- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.508
- 1.123
- Konu Sahibi Sevdalm6868
Kufretmesi kolay olsun diye mi acep
Ahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebeyle alakalı hangi küfürler vardı acabaKufretmesi kolay olsun diye mi acep
Cok var cok da cenemi tutmaz lazim zira dort harfli ablam az once uyardi beniEbeyle alakalı hangi küfürler vardı acaba
K bkmayın ilk defa bi konu açtm öyle acele yazdımNoktalama isaretleri olaydı eyiydi..
Amin cümlemizin insallah inanın yasadıklarımdan ne hssettiysem öyle yzdımm aynınıÇok ebeli bir hayat buarada çok samimi anlatmışsınız konu sahibi Allah huzur versin kalbinize
Off hay ebeni diyeydin ya
Ay bırak konuşsun sen her dediğini yapma gidip gelme böyle
Aynen ondan bide oglunu yanında istiyo sanırım her cagırdıgımda gelsnler diyor.. Gitmeyince de ben göndermiyorum gibi beni arıyo yada mesaj atıp delirtiyo7 -24 seni niye yanında istiyor laf sokmak için mi?
Aynısını benim kaynanada yaptı bana.eşin izin verse bile benden izin alacaksın ben için vermezsem o zaman eşim izin verdi diye çıkıp gidersin dıyo bana.bende kusura bakmayınn eşim izin verdikten sonra size ancak gidiyorum diye haber verırımm dedımm.bu arada maalesef biz aynı evde yaşıyoruzEvet cok skür esim yanımda duruyo ama onu bile istemiyo kadın beni annelikten sil diyor bizim cok kavgamız oldu bana dediki bagırarak ievim ayrı diye basına buyruk geziyim tozuyum diyon dedi biyere gitmem bile ben sevmem gezmeyi bunuda nye dedi annem uzakta iki gce kaldı onunla teyxeme gittik iki saatligine diye beni aramıs agzından gelen gidiyo sen bizi hiç takmıyosun bundan snra kocan izin versede benden alacaksın diye bgırdı
Aynısını benim kaynanada yaptı bana.eşin izin verse bile benden izin alacaksın ben için vermezsem o zaman eşim izin verdi diye çıkıp gidersin dıyo bana.bende kusura bakmayınn eşim izin verdikten sonra size ancak gidiyorum diye haber verırımm dedımm.bu arada maalesef biz aynı evde yaşıyoruz
Kufretmesi kolay olsun diye mi acep kesinlikle onun için canıımm
Evet allaha şükğrler olsun öyle canım inşallah bu dertte olan arkadaslarımınkilerde yanlarında olurKaynana kaynana o degilde hepsi manyak bunlarin he he de gec en azindan esin senin yaninda duruyor annesinin sözünden cikmayan denyolarda var :)
Oğullarını evlendirdıkten sonra bütün sigortalar yanıyoo .evliliğiminn ilk zamanları bana karakterini değistıreceksin yaşın daha küçük dıyodu.odamda oturduğuma karışıyodu.valla hiç taviz vermedim de umursamadım da şimdi alıştı.çok yalancı bi kadındır bu arada tek ayak üzerinde kırk yalan söyler.isteyerek oturmadım yalanlarla kandırdılar.nasıl boyle bi salaklık yaptığım için kendime kızıyorumm.şimdi kendi kızıda nişanlı inşallah Allah tan dilerim bana yaptıklarının aynısını kendi kızında bulur ıyısınide kotusunude misliyle inşşşAyy iyice nefret ettim bi bitmedi şu kaynanalar aynı laflar şuna bak hepsininmi icine islemiş bu kıskanmak fesatlık allah sabır versin bacım valla benim evim ayrı 4 aylık evliyim gözümün yaşıyla oturuyom evimde hergün zehirliyo..