• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Daraldı...

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Şu an resmen çığlık atmak istiyorum. İçim öyle daraldı ki anlatamam kızlar... Dün akşam ilk defa oğlum babayı özledim dedi... Sanırım 2 ayı geçti en son gördüğünden bu yana belki daha fazladır , görmeyi geçtim zaten bir sene olacak boşanalı bir kez olsun telefon açmadı oğlu için... Bir kaç defa beni aradı çeşitli bahaneler ile ama o aramalarında da sormadı bile çocuğunu... Arayıp çağırmamı ister misin dedim. Hayır arama dedi... Arayıp kızmamı ister misin dedim. Hayır anne boş ver dedi... ( 4,5 yaşında henüz ) Tamam o zaman bak bayrama 15 gün kaldı , bayramda babaanneye götürürüm seni hem baba da orada olur , görürsün dedim... Tamam öyle yapalım dedi... Bu sabah ilk defa okula gitmek istemiyorum diye ağladı. Yarın hafta sonu zaten bak akşama da gezmeye gideceğiz , ağlama lütfen dedim... Bayram olsun istiyorum dedi :KK43: Sonra sessizce gözyaşlarını sildi ve okula gitti... Öğretmenini aradım durumdan bahsettim , gayet keyfi yerinde sıkıntı yok dedi konuşmak isterseniz telefona verebilirim dedi .. Öğretmene sıkıntı olmasın diye istemedim. Dayanamadım öğlen tatilinde ağzını yoklamak için babaanneyi aradım , havadan sudan konuştuk sonra hafta sonu alıp çocuğu gelsene zaten babası 15 gündür yok burada olmayacak özledik dedi... Zaten bayramda getireceğim babası da olur onu görür kalmak isterse bir gün kalabilir dedim ki oğlumun bensiz kalacağını pek düşünmüyorum. Babası da çok özlemiş zaten o da bayramı bekliyor dedi... Dayanamadım 1 sene oldu evden gideli bir kere telefon bile açmadı oğluna ne özlemesi dedim... Neyse kızlar ben şimdi ne yapayım ben bu şerefsizi arasam mı gel gör diye çocuğu yoksa bayrama kadar beklesem mi... :KK43:

Güncelleme

Okuldan aldım oğlumu. İlk sorusu bayrama gidecek miyiz bugün oldu ve ben de jeton düştü. Akşam iftara gideceğiz sirketin onu soruyor. Sabah okula gidince gitmeyecegiz sandı sanırım bende babasına yordum bütün gün kahroldum. Oğlum aksam iftara gideceğiz bayrama değil dedim tamam iste x abi de gelecek dimi dedi.. Depo müdürümüzü çok seviyor... Evet herkes gelecek dedim yaşasın çok eglenecegiz aksama dedi... Ona iftarı ve bayramı tekrar anlattım. Bayram ne zaman o zaman dedi :) Az kaldı oğlum dedim. Anne ben düşündümde bayramda gelen misafirlere anneannenin dedesi , baba annenin dedesi , hala harçlık veriyor ya yine verirlerse bana pijamaskeliler alırsın dedim. Olur mu anne dedi. Olur tabi dedim yuppi bayram çabuk gelsin o zaman dedi... Bu arada babasını aramadım kendisi İzmirdeymiş.....
Keyfi gayet yerinde çok şükür...

Mesaj olarak yazmıştım ama güncelleme yapmam daha doğru olur gibi geldi :)

Çok eğlendiği bir akşam oldu. Eve dönünce de dondurmacı ya gittik oradada arkadaşları vardı. Masalını okudum , iyi geceler seramonimizi yaptık , duamızı ettik , çok mutluyum iyi ki benim annem sensin dedi ve uyudu kuzum...

Son düzenleme:
Kiyamam ya cok kotu oldum. Kotu mu ayrildiniz babasiyla? Hayatinda biri mi var?Gerci ne olursa olsun evladina bunu yapmamaliydi. Ben olsam arardim vicdanini sizlatacak sekilde agir konusup kafasina dank ettirirdim galiba. 2 hafta beklemesin yavrum,yazik.

Bence arayın ve güzel bir dille oğlunuz için konuşun. Sürpriz yapsın okuldan alsın mesela.
Arayıp söyleyin bence çocuğunuz için, özlemiş yavrucak babası gelirse en azından biraz mutlu olur.. aradığınızı da söylemeyin kendisi gelmiş gibi olsun
arayın gelsin görsün oğlunu...
Kıyamam için sızladı :KK43: Bir araya geldiklerinde ilgileniyor mu? Arayıp söyleseniz oğlunuzun gönlü olsun bu yaşta yara açılmasın kalbinde sonra kapanmaz o yaralar.
Çocuk umrunda değil belli ki. Arayıp çocuğun durumundan bahsedin çocuk için 2 3 saatliğine de olsa "baba" gibi davranmasını güzel vakit geçirmesini rica edin. İnsansa kabul edecektir.
Bencede arayin görsün oglunu. Görmeye gelmek istemezse bir pedagog dan bu sürec icin destek alan. Cocuklara da cok zor bir durum. Rabbim kolaylik versin
Kiyamam ya cok kotu oldum. Kotu mu ayrildiniz babasiyla? Hayatinda biri mi var?Gerci ne olursa olsun evladina bunu yapmamaliydi. Ben olsam arardim vicdanini sizlatacak sekilde agir konusup kafasina dank ettirirdim galiba. 2 hafta beklemesin yavrum,yazik.
çocuk için iyi olacağını düşünüyorsan ara bencede
Valla ağlıcaktım az kalsın içim cızzz etti
Arayın babasını lütfen lütfen ve sonucu yazın buraya
Herkese cevap vereyim. Geleceğini sanmıyorum , annesi 15 gündür yok hafta sonu olmayacak dediğine göre İstanbul'da bile değil muhtemelen... Hoş evimize 5 dakika mesafedeyken bile gelip görmüyordu hiçbir kısıtlama koymamama rağmen...
Kötü mü ayrıldınız diye sormuş bir arkadaş valla biz kurtulduk. 2 çocuklu bir kadınla gitmişti sonra o kadının karnında bebekle (başkasındanmış) hastanede bizi gördü akşam saati saatlerce oğlum görmesin diye saklandı... Ertesi günü hayırdır çocuğun neyi vardı diye arayıp sormadı bile....
Hiç aramak içimden gelmiyor açıkcası ama oğluma asla kıyamam... Akşam duruma bakacağım , hafta sonu zaten gerekirse arayacağım ama gelmeyecek muhtemelen... Telefonda konuştursam söz verecek gelecem , şunu alcam bunu yapcam diye hiçbirini yapmayacak... O zaman daha çok üzülecek kuzum... Her geldiğinde sana onu alayım mı bunu alayım mı diyor çocuk al demediği halde öyle dediğinde al diyor tabi çocuk... Sonuç haftalar sonra geldiğinde almamış oluyor tabi... gidip ben almak zorunda kalıyorum üzülmesin diye :( Şu an ağlıyorum işyerinde keşke ölse de kurtulsak keşke geberse... :(

Herkese cevap vereyim. Geleceğini sanmıyorum , annesi 15 gündür yok hafta sonu olmayacak dediğine göre İstanbul'da bile değil muhtemelen... Hoş evimize 5 dakika mesafedeyken bile gelip görmüyordu hiçbir kısıtlama koymamama rağmen...
Kötü mü ayrıldınız diye sormuş bir arkadaş valla biz kurtulduk. 2 çocuklu bir kadınla gitmişti sonra o kadının karnında bebekle (başkasındanmış) hastanede bizi gördü akşam saati saatlerce oğlum görmesin diye saklandı... Ertesi günü hayırdır çocuğun neyi vardı diye arayıp sormadı bile....
Hiç aramak içimden gelmiyor açıkcası ama oğluma asla kıyamam... Akşam duruma bakacağım , hafta sonu zaten gerekirse arayacağım ama gelmeyecek muhtemelen... Telefonda konuştursam söz verecek gelecem , şunu alcam bunu yapcam diye hiçbirini yapmayacak... O zaman daha çok üzülecek kuzum... Her geldiğinde sana onu alayım mı bunu alayım mı diyor çocuk al demediği halde öyle dediğinde al diyor tabi çocuk... Sonuç haftalar sonra geldiğinde almamış oluyor tabi... gidip ben almak zorunda kalıyorum üzülmesin diye :KK43: Şu an ağlıyorum işyerinde keşke ölse de kurtulsak keşke geberse... :KK43:
umarım herşey çok iyi olur babaya ihtiyacı var belliki yanlız olumsuz bir örnektense yokluğunun acısını çekmesi daha iyi

umarım herşey çok iyi olur babaya ihtiyacı var belliki yanlız olumsuz bir örnektense yokluğunun acısını çekmesi daha iyi
İnsan demek bile zor onun için... Bir ayrılıkta kimse mi üzülmez , herkesin tek tepkisi oldu kusura bakma ama kurtulduğunuza çok sevindim oldu....

Yok ben kötü bir anneyim onu hak edecek bir baba veremedim oğluma :KK43: Öyle özel , öyle güzel bir çocuk ki bilemezsiniz.
:KK200:
Siz kotu bir anne olsanız oglunuzun bu sartlarda bu kadar olgun ve guzel yuregi olmazdi.
Başkasının, babasının hatalarını kendiniz üstlenmeyin çünkü bilemezdiniz böyle olmasını.

Back