.Sen mis gibi aileni bırak git çoluklu çocuklu hamile başka kadına! Sizin yerinizde olsam hem sevdiğim hemde çocuğuma gerçekten babalık yapabilecek biriyle evlenirdim. Belli ki oğlunuz eksikliğini çok hissediyor :(

Allah ıslah etsin bu kadar da olmaz.Sen mis gibi aileni bırak git çoluklu çocuklu hamile başka kadına! Sizin yerinizde olsam hem sevdiğim hemde çocuğuma gerçekten babalık yapabilecek biriyle evlenirdim. Belli ki oğlunuz eksikliğini çok hissediyor :KK43:
Bir daha evlenmeyi hiç düşünmüyordum ama gerçekten evladıma babalık yapacak iyi bir insan çıkarsa karşıma oğlum için bunu düşüneceğim ama çok zor bir karar... Gerçekten çok çok iyi tanımam ve oğlumu üzmeyeceğine inanmam lazım.

Kıyamam kuzuya.Herkes anne,baba olmayı haketmiyor.Eski eşinde baba olmayı hak etmiyor malesef.Çocuktur üzülüyor işte.Arkadaşlarını babalarıyla görünce o da istiyordur.Keşke çocuklar hiç etkilenmese üzülmese.Ama olmuyor.

Kıyamam kuzuya.Herkes anne,baba olmayı haketmiyor.Eski eşinde baba olmayı hak etmiyor malesef.Çocuktur üzülüyor işte.Arkadaşlarını babalarıyla görünce o da istiyordur.Keşke çocuklar hiç etkilenmese üzülmese.Ama olmuyor.
Keşke... İlgilenen başka erkek olsa hiç aratmayacak gibi aslında.. Öz dayı ilgisiz kuzenim zaman zaman ilgileniyor ona çok düşkün ama adam ne yapsın yine 15 günde bir geliyor mutlaka sağolsun...

Okuldan aldım oğlumu. İlk sorusu bayrama gidecek miyiz bugün oldu ve ben de jeton düştü. Akşam iftara gideceğiz sirketin onu soruyor. Sabah okula gidince gitmeyecegiz sandı sanırım bende babasına yordum bütün gün kahroldum. Oğlum aksam iftara gideceğiz bayrama değil dedim tamam iste x abi de gelecek dimi dedi.. Depo müdürümüzü çok seviyor... Evet herkes gelecek dedim yaşasın çok eglenecegiz aksama dedi... Ona iftarı ve bayramı tekrar anlattım. Bayram ne zaman o zaman dedi :) Az kaldı oğlum dedim. Anne ben düşündümde bayramda gelen misafirlere anneannenin dedesi , baba annenin dedesi , hala harçlık veriyor ya yine verirlerse bana pijamaskeliler alırsın dedim. Olur mu anne dedi. Olur tabi dedim yuppi bayram çabuk gelsin o zaman dedi... Bu arada babasını aramadım kendisi İzmirdeymiş..... Keyfi gayet yerinde çok şükür...

Eski konularınızdan tanıyorum çocugunuzla çok mutlu olmanızı dilerim o pis adamla kadın da aksine çok mutsuz olsunlar sizle uğraştılar üstelik o kadın arkadaşınızdı. Tehdit etmişlerdi davanız vardı şikayetinizi çekmenize kızmıştım ceza çeksinler. Utanmazlar. Peki hala beraberler mi utanmadan

Eski konularınızdan tanıyorum çocugunuzla çok mutlu olmanızı dilerim o pis adamla kadın da aksine çok mutsuz olsunlar sizle uğraştılar üstelik o kadın arkadaşınızdı. Tehdit etmişlerdi davanız vardı şikayetinizi çekmenize kızmıştım ceza çeksinler. Utanmazlar. Peki hala beraberler mi utanmadan
Yok şikayet ettiğim gün babasına söyledim olan biteni o da gelip aldı oğlunu eve dönmezsen evlatlıktan red ederim diye... Belki hala görüşür bilemem ama annesinin yanına döndü... Davayı ben geri aldım ama savcı kapamadı dava devam ediyor savcı bana da dedi sen çek dilekçeni ama ben kapamam bu dosyayı diye.... Ne olur bilmiyorum ama bu yüzden de çok delirdi... Bu arada güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yok şikayet ettiğim gün babasına söyledim olan biteni o da gelip aldı oğlunu eve dönmezsen evlatlıktan red ederim diye... Belki hala görüşür bilemem ama annesinin yanına döndü... Davayı ben geri aldım ama savcı kapamadı dava devam ediyor savcı bana da dedi sen çek dilekçeni ama ben kapamam bu dosyayı diye.... Ne olur bilmiyorum ama bu yüzden de çok delirdi...
Beter olsunlar. Kadını görüyo musun hiç.
Yaptıklarına rağmen yüzsüzce telefonda sana küfür ve tehdit edebiliyosa girsin hapise çürüsün. Hiç çekmeseydin bile. O adam da adam olaydı da çocugunun annesine elin pislik utanmazıyla laf söylettirmeseydi. O kadını da dost bildin ne çıktı.
Sicillerine işlensin bu olaylar

Canım ya... Of bir baba çocuğuna bunu nasıl yapar. Vicdansız herif. Oğlunuz için açın konuşun, çocuk seni çok özlüyor, üzülüyor, kırılıyor deyin. Evladını görmek için onun sizin kapınızdan ayrılmaması gerekirdi. Böyle adamlar yalnız, mutsuz, zavallı bir yaşlılıkla ölüp gidiyorlar. Çevremde örneği çok. Beter olsunlar. Gün gelecek onun içi acıyacak oğlum beni arayıp sormuyor diye.
Dediğiniz şey umarım benim eski eşim için de kabul olur amin

Dediğiniz şey umarım benim eski eşim için de kabul olur amin
Kötü bir insansa kim katlanır ona sonsuza kadar? Zamanla yanlarında kimse kalmıyor, sevgisizlikleri herkesi uzaklaştırıyor. Bir annesi babası katlanabilir belki böyle kötü tiplere, ee onlar da ölümsüz olmadığına göre...

Kötü bir insansa kim katlanır ona sonsuza kadar? Zamanla yanlarında kimse kalmıyor, sevgisizlikleri herkesi uzaklaştırıyor. Bir annesi babası katlanabilir belki böyle kötü tiplere, ee onlar da ölümsüz olmadığına göre...
Anne evet ama baba geçen bana geldiğinde dedi keşke eve sokmasaydım iti ama o zamanda seni huzursuz edecekti benden azda olsa korkuyor en azından dedi...

Anne evet ama baba geçen bana geldiğinde dedi keşke eve sokmasaydım iti ama o zamanda seni huzursuz edecekti benden azda olsa korkuyor en azından dedi...
Hah alın işte... Baba bile bir yere kadar... Yalnız bir baba bunu diyebildiğine göre, bunlar sizi çok iyi anlayan, size hak veren iyi insanlar olmalı. Çevrenizde niye görüşüyorsun filan diyenlere bir kez daha hayret ettim şuan.

Boğazım düğüm oldu,çok üzüldüm :KK43:
Sabah ki Derdi o değilmiş , arada mesaj olarak yazdım
Hah alın işte... Baba bile bir yere kadar... Yalnız bir baba bunu diyebildiğine göre, bunlar sizi çok iyi anlayan, size hak veren iyi insanlar olmalı. Çevrenizde niye görüşüyorsun filan diyenlere bir kez daha hayret ettim şuan.
Kız kardeşleri de aynı anne baba büyütmüş pırlanta gibiler... Bunu da 15 yaşına kadar melekti sonra içine şeytan girdi çocuğa büyü yaptılar kurtaramadık diyorlar.

Rabbim yavruna öyle güzel kader yazsın ki hicbir zaman hiçbir şeyin yokluğunu hissetmesin ne maddi ne manevi. Masum kuzum beni çok etkiledi. Ömrü kendi gibi güzel olsun. Ve tabiki seninle birlikte. Senin sayende böyle güzel bir kuzu olmuş. İkinize de mutluluklar her daim...:KK200::dua:

Back