• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daraldı lütfen bakın

esinle arani bu insanlar yizunden bozma sakin bak esin zorlamamis seni gitceksin diye he he de gec yoksa omur gecmez boyle
Bozmuyorum canım ama gitmedigimiz zaman annesi arayıp bana laf sayıyo kavga ckarıyo esimede laf sokuyo bisi yokken kavga büyüyo esimde annem kavga ckaracak diye her cagırdıgında gidelim diyo gitmesekte ici rahat etmiyo biliyom benim bu zoruma gidiyo

Bence süz eşinizi değil kayınvalideniz hem eşinizi hem sizi yönetiyor. Ama çok şanslısınız kü eşiniz sizi koruyor

Şu noktayı virgülü bir keşfedin artık hanımlar. Hiç mi kitap, gazete, internette haber okumuyor sunuz?

Canım öyle yapıyorm müsait degilim anne diyom ne bahane uyduruyon sen gelmek istemiyon oglumuda sen yollamıyon kısıtlıyon oda sen gelmşyon diye gelemiyo diyo sanki ogluda gitmek icin ölüyodu onu bile iyice uzaklastırdılar kendilerinden
Acik acik soyle sende. Ben degil kendi istemiyor. Benim bisey dememe gerek bile kalmiyor de :KK45:

Şu noktayı virgülü bir keşfedin artık hanımlar. Hiç mi kitap, gazete, internette haber okumuyor sunuz?
Arkadasım burda daraldıgımız için insanlık adına bir destek bekliyoruz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz kimseye nokta virgül ögretmiyoruz demekki herkesin aklına gelmiyor mesaj yazarken tşk..

Arkadasım burda daraldıgımız için insanlık adına bir destek bekliyoruz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz kimseye nokta virgül ögretmiyoruz demekki herkesin aklına gelmiyor mesaj yazarken tşk..

Buraya gün içinde defalarca giriyorum. Bir çok üyeye DESTEK olduğumu biliyorum.
Yeri geliyor ben de konu açıyorum. Ama hiç bir üyeye nokta, virgül, koymadan bir solukta, kargacık burgacık şeyler yazarak 'derdim var siz anlayın işte' tavrı göstermiyorum. Anlaşılmak için önce ifade edebilmek karşıdakinin işini kolaylaştırmak gerekir. Öğretmek gibi bir derdim yok zaten. Bir zahmet kendiniz ögrenin.
Burada dikkat eden çok üye de var ayrıca. Sizin gibi dikkat etmeyenler böyle dikkat çekiyor işte. Konunuza bu yüzden hiç yorum yapmadım.
Sizi bu konuda uyararak iyilik yaptım. İster faydalanın ister faydalanmayın keyfiniz bilir. Sosyal hayatta da işinize yarar

Back