• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daraldı lütfen bakın

Ebeyle alakalı hangi küfürler vardı acaba :KK53:
Cok var cok da cenemi tutmaz lazim zira dort harfli ablam az once uyardi beni :KK45:
Konu sahibinin kv belli ki cumle alemi idare edecem diye ugrasiyor cok ilginc, normalde accik cirkef olurlar ya ben mi yanlis biliyorum
Ah bu ebeler yok mu bu ebeler :rolleyes:

Evet cok skür esim yanımda duruyo ama onu bile istemiyo kadın beni annelikten sil diyor bizim cok kavgamız oldu bana dediki bagırarak ievim ayrı diye basına buyruk geziyim tozuyum diyon dedi biyere gitmem bile ben sevmem gezmeyi bunuda nye dedi annem uzakta iki gce kaldı onunla teyxeme gittik iki saatligine diye beni aramıs agzından gelen gidiyo sen bizi hiç takmıyosun bundan snra kocan izin versede benden alacaksın diye bgırdı
Aynısını benim kaynanada yaptı bana.eşin izin verse bile benden izin alacaksın ben için vermezsem o zaman eşim izin verdi diye çıkıp gidersin dıyo bana.bende kusura bakmayınn eşim izin verdikten sonra size ancak gidiyorum diye haber verırımm dedımm.bu arada maalesef biz aynı evde yaşıyoruz

Aynısını benim kaynanada yaptı bana.eşin izin verse bile benden izin alacaksın ben için vermezsem o zaman eşim izin verdi diye çıkıp gidersin dıyo bana.bende kusura bakmayınn eşim izin verdikten sonra size ancak gidiyorum diye haber verırımm dedımm.bu arada maalesef biz aynı evde yaşıyoruz

Ayy iyice nefret ettim bi bitmedi şu kaynanalar aynı laflar şuna bak hepsininmi icine islemiş bu kıskanmak fesatlık allah sabır versin bacım valla benim evim ayrı 4 aylık evliyim gözümün yaşıyla oturuyom evimde hergün zehirliyo..

Ayy iyice nefret ettim bi bitmedi şu kaynanalar aynı laflar şuna bak hepsininmi icine islemiş bu kıskanmak fesatlık allah sabır versin bacım valla benim evim ayrı 4 aylık evliyim gözümün yaşıyla oturuyom evimde hergün zehirliyo..
Oğullarını evlendirdıkten sonra bütün sigortalar yanıyoo .evliliğiminn ilk zamanları bana karakterini değistıreceksin yaşın daha küçük dıyodu.odamda oturduğuma karışıyodu.valla hiç taviz vermedim de umursamadım da şimdi alıştı.çok yalancı bi kadındır bu arada tek ayak üzerinde kırk yalan söyler.isteyerek oturmadım yalanlarla kandırdılar.nasıl boyle bi salaklık yaptığım için kendime kızıyorumm.şimdi kendi kızıda nişanlı inşallah Allah tan dilerim bana yaptıklarının aynısını kendi kızında bulur ıyısınide kotusunude misliyle inşşş

Back